Bilmærker til børn: Lær ved at lege

Indholdsfortegnelse:

Bilmærker til børn: Lær ved at lege
Bilmærker til børn: Lær ved at lege
Anonim

Den rigtige tilgang til at opdrage et lille barn er vigtig, fordi den videre udvikling af barnet, dets mentale evner og evnen til at eksistere i samfundet afhænger af det. Med en seriøs holdning til dit barns udvikling forsøger du som forælder sikkert at finde mange nye og interessante spil, der ikke kun vil være sjove, men også træner finmotorik, udholdenhed, hukommelse og mange andre nyttige færdigheder. At lære bilmærker for børn er en interessant aktivitet, som også vil hjælpe dem senere i livet til at kommunikere med andre mennesker. Derudover kan du endda lege udenfor ved at spørge dit barn, hvilket mærke denne eller hin bil er.

Bilikoner

Dernæst vil din opmærksomhed blive præsenteret for de bilmærker, der oftest findes på vores veje. De vil være nemmest for et barn at huske, hvis du forklarer, hvordan de ser ud, så barnet kan huske dem gennem associationer.

AUDI

audi logo
audi logo

Det første bilmærke på vores liste er Audi. Mærket repræsenterer fire indbyrdes forbundne ringe. Bemærk venligst, at antallet af ringe stemmer overens med antallet af bogstaver i bilens navn.

BMW

bmw logo
bmw logo

Det næste bilikon er "BMW". Det er en cirkel opdelt i fire dele med hvide og blå sektorer. Omridset af denne cirkel er fed, sort, og bogstaverne øverst er den engelske stavning af bilens mærke.

Chevrolet

chevrolet logo
chevrolet logo

Det næste mærke er Chevrolet. Ikonet for dette mærke ligner et smukt guldkors med en sølvkontur. Den er lidt tiltet til højre.

Volkswagen

volkswagen logo
volkswagen logo

Dette er Volkswagen-mærket, som er det engelske bogstav W i sølv. Bogstavet er placeret i en blå cirkel.

Mitsubishi

mitsubishi logo
mitsubishi logo

Det næste bilmærke er Mitsubishi. Hendes badge er tre røde diamanter, der rører hinanden. Dette ikon kan vagt ligne et snefnug.

Dodge

dodge logo
dodge logo

Dodge-mærket vil være nemt at huske, da det har et sødt lam med store horn.

KIA

kia logo
kia logo

Nogle bilmærker bliver ret nemme at huske, især hvis dit barn allerede er begyndt at lære engelske bogstaver. Og alt sammen fordiselve firmanavnet er allerede angivet på emblemet. For eksempel på et bilmærke "Kia" er dets navn skrevet med latinske bogstaver, kun bogstavet "A" har mistet en vandret pind.

Toyota

tayota logo
tayota logo

Mærket på en Toyota-bil er let at huske - det er to ovaler, som krydser hinanden og ligner bogstavet "T" i form. Dette bogstav er til gengæld i den tredje største oval.

Konklusion

Du kan finde bilmærker til børn på internettet og beskrive dem, så dit barn kan huske dem. Hukommelsestræning er det vigtigste trin i læringen for ethvert barn, som skal gives behørig opmærksomhed.

Anbefalede: