De dyreste kuglepenne i verden: liste, vurdering, funktioner og interessante fakta
De dyreste kuglepenne i verden: liste, vurdering, funktioner og interessante fakta
Anonim

For de fleste mennesker er en kuglepen en kontorgenstand, som alle bruger hver dag. For en person, der er bekymret for sit image i en forretningspartners øjne, er dette et andet emne, der karakteriserer hans status. I dag skal vi finde ud af, hvilke kuglepenne, der er de dyreste i verden, og hvilken slags historie der følger efter dem. Om dyre kuglepenne, der er blevet til modetilbehør, og ikke kun. Om det i dag i artiklen.

Den mest berømte og "status"-pen i verden

Når det kommer til dyre kuglepenne, kommer det verdensberømte Parker-mærke altid til at tænke på. Faktisk er prissegmentet for dette mærke enormt. En forretningsmand på ethvert niveau har råd til det. Hvis vi taler om en unik samling, koster den dyreste Parker-pen omkring 770 tusind rubler.

Dets navn er Duofold Esparto F103 Solid Gold. Eksklusiviteten ligger i, at etuiet er lavet i guld og er håndlavet. Graveret med laser i stil med "Esparto". De sorte hak står i smuk kontrast til guldet, hvilket giverpen med en unik stil, der er fælles for alle penne fra dette mærke.

dyreste parker pen
dyreste parker pen

Ved køb vil forbrugeren blive forsynet med en gaveæske og dokumenter, der beviser varernes ægthed. Dette er virkelig et kulttilbehør, der taler om sin ejers status. Og hvad er den dyreste pen, som vi ved lidt om, men er et universelt anerkendt smykkekunstværk? Vi vil tale om dette nedenfor.

Dyreste 265.000 USD sølvpen

Lad os starte anmeldelsen fra syvendepladsen, som er den dyreste sølvpen i verden, den tilhører det schweiziske firma Caran d'Ache. Urkassen er lavet af sølv og har en sekskantet form, og fjerdelen er lavet af 18 karat hvidguld. Denne pen har 5072 diamanter og 96 rubiner. Som sådan er det den eneste kuglepen i verden, der er fuldt udsmykket med ædelsten i hele tønden.

dyreste pen i verden
dyreste pen i verden

Den dukkede op i 1999, dedikeret til den store spanske arkitekt Antonio Gaudí, hvis arbejde inspirerede skaberne af pennen. Arkitektens yndlingsmosaik dannede grundlaget for et design af ædelsten. I stedet for emalje og kalksten - diamanter og rubiner. Det tager masteren op til 6 måneder at gengive hver kopi.

$407K Gothic Pen

En repræsentant for en schweizisk virksomhed er igen på sjettepladsen. Den var også inspireret af sin forgænger. Kroppen af denne pen er lavet i form af en sekskant lavet af sølv og rhodium. OrnamentSkrivetilbehøret præsenteres i form af buer af lyseblå farve med elementer af våbenskjoldet lavet af diamanter i forskellige nuancer. En af de dyreste kuglepenne i verden ser rovdyr ud, men behersket og i middelalderens bedste traditioner. Hvert sådant produkt indeholder 892 diamanter, 72 smaragder og rubiner. Prisen for sådan en pen er 407 tusind dollars.

dyreste pen i verden
dyreste pen i verden

$750.000 erindringspen

På deres hundrede års jubilæum gik to store smykkehuse i Tyskland og Frankrig sammen om at skabe deres mesterværk - den dyreste pen, som blev anslået til 750 tusind dollars. Den tilhører Mystery Masterpiece-kollektionen. Året for dets fremkomst er 2006.

Håndtaget er indrammet med 845 diamanter og prydet med andre ædelsten (safirer, rubiner), som i alt er 20 karat. Pennen er lavet af platin. En hvid stjerne med afrundede stråler kroner toppen af huen. Der er kun 9 sådanne kuglepenne i verden.

hvad er den dyreste pen
hvad er den dyreste pen

Men du kan finde det i 3 variationer: rubin, safir og smaragd. Derudover har hver variation sine egne skelnelige ornamenter. Der blev således kun opnået 9 kuglepenne.

Den ydre del af etuiet ser absolut glat ud, men faktisk er alle stenene indlagt ved hjælp af en speciel "usynlig indstilling"-teknologi, patenteret tilbage i 1937. Det ejendommelige er, at alle stenene er meget stramt spændt på tynde, som tråde, "skinner" af guld eller platin. Indtil nu har den ingen analoger.

Kæreste$1 million fyldepen i verden

En af vor tids berømte designere Anita Tan skabte nytårsaften 2012 den dyreste og mest unikke fyldepen i verden med feminin ynde. Det var også tidsbestemt til at falde sammen med århundredets betydningsfulde begivenhed - planeternes justering. Det er her navnet Heaven Gold Pen kommer fra. Et nyt feminint look (ikke som de andre) hjalp med at skabe en yndefuld guldpen prydet med mange diamanter. Ædelstenene her er 850 diamanter á 24,6 karat.

dyreste fyldepen i verden
dyreste fyldepen i verden

italiensk pen til 1.470 millioner dollars

Det ser ud til, at en kuglepen, hvis formål bare er at skrive, og ud over at samle, at købe for 1 million dollars er grænsen. Overraskende nok er det ikke! Den italienske designer har skabt en kollektion af de mest luksuriøse Aurora-penne, som koster tæt på halvanden million. De er lavet af platin, dækket med to tusinde DeBeers-diamanter og med en atten-fold guldspids. Hendes udseende ligner en kombination af håndværk og kunst. Meget eftertragtet af sofistikerede samlere.

hvad er den dyreste pen
hvad er den dyreste pen

Mængden af ædelsten skaber en utrolig effekt! Det er umuligt at tage øjnene fra hende. Det tager 1 år at oprette. Af denne grund er dens produktion unik, og du kan kun få den en gang om året. Et karakteristisk træk er muligheden for at købe en kuglepen med en diamantsignatur eller endda et portræt af den glade ejer.

Det mestedyr tysk pen Montblanc Emerald

Hun går næsten på niveau med sin skrivende forgænger. Anslået til halvanden million dollars. 18 karat guld varen er dekoreret med hvidguld og et mønster. Hele pennen er lavet af platin og sat med 1.430 hvide diamanter og smaragder, samt tre platinringe. Hætten er afsluttet med en solid stjerneformet diamant.

dyreste fyldepen i verden
dyreste fyldepen i verden

Den dyreste pen i verden

Hvilke tal tænker du på, når du tænker på den mest luksuriøse og dyre pen i verden, som indtager en hæderlig førsteplads?

$9 millioner er prisen på den dyreste pen i verden! Dette er den prisrekord, som et skrivetilbehør nåede på en auktion i Shanghai. Det var i dette beløb, at et smykke kaldet Fulgor Nocturnus blev vurderet. Dens skaber var det italienske smykkehus Tibaldi.

Men kan en kuglepen koste så meget? Lad os finde ud af det sammen.

For det første er pennens krop lavet af 18 karat guld belagt med platin. For det andet er hele overfladen besat med sjældne sorte diamanter, som der er over 1.000 eksemplarer af. Der er ikke mindre ædelsten på selve hætten: 945 diamanter og 125 rubiner. Fjerdelen er indgraveret med en ørn, som er symbolet på familien Akila. Det er værd at bemærke, at alle produkter fra dette smykkehus har denne gravering.

dyreste pen i verden
dyreste pen i verden

Det berømte "gyldne snit" af Leonardo Fibonacci dannede grundlaget for at skabe proportionerne af alle dele af varer produceret under mærketTibaldi. Forholdet på 1,618 mellem hoveddelen og hætten svarer til guddommelig proportion.

Og sidst, men ikke mindst, er hun den eneste i hele verden. Dette er hendes unikke og eksklusivitet.

Anbefalede: