Hvem er heteroseksuel? Hvad er heteroseksualitet?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er heteroseksuel? Hvad er heteroseksualitet?
Hvem er heteroseksuel? Hvad er heteroseksualitet?
Anonim

Heteroseksuel - hvad er det? Desværre fører den uudviklede seksuelle kultur i samfundet til, at selv voksne ikke altid kender de grundlæggende begreber inden for sexologi. For at besvare spørgsmålet: "Hvad er en heteroseksuel?" - du skal forstå, hvad heteroseksualitet er.

Heteroseksuel - hvad er det?
Heteroseksuel - hvad er det?

Heteroseksualitet er tiltrækning til det modsatte køn. Det er værd at bemærke, at det kan være følelsesmæssig, erotisk, romantisk eller seksuel tiltrækning. Heteroseksualitet er fælles for de fleste mennesker, men ikke alle.

Hvis en person er heteroseksuel, hvad betyder det så? Dette udtryk blev foreslået af Richard Kraft-Ebing, som mente, at heteroseksualitet er et medfødt instinkt rettet mod forplantning. Det er trods alt vaginal sex, der kan føre til undfangelse. I dag har begrebet en bredere betydning. Det er ikke kun en form for seksuel orientering. Heteroseksualitet er et glob alt fænomen i den menneskelige natur. Heteroseksuel - hvem er det? Dette er en person, der er tiltrukket af væsener af det modsatte køn.

I daglig tale kaldes heteroseksuelle også straight. Hvorfor ikke bare kalde disse mennesker "normale"? Pointen er, at normalitet allerede er defineretikke kun heteroseksualitet. Alle tre seksuelle orienteringer betragtes som absolut normale. De betragtes ikke som afvigelser, og heteroseksualitet er normen. Disse er blot tre varianter, hvoraf den ene er meget mere almindelig. Det værdisystem, der anerkender heteroseksualitet som den eneste og naturlige form for orientering, kaldes heteroseksisme. Måske er dine venner også heteroseksuelle. Billedet afspejler ikke nogen forskelle mellem mennesker med forskellig orientering.

Symptomer på heteroseksualitet

Symptomer på heteroseksualitet omfatter forskellige følelser, som en person har en tendens til at opleve i nærvær af en person af det modsatte køn. Mænd kan beundre kvinders hår, sarte hud, faste bryster. Naturligvis vil dette give dem en vis spænding og et ønske om at fortsætte kommunikationen. Dette fører så til seksuel omgang med en person af det modsatte køn. Kvinder er tiltrukket af mandlig styrke og magt. De tiltrækkes af maskulinitet, beslutsomhed og selvtillid. Hvis en person oplever sådanne følelser, så er han heteroseksuel (vi har allerede fundet ud af, hvad det er).

Heteroseksuel: hvem er det?
Heteroseksuel: hvem er det?

Diagnose

Ingen læge vil bestemme seksuel identitet. Kun personen selv kan indse, hvilket køn han er tiltrukket af. Bevidsthed og accept af dit valg kommer ikke med det samme. Nogle gange kan en person kun beslutte sig midt i sin livsbane - han er homoseksuel eller heteroseksuel.

Hvad er tiltrækning, og hvordan kan man realisere det? Dette er et naturligt instinkt, han vil komme, når tiden kommer. Allerede i teenageårene begynder en person at opleve en levende tiltrækning til et bestemt køn.

Hvad siger videnskaben om dette?

Heteroseksuel - hvad betyder det?
Heteroseksuel - hvad betyder det?

Sexologi mener, at heteroseksualitet og homoseksualitet er absolut ligeværdige seksuelle orienteringer, som lige har ret til at eksistere. En person kan ikke kontrollere sin seksuelle orientering, men for at opnå lykke og harmoni i livet bør han leve i overensstemmelse med sin tiltrækning. Enhver form for diskrimination anses for at være et skadeligt synspunkt for mennesker, der ikke kan acceptere tanken om, at der er flere ligeværdige synspunkter. Heteroseksuel - hvem er det? Den samme almindelige person, som alle andre.

heteroseksuelles seksuelle adfærd

I lang tid blev vaginal sex betragtet som den eneste sande form for samleje. Og først for ganske nylig, i begyndelsen af det tyvende århundrede, begyndte sex at blive forbundet ikke kun med reproduktion, men også med at modtage fornøjelse. Det var i denne periode, at forskellige kærtegn, der ikke var direkte relateret til vaginal sex, begyndte at blive anerkendt som "normale."

Heteroseksuelt billede
Heteroseksuelt billede

Hidtil er heteroseksuelles former for seksuel adfærd utroligt forskellige. Hvert par vælger selv passende kærtegn, der ville tilfredsstille begge partnere. De mest almindelige heteroseksuelle teknikker omfatter: genital stimulation (fellatio og cunnilingus), oral og analsex, parring osv.

Mennesket er et mangefacetteret væsen,som er i konstant udvikling. Der er intet permanent i hans synspunkter, smag og præferencer. Det bør tages i betragtning og forstå, at alle mennesker er forskellige. Ingen er ens, men begge har ret til at eksistere: du er homoseksuel eller heteroseksuel. Hvad begge disse udtryk betyder, forsøgte vi at forklare på en tilgængelig måde.

Anbefalede: