Sådan vælger du det rigtige navn til en dreng

Indholdsfortegnelse:

Sådan vælger du det rigtige navn til en dreng
Sådan vælger du det rigtige navn til en dreng
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at en persons navn bestemmer hans skæbne. Dette betyder ikke, at et barn opkaldt efter en gammel hersker nødvendigvis vil ligne ham og have alle sine ambitioner. Det navn, barnet får, i kombination med efternavnet og patronymet, påvirker i en eller anden grad styrkelsen eller undertrykkelsen af dets iboende karaktertræk. Du skal være særlig forsigtig, når du vælger et navn til en nyfødt. For at vælge et navn til en dreng skal du kende nogle få regler.

Efternavnspåvirkning

vælg et navn til drengen
vælg et navn til drengen

Mange efternavne har upersonlige endelser, for eksempel Khalupovich, Subboti, Lupashko, Andreichenko, Tkach osv. I dette tilfælde skal du navngive børnene med navne, der giver et klart svar på, hvem der bærer det - en dreng eller en pige. Sådanne navne som Sasha, Zhenya, Valya, i kombination med et upersonligt efternavn, giver ikke en klar kønsopdeling. I fremtiden sådankonsonans bringer resonans til en persons liv.

Giv ikke børn navne af udenlandsk oprindelse, hvis efternavnet oprindeligt er russisk. Forældre, nogle gange uden at tænke, kalder deres børn, for eksempel Matthew Ivanov. Dette forårsager kun smil hos andre og udvikler komplekser hos barnet. Sådanne navne er mere eller mindre i harmoni med korte efternavne (John Lees eller Sarah El).

Vælg et navn til drengen efter patronym

hvordan man vælger et navn til en dreng
hvordan man vælger et navn til en dreng

I voksenalderen vil barnet blive tilt alt med sit fornavn og patronym, så ring til ham, så denne kombination er konsonant og harmonisk. Det er bedre at vælge navne med hårde konsonanter for et blødt patronym og omvendt. For eksempel, hvis faderens navn er Eugene, så skal sønnens navn indeholde bogstaver som R, D, G og andre. For eksempel: Roman Evgenievich eller Gleb Evgenievich. Hvis du ikke ved, hvordan du vælger et navn til en dreng, så brug navneordbogen og vælg dem skiftevis til patronym. Skriv harmoniske kombinationer ud på et stykke papir, så valget er begrænset til flere muligheder. Jo længere og sværere det er at udtale mellemnavnet, jo kortere skal du vælge et navn til drengen. Den skal også have en diminutiv version. Navngiv ikke dit barn på en sådan måde, at hans navn stemmer overens med skældsord eller uanstændige ord, da det kan få et kaldenavn, som det vil være meget svært at slippe af med.

vælg et navn til barnet
vælg et navn til barnet

Når du navngiver et barn, bør du tænke på hans fremtid. Du må ikke bukke under for modetrends, der dikterer "stilfulde" navne, fordi mode er en midlertidig ting, og dinbarn til at bære det hele mit liv. Mange mennesker navngivet af deres forældre i overensstemmelse med trenden med nymodens traditioner ændrede deres navn eller gemte det hele deres liv under afledte eller pseudonymer.

Hvordan vælger man et navn til et barn efter årstiden?

Børn født om vinteren, det er bedre at give bløde og syngende navne, hvori der er mange vokaler. For eksempel, såsom Arseny, Alexey, Artemy osv. Navnets blødhed vil give vinterbarnets karakter tilfredshed og venlighed. Du kan vælge et navn til en dreng født i foråret fra en liste over sværere muligheder for at give fasthed og selvtillid. For eksempel Arthur eller Bogdan. Sommerbørn kaldes bedst klangfulde og usædvanlige navne. Navngiv babyer født i efteråret enkelt og tydeligt.

Anbefalede: