Bryllupskapper til efteråret: tilbehør, der harmonisk komplementerer billedet

Indholdsfortegnelse:

Bryllupskapper til efteråret: tilbehør, der harmonisk komplementerer billedet
Bryllupskapper til efteråret: tilbehør, der harmonisk komplementerer billedet
Anonim

Bryllup spilles ikke kun om sommeren, men også om efteråret. Hvis begivenheden er planlagt til den kølige sæson, skal bruden tage sig af kappen på brudekjolen. Bryllupskapper til efteråret vil ikke kun redde dig fra en forkølelse, men kan også være en smuk tilføjelse til hele outfittet.

Efterårets tilføjelse til brudekjolen

For at skabe et billede skal bruden være særlig opmærksom på alle detaljer. Du bør grundigt vælge en kjole, slør, sko, makeup, tilbehør og frisure. Og glem ikke, at du under en fotosession i byen simpelthen kan fryse og overskygge den glædelige begivenhed for dig selv og dine kære.

Derfor er efterårsbryllupskapper den perfekte mulighed for at se elegant og original ud. Dette stykke tøj skal ikke kun være smukt og i harmoni med billedet, men også varmt. Kappens stil er valgt i overensstemmelse med pigens præferencer. Du kan supplere outfittet med en jakke, kappe, kort pels. Det kan også være et origin alt tippet eller et delikat sjal. Bryllupskapper til efteråret er udvalgt iafhængigt af vejret, for jo tættere på vinteren begivenheden er planlagt, jo mere varmt tøj vil der være brug for.

bryllupskapper til efteråret
bryllupskapper til efteråret

Sådan vælger du en kappe

For at skabe et spektakulært billede skal du udføre en fuld tilpasning. Det vil sige, at du kun kan vælge en kappe, der passer perfekt til outfittet, hvis du prøver den med en brudekjole. Det ville være klogt at være opmærksom på salonarbejdernes forslag. De kan vise ikke kun bryllupskapper til efteråret, men også frakker, elegante regnfrakker og jakker, der er i perfekt harmoni med kjolen.

Bruden kan have ideer om at leje en pelsfrakke, men det bør ikke lade sig gøre. Hvis en dyr ting er beskidt, kan tanker om prisen på produktet ødelægge hele ferien. Samtidig ville det være en rimelig beslutning at købe en kappe lavet af imiteret pels. Nu er sådanne ting syet meget smukt og elegant.

efterår brudekjole kapper
efterår brudekjole kapper

Kaplængde, materialer

Norm alt foretrækker brude modeller i taljelængde. Derfor ville det være helt acceptabelt at beslutte at købe en kort pelsfrakke med ærmer op til albuen eller trekvart. Nå, hvis det er planlagt at være udendørs i ret lang tid, så skal kapper til en brudekjole til efteråret vælges varmere. Du kan også købe en aflang pels med hætte.

Og af materialer foretrækkes læder, ruskind, svanedun, filt, blødt strik og andet. Selvfølgelig har stoffer indflydelse på dannelsen af hele billedets karakter. For at matche kjolen og kappen korrekt, er det rimeligtlyt til anbefalingerne:

  1. Hvis bruden foretrækker en pels-kappe, bliver hendes image elegant, smart, ser dyrt ud.
  2. Når bruden vælger et blondeprodukt, viser hun femininitet og sit romantiske humør. Denne kappe ser perfekt ud med en kjole lavet af enkelt materiale, som komplementerer den.
  3. Og hvis du vælger en kappe lavet af guipure, får du et blidt og lidt sexet look. Samtidig passer guipure godt til en kjole lavet af enkelt og uigennemsigtigt stof.
  4. Til blonde- og guipurekjoler er kapper lavet af tætte materialer velegnede. En god løsning her ville være brokade.
  5. Men kjoler lavet af flydende og ikke-tekstureret materiale supplerer silke og romantiske bryllupskapper til efteråret. Billeder viser mangfoldigheden af disse tilbehør. Det vigtigste i deres valg er at give fantasien frie tøjler.
bryllupskapaper til efterårsbillede
bryllupskapaper til efterårsbillede

Tingfarve

Skyggen af kappen er valgt i to retninger. Det kan være det samme som kjolen, eller helt matche tilbehøret. Det skal forstås, at en kappe, der matcher kjolens farve, ikke skiller sig ud. Et lignende tilbehør er valgt som et komplementært og prikken over i'et.

Kappen i en lys farve, der skiller sig ud på baggrund af hovedtøjet, ser ret usædvanlig ud. En funklende hvid kjole passer perfekt til en rød eller blå kappe. Det beige outfit suppleres med et bordeaux eller lilla tilbehør. Disse kombinationer er ret dristige, så piger med den tilsvarende karakter vælger dem.

En god løsning er også at vælge en kappe, der afsætter kjolen. På jagt efter harmoni til et hvidt outfit, bør du foretrække en pink, blå, lilla kappe. Og til en beige kjole er det bedst at vælge tilbehør i kaffe-, brun- og sandfarver.

gør-det-selv bryllupskapape til efteråret
gør-det-selv bryllupskapape til efteråret

Lav din egen kappe

Glem ikke, at det ikke altid er muligt at finde et passende produkt i saloner. Og hvis bruden ved, hvordan man syr godt, så vil det ikke være noget problem for hende at skabe en passende kappe på egen hånd. Også en gør-det-selv bryllupskapape til efteråret vil hjælpe med at spare penge på outfittet.

Men i princippet er det ikke så svært at lave det. For at gøre dette skal du købe et passende stof eller pels. Du kan selv lave et mønster, da produktet er ret simpelt at udføre. Og det færdige - dekorer med bånd, sten, fjer eller andre dekorative elementer.

Medmindre du skal huske, hvor let det er at tage på og af. Fordi bruden ikke vil have tid til at manipulere med talrige knapper og nitter. Men kjolen er hoveddelen af billedet.

Anbefalede: