Stil bryllupsfrisure til kort hår med slør

Stil bryllupsfrisure til kort hår med slør
Stil bryllupsfrisure til kort hår med slør
Anonim

Bryllupsdagen er meget vigtig for enhver brud, og hun skal se fantastisk smuk og moderigtig ud. Der er en stereotype, at den festlige hårstyling af bruden skal være høj og kompleks. Tendenser ændrer sig gennem årene, og nu selv for korte hårklipp er der et stort antal af de mest originale og interessante ideer til at skabe en bryllupsfrisure, og en bryllupsfrisure til mellemhår med et slør er overhovedet ikke et problem. Denne sæson har de accenter, der er placeret ved hjælp af følgende tilbehør, fundet genkendelse: diadem, store hårnåle, store blomster, miniature slør og pandebånd.

brudefrisure til kort hår med slør
brudefrisure til kort hår med slør

Bryllupsfrisurer-2013, hvoraf billeder er i overflod i modemagasiner, er først og fremmest en klassisk stil. En brud uden slør er svært at forestille sig. Uanset hvilket outfit den heldige kvinde har, skal sløret helt sikkert vise sig på brudens hoved. Men hvad med dem, der ikke gører ejeren af lange krøller? Der er altid en vej ud. Bryllupsfrisurer til kort hår med slør i dag vil blive lavet af enhver professionel frisør, takket være overfloden af moderne stylingprodukter.

Traditionen med at bære slør på en bryllupsdag går tilbage til oldtiden. For eksempel i Rom var sløret rødt og betød lydighed mod hendes mand. Græske brude bar et solfarvet slør, og dets længde symboliserede et lykkeligt ægteskab. I det gamle Rusland fungerede et tørklæde som et slør, bruden dækkede hendes hår og ansigt med det. Kvinder efter brylluppet skulle ikke tage deres tørklæder af, de fik kun lov til at vise deres hår til husstandsmedlemmer.

brudefrisure til mellemhår med slør
brudefrisure til mellemhår med slør

I dag er et slør et gennemsigtigt slør fastgjort til håret. Det er for det meste hvidt, men andre farver er heller ikke udelukket. Det er dekoreret med rhinsten, friske og kunstige blomster, perler og krystaller. En bryllupsfrisure til kort hår med et slør kan være et storslået stykke frisørkunst, valget af styling er enormt. Du kan eksperimentere med alt - lige fra hårfarve til tilbehør. Styling spiller en vigtig rolle, og den skal være i harmoni med brudens kjole.

bryllup frisurer 2013 foto
bryllup frisurer 2013 foto

Bryllupsfrisure til kort hår med slør kan suppleres med blomster, en gennembrudt roset, dekorative elementer, et diadem, fjer. For at bruden skal kunne vælge en usædvanlig vellykket mulighed, vil et par tips ikke skade hende:

  1. Hvis kjolen er lavet i klassiskstil og har ikke lyse dekorative elementer, så i dette tilfælde skal en bryllupsfrisure til kort hår med et slør suppleres med elegant tilbehør, og selve sløret skal være frodigt eller langt. Samtidig bør tilbehør ikke være massivt. Ellers skal frisuren skilles ad under fejringen.
  2. Hvis bruden valgte en styling i stil med "kunstnerisk rod" til brylluppet, så skal man huske på, at det skal gøres på et professionelt niveau, ellers vil billedet vise sig at være sjusket og endda sjusket.
  3. Når du vælger en storslået kjole, skal en bryllupsfrisure til kort hår med slør være stilfuld og bemærkelsesværdig.

Anbefalede: