Den dyreste brudekjole i verden - hvad er det?

Den dyreste brudekjole i verden - hvad er det?
Den dyreste brudekjole i verden - hvad er det?
Anonim
dyreste brudekjole i verden
dyreste brudekjole i verden

Som sande kunstkendere siger, er der ingen grænse for perfektion. Desuden kan denne sandhed med succes korreleres med absolut ethvert arbejde, ikke med undtagelse af tøj, især hvis det udelukkende er lavet til at bruge en enkelt dag i livet. Sandsynligvis er det allerede klart for enhver, at vi taler om en brudekjole, og for at være præcis, vil vi forsøge at finde ud af, hvad de er, de dyreste brudekjoler i verden.

Sandsynligvis er det værd at starte din historie ikke fra nutiden, men at træde lidt tilbage. Så i 2005 dukkede en smart brudekjole op på arenaen, hvor modellen Melanie Krauss blev gift med sin udvalgte, milliardær Donald Trump. 90 meter førsteklasses iriserende satin blev behandlet med sølv af højeste standard. Den dyreste brudekjole i verden blev lavet i hånden i 500 timer af specialisterne fra modehuset fra Christian Dior Couture og anslåede deres skabelse til $ 200.000. I øvrigt var der en lille forlegenhed ved udstillingen - modellen kunne simpelthen ikke bære vægtenperfektion og faldt, men det stoppede ikke det nygifte, og hun udholdt med værdighed alle ceremoniens strabadser.

dyreste brudekjoler i verden
dyreste brudekjoler i verden

Ingen har indtil nu båret den dyreste brudekjole i verden, skabt af den japanske modedesigner Yumi Katsuro. Udover det smarte stof er hele outfittet generøst dekoreret med hvidguld og diamanter, som i ethvert lys skaber et fantastisk farvespil. Dette er dog ikke alt: nøjagtigt tusinde perler er placeret rundt om hele kjolens omkreds. Sådan en kreation anslås til otte en halv million dollars.

Den dyreste brudekjole i verden, skabt i 2013, kan kaldes ikke kun den dyreste, men også den mest usædvanlige. Der er ingen diamant eller perle her, men der er en anden type dekoration - påfuglefjer og jade. Grundlaget for outfittet er brokade, hvorpå der i 2009 blev syet påfuglefjer fra mænds haler og 60 jadesten. Denne mængde eksklusivt materiale blev indsamlet i omkring et år fra et dusin fugle, og mestrene i mængden af otte personer arbejdede på kjolen i to måneder. For al denne skønhed skal du betale ikke mindre end halvanden million dollars.

Men ingen har endnu været i stand til at "genoprette" skabelsen af duoen Rene Strauss - Marina Katz, som skabte et ægte mesterværk af bryllupsindustrien. Nu kan vi med selvtillid sige - dette er den dyreste brudekjole i verden, da den anslås til tolv millioner dollars. Det er ikke overraskende, at ingen siden starten (og den blev præsenteret i 2006) har været i stand til at glæde sin brud med en så dyr gave. Denne kjolede kalder det mere en smykkekreation end en skrædder, for både stilen og selve basen, altså stoffet, er selvfølgelig dyre, men de er ikke hele beløbet værd. 150 karat diamanter er påført rundt om hele kjolens omkreds. I sådan en kjole uden beskyttelse er det simpelthen farligt at optræde i samfundet!

dyreste smukke brudekjoler
dyreste smukke brudekjoler

Vi har overvejet de dyreste smukke brudekjoler, men designere er ikke kun opmærksomme på denne industri: meget ofte skabes dyre mesterværker til aftenkjoler. For eksempel er den dyreste kjole af Faizoli Abdul, skabt i 2009. 751 diamanter, ledet af en enorm sten på 70 karat - al denne pragt er vurderet til 30 millioner!

Anbefalede: