Toilettet til katte er lukket. Finesser og nuancer

Toilettet til katte er lukket. Finesser og nuancer
Toilettet til katte er lukket. Finesser og nuancer
Anonim
lukket toilet til katte
lukket toilet til katte

Før en miniaturetiger krydser tærsklen til dit hus, skal du forberede alle personlige hygiejneartikler til det fremtidige medlem af din familie. Disse omfatter ikke kun senge og skåle, men også en bakke. Lukket toilet til katte - hvad vi vil tale om i dag, bare så du lærer om dets fordele.

Når du krydser tærsklen til en dyrehandel, vil du sandsynligvis blive chokeret over valget. For mennesker er så meget ikke blevet opfundet, men for katte er variationen simpelthen fantastisk. Du vil blive tilbudt både den enkleste for 50 rubler og ikke helt - tusinder for ti rubler. Om det er værd at betale den slags penge er op til dig.

En simpel åben bakke er billig, men vil kræve hyppig rengøring. Det er de færreste enige om, men det betyder ikke, at en lukket kattebakke er meget bedre. Beslutningen bør kun forblive hos dig: Hvis du beslutter dig for, at de sparede penge er vigtigere, og du kan rydde op efter dit kæledyr flere gange om dagen, så er du velkommen. Desuden er det den åbne type katteskabe, der er uundværligetil små killinger, der stadig er bange for alt. Der er i øvrigt halvlukkede, der ikke tillader fyldstoffet at få nok søvn under den hurtige inddrypningsproces.

lukket toilet til katte anmeldelser
lukket toilet til katte anmeldelser

Og lad os nu overveje et lukket toilet til katte, som er et lille hus, der ligner en plastikholder, kun døren er ikke blokeret og åbner i begge retninger. Der er ikke kun forskellige i form (lige, trekantede), men også i funktionalitet. En nyhed på markedet kan betragtes som et automatisk lukket toilet til katte, som er i stand til selv at rense efter behov eller efter behov (afhængigt af modellen). En speciel mekanisme sigter fyldstoffet, samler sammenklumpet affald i en speciel plastikpose i drevet. Det er nødvendigt at rense drevet, når det fyldes op, men prøv ikke at overskride den anbefalede volumen. Det rene fyldstof er nemt at hælde ovenpå.

Det eneste negative, som en indendørs kattebakke har (siger kundeanmeldelser), er prisen, som starter ved $200. Lidt billigere er lignende mekaniske prøver, hvor rensning sker ved at trykke på et håndtag.

hjørne lukket toilet til katte
hjørne lukket toilet til katte

De enkleste toiletter af denne model er en banal bakke med låg, som er i stand til at holde på ubehagelige lugte med indbyggede kulfiltre. Rengøring af kattebakken er helt og holdent dit ansvar og kan gøres hver tredje til fjerde dag (pr. kat). Der er forskellige former,farver og størrelser. For eksempel vil en hjørnelukket kattebakke til katte passe fint i et hjørne og fylde lidt. Forresten bør du ikke sænke sådanne indikatorer som størrelse, og hvis det forventes, at katten vil vokse sig stor, så er det bedre at kigge efter en rummelig potte.

Den eneste ulempe ved alle disse modeller kan kun betragtes som højden af siden ved indgangen. Hun er stor nok. En voksen kat vil nemt klare det, men en lille killing vil ikke. Derfor er der for første gang en grund til at bruge den enkleste og mest almindelige lille bakke og først derefter gå videre til multifunktionelle, brugervenlige varer.

Anbefalede: