Contigo termokrus – moderne, komfortabelt, origin alt

Indholdsfortegnelse:

Contigo termokrus – moderne, komfortabelt, origin alt
Contigo termokrus – moderne, komfortabelt, origin alt
Anonim

Contigo termisk krus er en fantastisk mulighed til alle lejligheder. Hovedtræk ved et sådant krus er, at det er absolut ikke-spildbart, da det har et specielt låg. Og for at drikke af det er kun et klik nok. Det er meget praktisk og praktisk.

termokrus contigo
termokrus contigo

West Loop

Når du bruger sådan et krus, vil din brugte hånd altid forblive fri, og du vil være i stand til at gøre dine egne ting. Vi kan med fuld tillid sige, at Contigo West Loop termokruset er skabt specielt til folk, der elsker komfort og bekvemmelighed og samtidig konstant er på farten. Du vil altid have varm te eller kaffe ved hånden og ikke bekymre dig om, at din yndlings varme drik flyder over i travlheden. Contigo - 100% garanti mod at spilde eller lækker drikken. Du kan åbne termokruset med et enkelt tryk på en speciel knap. Med denne model kan du mærke fyldenkomfort på kolde eller varme dage, når du ikke er hjemme.

Vakuumisolering

Takket være en specialdesignet vakuumisolering er Contigo termokruset i stand til at holde drikkevarer varme i 4 timer. Hvis du hælder koldt vand, juice eller andet i Contigo, så kan du nyde kølighed på varme dage i op til 12 timer. Samtidig opvarmes eller afkøles produktets krop slet ikke, hvilket bibeholder den omgivende temperatur, så du ikke behøver at bekymre dig om, at dine hænder fryser eller lider af forbrændinger. Derudover har Contigo West Loop termokruset, ligesom andre modeller af denne producent, en anden unik funktion - kondens vil aldrig samle sig på overfladen. Dette resultat opnås takket være glassets gennemtænkte struktur, som eliminerer dannelsen af ubehagelige dråber på overfladen af det ydre lag.

termokrus contigo west loop
termokrus contigo west loop

Contigo Byron

Contigo Byron termokruset er endnu en model af en så nyttig hverdagsting til alle chauffører, rejseelskere eller bare moderne mennesker, der ikke har tid til at bruge det på sammenkomster på en café, men altid ønsker at drikke varmt eller kold drik. Med sådan et smukt og moderne krus kan du arbejde med forskellige dokumenter, sidde ved din computer og ikke bekymre dig om, at du ved et uheld vælter koppen, det vigtigste er ikke at glemme at lukke den. Derudover kan du på vejen, siddende bag rattet, trygt drikke gennem et særligt hul uden at plette dit tøj og interiør med dråber.

Bæredygtig

HvordanIfølge producenterne selv giver Contigo termisk krus dig mulighed for at skåne miljøet og forurene vores planet mindre. Og faktisk er det sådan - du behøver ikke købe ubehagelige engangskopper eller drikkevarer i plastikflasker, som simpelthen smides ud efter hvert teselskab. Men de nedbrydes i mange år, mens de i høj grad forurener miljøet og forårsager endda døden for et ret stort antal dyr, insekter, fugle. I produktionen af et sådant krus bruges kun miljøvenlige materialer: højkvalitets plastik såvel som rustfrit stål. Kruset er modstandsdygtigt over for fald fra en lille højde og stød.

termokrus contigo morgan
termokrus contigo morgan

Contigo Morgan

Contigo Morgan termisk krus er et virkelig alsidigt glas. Takket være en praktisk drikkeskål kan både voksne og børn drikke af den. Det er virkelig meget praktisk, du kan selv se, at du kan nyde en varm eller kold drink under næsten alle forhold og på en række forskellige steder. I dette krus er der som i alle andre modeller en lille speciel knap, som giver højkvalitets beskyttelse af hele beholderens indhold mod utilsigtet spild eller sprøjt. Derudover udelukker selve knappens struktur, dens system og placering næsten fuldstændig utilsigtet tryk på den.

Unik, høj kvalitet, original og omhyggeligt designet, Contigo termokrus er ideel til voksne og børn. Den er lille i størrelsen, men holder perfekt temperaturen på de drikke, der hældes i denover en længere periode. Det er meget praktisk at bruge, tag det med i tasken, sæt det i kopholderen på bilen, hold det med én hånd og ikke bekymre dig om indholdet, selvom kruset vælter.

termokrus contigo byron
termokrus contigo byron

Contigo vil helt sikkert være et vidunderligt tilbehør til enhver moderne person. Brugen af dette krus er meget enkel, du behøver ikke bekymre dig om spildte drikkevarer, uanset om du er i bilen, på arbejde eller i parken på en tur. Den er også meget nem at passe, for eksempel kan du vaske den enten i hånden eller i en hvilken som helst opvaskemaskine.

Anbefalede: