Toilet til katte på toilettet. Hvordan vænner man hurtigt et kæledyr til renlighed?

Indholdsfortegnelse:

Toilet til katte på toilettet. Hvordan vænner man hurtigt et kæledyr til renlighed?
Toilet til katte på toilettet. Hvordan vænner man hurtigt et kæledyr til renlighed?
Anonim

Mange tør ikke anskaffe sig katte på grund af manglende tid til at passe et kæledyr. Og hvis der ikke er noget kompliceret i fodring, så skal toilettet rengøres konstant. Det er ekstremt vigtigt at holde den ren som kat, især hvis der er små børn i huset, som kan komme i kontakt med bakken. En alternativ og meget praktisk mulighed ville være et toilet, der lærer katte på toilettet.

Det er svært at sige, hvor lang tid det vil tage for en kat at genkende et nyt sted at tisse, men arbejdet tager norm alt ikke lang tid. Den længste proces tager 21 dage.

Toilettilbehør

Læringsprocessen udføres med en speciel enhed - en dyse lavet af holdbart materiale. Denne kattebakke er fastgjort til toilettet og giver ejeren mulighed for at løse flere problemer forbundet med:

  • dårlig lugt;
  • bruge penge på fyldstof;
  • rengøring af toilet.
katte toilet
katte toilet

Duften af katteafføring absorberer ikke selv det mest moderne og dyre fyldstof. De færreste vasker deres firbenede vens poter efter toiletbesøg, og noget af urinen bliver på dem. Samtidig bevæger dyret sig frit på sengen og for nogle ejere på bordet.klatrer. Toilettet til toilettræningskatte er billigt, under alle omstændigheder bliver der brugt flere penge på fyldstof hver måned.

Træning i tre trin

Essensen af begivenheden er at smertefrit, gradvist begyndte katten at gå ind i bakken ved siden af toilettet. Derfor skal du på det første stadium, umærkeligt, dag efter dag, flytte det og vente tålmodigt, indtil kæledyret lærer et nyt sted. Hvis dyret har tømt sig på det gamle sted, skal du ikke skælde ham ud, endsige straffe ham med mad.

På næste trin stiger kattebakken ved hjælp af improviserede midler (magasiner, bøger) et trin højere til toilettet. Hver dag cirka 3-5 centimeter, så det er helt umærkeligt hvordan toilettet "vokser", ellers kan katten begynde at opleve ubehag. Hvornår hun helt præcist vil forstå, at hun skal klare sig på toilettet er uvist. Derfor skal sædebetræk altid være åbent.

ingefær kat
ingefær kat

På det sidste trin, så snart dyret føler sig godt tilpas i en højde, vil en kattebakke (på toiletkummen), som er placeret under kanten, være praktisk. Bakken bør ikke fjernes fra rummet endnu, lad den stå i nærheden, indtil resultatet er fuldt konsolideret. Dette vil tage 2-4 dage, hvorefter bakken fjernes helt, så den med al ønske ikke kan findes ved lugt.

Toilet til katte på toilettet: hvordan man bruger

Familiens kæledyr skal først og fremmest føle sig pålidelig under læringsprocessen, så det er vigtigt at sikre sig, at systemet er solidt på plads og ikke vakler. Det er mere bekvemt at bruge en enhed bestående af en række bakker,fastgøres over toiletkummen, som fyldstoffet hældes i. Efterhånden som du vænner dig til, fjernes bakkerne, hvilket udvider hullet. Efter en vis tid er toilettet til katte, der er fastgjort på toilettet, helt fjernet.

Trin-for-trin instruktioner:

  • normal bakke er placeret ved siden af toiletsædet;
  • toilet stiger gradvist til niveau med toiletsædet;
  • en speciel simulator er placeret under fælgen;
  • filler er hældt;
  • den første ring fjernes efter ca. en uge, også den anden og efterfølgende;
  • efter 4 uger skal du stoppe med at hælde fyldstof.
kattebakke
kattebakke

Hvis katten begyndte at stå på toilettet med 4 poter, betyder det, at hun har vænnet sig til det nye sted. Det er vigtigt at huske at tørre toiletsædet af regelmæssigt af hygiejneformål, og holde toiletdøren åben hele tiden.

Anbefalede: