Sådan vælger du et sejt navn til en pigekat

Indholdsfortegnelse:

Sådan vælger du et sejt navn til en pigekat
Sådan vælger du et sejt navn til en pigekat
Anonim

Når et blødt kæledyr dukker op i huset, har ejerne norm alt de mest ømme følelser for ham. Især hvis det er en charmerende egensindig kat. Og udover hengivenhed og omsorg vil jeg virkelig gerne give en kattepige et usædvanligt sejt navn.

fedt navn til en pigekat
fedt navn til en pigekat

Sådan vælger man et kaldenavn til et kæledyr

Hvis dyret, som folk bringer ind i huset, er racerene, med dokumenter, så er ét navn - det officielle - indtastet i hans "pas". Men ofte er dette kaldenavn prætentiøst, langt, ubelejligt i hverdagen. Og der er et ønske om at kalde det nye familiemedlem anderledes, alt efter hans karakter og ikke dokumentet. For eksempel vil jeg slet ikke kalde en kat Olympias eller Marquisette, især ikke hvis denne charmør jagter solstråler dagen lang med en kvik og urolig bold. Selvfølgelig kommer tanken i tankerne om at finde på et andet - et fedt navn til en kattepige. Nå, ønsket er ret berettiget, du skal bare nøje følge den nye beboers vaner, omhyggeligt overveje hendes ydre, anderledes end alle andre dyr i kattefamilien,skilte og vælg lige det, du har brug for. Lad navnet "hjemme" være kreativt og unikt - det er endda sjovt!

Cool navn til en kat-pige efter farve

Hvis en kat har en mørk plet omkring det ene øje, kan der ikke være nogen tvivl om valget af et kaldenavn. Selvfølgelig er et cool navn til en kat-pige af denne farve Piratka. En fisse med pletter omkring begge øjne får tilnavnet Kobrushenka eller Ochkarka. Og det blå-sorte kæledyr kan belønnes med navnet Ravn eller, endnu sjovere, med Crowness. Selvom ikke mindre cool navn for en sort kat-pige er Kochegarka. Sådan et kæledyr kan du kalde Blot, Wax eller Waxanna. Fluffy kisulka hedder Kanon eller Pels - her er der et bogstavspil i ændringsord. Det giver mening at kalde det gule dyr Murzilka. Det var på denne måde, fluffy og gul, at de i sovjettiden malede hovedpersonen i børnebladet med samme navn. Rødhåret skønhed, især kreative ejere, kan ringe til Chubaska.

sjove navne til katte
sjove navne til katte

Sådan vælger du seje navne til katte efter karakter

Chelyustkintsey eller Che-Lyuska fra ordet "kæbe". Nogle hunkatte af kattefamilien har en ret aggressiv karakter. Nå, for sådan kan du hente et sejt navn: Barracuda, Gyurza, Jocobra (afledt af"La Gioconda" og "Cobra"), Anaconda eller simpelthen - Heks. Selvom tilnavnet Krig også kan komme på tale. Eller Voinushka - det ser ud til at være hårdt, men stadig barnligt sjovt.

sjove navne til katte piger
sjove navne til katte piger

Kælenavne til kærlige katte

Ikke kun frådser og fidgets kan belønnes med kreative ironiske kaldenavne. Det er muligt at vælge seje navne til hunkatte, selvom kæledyret har et roligt og blidt gemyt. For eksempel kommer tilnavnet Belissima af ordet "belissimo", som betyder "den smukkeste" på italiensk, og navnet Murchanna, tror jeg, behøver ikke at blive tydet. Det er dog især sjovt, når dyr bliver navngivet som de skabninger, som de har et polarforhold til. For eksempel bringer kælenavnene på katte som Sharik eller Laika, Mouse eller Mikimaussa altid et smil frem til alle, der hører dem.

Anbefalede: