DIY-bryllupspengeboks: mesterklasse
DIY-bryllupspengeboks: mesterklasse
Anonim

Bryllupstilbehør gør fejringen speciel. En ferie bliver personlig takket være simple detaljer, som du ofte selv kan lave uden at bruge en masse penge. En af dem vil blive diskuteret yderligere. Vi laver en kasse til penge til et bryllup med vores egne hænder.

gør-det-selv bryllup pengekasse
gør-det-selv bryllup pengekasse

Skatkammerform

Denne kiste er en moderne og stilfuld måde at opbevare penge på, som blev præsenteret for brudeparret. Sådan et bryllupstilbehør er meget praktisk og samtidig behageligt for øjet. I fremtiden kan den bruges som en familiesparegrise. I mellemtiden vil han slippe af med antidiluvianske strømper, som ved bedstemors bryllupper, og vil ikke ødelægge billedet af brudgommen med konvolutter, der stikker ud af lommerne. Derudover flyver de konstant ud og falder på gulvet, hvilket ikke er særlig bekvemt.

Den runde bryllupspungeboks er ikke særlig populær. Meget oftere vælges en firkantet form, vedtaget i det klassiske design af gaver, eller en rektangulær form i form af en kiste.

Bryllupstilbehør
Bryllupstilbehør

Materialer til en bryllupskrin

Fra hvad kanlave din egen pengekasse til et bryllup? Der er flere muligheder:

  1. Almindelig skoæske.
  2. Cardboard (men i dette tilfælde burde der være meget af det).
  3. Whatman.
  4. Hvis du ønsker det, kan du købe en færdiglavet trækiste og dekorere den i bryllupsstil, for eksempel hænge en paplås i form af et hjerte med de nygiftes initialer.

Dekoration

Bryllup er fødslen af en ny familie. Et symbol på kærlighed, to personers troskab og brudens renhed. Følgende elementer bruges til at dekorere bryllupskassen:

  • bånd;
  • lace;
  • rhinsten;
  • tyll;
  • organza.

Hvad angår nuancerne, skal de være pastelfarvede for ikke at overskygge brudens hvide outfit. Norm alt er der farver i designet:

  • blå;
  • hvid;
  • pink;
  • beige;
  • creme;
  • rød til bryllupsdekoration i slavisk stil. I dette tilfælde kan svetovittegnet påføres statskassen. I gamle dage blev han ofte afbildet på husgeråd, for at der skulle være velstand i huset.

"Doven" kiste

Dette design af bryllupskassen er perfekt til dem, der ikke ved, hvordan eller ikke kan lide at arbejde med papir og andre materialer, eller hvis der er et minimum af tid tilbage til forberedelse. Alt du skal gøre er at gå til en gavebutik eller en særlig emballageafdeling og købe en smuk gaveæske der. Den eneste betingelse er, at du skal vælge farven på den fremtidige kiste, der vil være til stede i interiøretfejringer. Derhjemme er der kun tilbage at fjerne låget på æsken, lave et hul i den til konvolutter og lukke æsken tilbage, det er det hele.

papæske

Denne mulighed er lidt mere kompliceret end de foregående, men det er meget sjovere at lave sådan en kiste. Til dette har vi brug for:

  1. Bunden af en skoæske i pap.
  2. Scotch.
  3. Saks.
  4. Whatman-ark eller pap.
  5. En gejstlig kniv vil heller ikke være overflødig.
  6. Dekorative elementer efter eget valg: bånd, blonder, flæser, rhinsten og så videre. Det hele afhænger af de unges kreative fantasi.

Nu hvor materialerne er fastlagt, kan vi gå videre til håndværk:

  1. Først skal du lave kuplen til det fremtidige bryllupsskatkammer. For at få det til at virke vedhæftes et ark pap eller whatman-papir fra længere sider. Som et resultat bør du få en kasket i form af en bue. Det anbefales at bruge pap og papir sammen.
  2. Mål siderne. Klip papsidevæggene ud og fastgør til emnet.
  3. Prins et hul i det buede låg til konvolutter og pengesedler.
  4. Lav et lille snit på siden af låget, så det kan åbnes.
  5. Bund af døren, lav et hul gennem bunden af døren med en kontorkniv.
  6. Et andet sådant hul skal laves i siden af dækslet i området for dets fastgørelse.
  7. Bryllupskassen er næsten klar. Det er kun tilbage at dekorere det smukt. Det er bedst at klistre over vores skatkammer med en klud. Hvis ikke, udskift med farvet papir. Glem ikke, at brylluppettilbehøret skal dekoreres ikke kun udefra, men også indvendigt. Stoffet eller papiret er fastgjort med tape eller lim.
  8. Hullet, som gæsterne vil smide penge i til de unge, er viklet rundt om kanten. Det er bedst at vælge hvid til dette formål. Kantkanten af den nederste del er udført med et satinbånd. Kan du huske de to gennemgående huller i bunden og siden af låget? Før et tyndt bånd igennem dem. På ydersiden af skatkammeret fastgør du dekorative elementer efter din smag.
Bryllupspengebokse i mesterklasse
Bryllupspengebokse i mesterklasse

Et par flere ord om dekorationer

Bånd og rhinsten, blonder - alt dette er ikke obligatoriske komponenter i bryllupskasseren. Vis din kreative fantasi. På kasketten kan du skrive de unges initialer eller deres navne. Tænk, måske er der noget, som I begge kan lide og forener, og hvilket element kan udtrykke det. Denne tilgang vil tilføje originalitet. Se på billedet nedenfor, hvor origin alt og enkelt det nygifte par dekorerede bryllupskassen ved den europæiske fest.

bryllup pengeboks design
bryllup pengeboks design

Game of Thrones & Country-tema bryllupsdesignmulighed

Med fremkomsten af hitserierne Vikings og Game of Thrones ønskede mange par at have deres bryllupsfester på deres egen stil. Kostumerne til de nygifte er designet i stil med cosplay til deres yndlingshelte, og temaerne fra serien er fremherskende i fejringens stil. For eksempel: bryllupsinvitationer i stil med våbenskjoldet fra det elskede hus Lannister, Starks, Targaryens og andre. Hvis dette er valgttema, skal statskassen til brylluppet være passende - lavet af træ eller dekoreret med et træ. Synes godt om billedet nedenfor.

rund bryllupspengeboks
rund bryllupspengeboks

I hallen vil sådan en kiste til penge ikke se alt for passende ud. Dette er en mulighed for et bryllup i landlig stil.

For elskere af minimalisme

Den næste gør-det-selv-bryllupspengeboks til dem, der ikke kan lide de ekstra detaljer i overskydende rhinsten og flæser:

  • Tag en almindelig papkasse og mal den i en ensfarvet. Det kan være hvidt eller den farve, der bruges i udformningen af festsalen.
  • Afslut det med lak.
  • Når æsken er tør, fastgør du et hvidt eller cremefarvet satinbånd til den. Du kan vedhæfte en pink og samle den i form af en blomst.

Udført!

bryllup kiste
bryllup kiste

Master class om at lave en bryllupskrin til et bryllup i russisk stil

Temabryllup i slavisk og russisk stil vinder stor popularitet blandt nygifte. Især når fejringen ikke er planlagt i en indelukket sal, men med et telt i naturen. En selvfremstillet kasse til penge i dette tilfælde skal modstå feriens generelle stil. Det klassiske hvide design vil ikke skille sig ud fra temaet, men kombinationen af rød og hvid, vedtaget af slaverne, ser mere interessant og mere korrekt ud i den gamle russiske stil. En mesterklasse af en æske til penge til et bryllup i dette design er præsenteret i videoen nedenfor.

Image
Image

Som det kan ses af de metoder, der er diskuteret i artiklen,at lave et statskasse er ret nemt. Vi håber, at ideerne til at dekorere en bryllupspengeboks med dine egne hænder var nyttige for dig og vil hjælpe dig med at gøre fejringen smuk, stilfuld og hyggelig på samme tid.

Anbefalede: