Sådan bruger du et barns motorcykelbatteri

Sådan bruger du et barns motorcykelbatteri
Sådan bruger du et barns motorcykelbatteri
Anonim

Batteriet til en børnemotorcykel er i starten kun opladet mellem 20 og 30 procent. Derfor, hvis du købte en motorcykel om vinteren, og barnet kun kører om foråret, er det bedre ikke at gøre noget med det. Da batteriet til en børnemotorcykel kan opbevares perfekt selv med en fabriksopladning i op til fem år.

batteri til børnemotorcykel
batteri til børnemotorcykel

Antag, at du har samlet en motorcykel, og babyen gik med det samme. Lad os ikke blande dig, lad os få et uforglemmeligt førstehåndsindtryk og dræne bilens batteri lidt. Men husk, første gang kan den ikke aflades til "nul".

Hvis du kan se, at bilen er blevet meget langsommere, så stop den og oplad batteriet til en børnemotorcykel i en speciel oplader. Den skal altid oplades. Derfor skal du, når du køber i kabinen, give batteriet lidt tid til at virke. Først derefter kan den placeres i batteriopladeren.

bilbatteri
bilbatteri

Nu kan du tilladekør baby igen.

Knægten kørte på motorcykel, igen afladede batteriet, og du satte bilen i garagen. Antag så, at det begyndte at regne, eller at du tog et sted på ferie og glemte det døde batteri. Husk, at så snart dit barn rider, og du kommer hjem, skal du sørge for at lade batteriet op. Faktum er, at det i en udledt form kun kan opbevares i et par uger, så begynder det at forværres irreversibelt. Glem især ikke at oplade motorcyklen til vinteren, ellers vil du, når foråret kommer, ikke kunne lade den op, og så skal du købe en ny.

Hvis udstyret ikke bruges i længere tid, anbefales det at oplade og aflade en gang hver anden måned og opbevare det i opladeren i ca. et døgn, men ikke mere end 24 timer.

batterioplader
batterioplader

Hvis du glemmer det ved genopladning i et par dage, formindskes levetiden automatisk. Alle sådanne opladere har den nødvendige indikator til at vise opladning. Sandt nok, på nogle modeller kan det være fraværende. Bare rolig, det er ikke så svært at beregne afgiften.

Antag, at batterikapaciteten er tolv ampere-timer, og din oplader ved udgangen giver en strøm på én ampere-time (disse data er nødvendigvis skrevet på hver opladning), så vil den oplade tolv timer. Generelt skal de i gennemsnit oplades fra otte til tolv timer. Selvom batteriet ikke er helt afladet, kan det genoplades. Følgelig reduceres genopladningstiden.

Standard levetid,som et nyt batteri til en børnemotorcykel har, er omkring to hundrede til tre hundrede cyklusser. I gennemsnit kommer cirka to eller tre års sæsonbestemt drift ud med omhyggelig overholdelse af alle reglerne beskrevet i denne artikel.

Batterier må aldrig tabes, slås eller lades tilslutte plus og minus - det kan brænde ud. Alle batterier i børnemotorcykler er udstyret med specielle adaptere til opladeren. Selvom du virkelig ønsker at kortslutte kontakten, bliver du nødt til at prøve.

Anbefalede: