Bryllupsfrisure til langt hår, der flyder Boho i europæisk stil

Indholdsfortegnelse:

Bryllupsfrisure til langt hår, der flyder Boho i europæisk stil
Bryllupsfrisure til langt hår, der flyder Boho i europæisk stil
Anonim
brudefrisure til langt hår løst
brudefrisure til langt hår løst

Af alle mulige muligheder for billedet af bruden, er den mest attraktive bryllupsfrisure til langt hår. Løse krøller, der falder over skuldrene, ser særligt romantiske ud, så nogle brude tyer endda til at bygge tråde på tærsklen til deres vigtigste dag i deres liv. I de seneste år har bryllupper i den europæiske Boho-stil vundet popularitet. I denne artikel vil vi se på nogle originale hårstylingsmuligheder til bryllupsfrisurer.

Løst langt hår: hvordan styles det til et bryllup?

Den nemmeste måde er at skabe krøller ved at krølle dem og lade dem falde frit over din ryg og skuldre. Langt hår i sig selv er en luksuriøs dekoration. I dette tilfælde er det bedre ikke at bruge et slør. En mere acceptabel måde ville være en minimal dekoration i form af et diadem, en bøjle, kunstige blomster eller dekorativ vævning. Det er det, der kendetegner Boho, især bryllupsfrisurer.

bryllup frisurer løst hår foto
bryllup frisurer løst hår foto

Løst hår (billedet viser tydeligt denne stil) flyder frit ned, kendetegnet ved fremhævet enkelhed og let uagtsomhed. Det er meget stilfuldt og effektivt! Hvis bruden før brylluppet laver en moderigtig farvning i form af bronding eller fremhævning, så vil overgangen af hårtonen i sig selv blive en ekstra indretning, som bryllupsfrisuren kun vil drage fordel af.

Langt hår, løst langs ryggen eller samlet på skulderen, er blevet en modetrend de seneste år. Denne frisure fik endda sit navn: "The Wave Rolled Up."

brude frisurer løst langt hår
brude frisurer løst langt hår

Frisører bruger en speciel teknik til at krølle krøller på et krøllejern:

  1. Skil den nederste del af håret på bagsiden af hovedet. Fastgør resten af krøllerne med clips, så de ikke forstyrrer arbejdet.
  2. Vikl små hårstrå på et varmt krøllejern som følger. Spidsen af krøllejernet peger nedad. Du skal kun vinde 2/3 af krøllens længde, vride håret i form af en spiral, og spidsen (ca. 4-5 cm) efterlades uberørt. Denne metode hjælper med at få krøller af det mest fashionable look. Håret bør ikke være for rent for at holde krøllerne bedre. Fortsæt med at sno de resterende tråde.
  3. Børst ikke dit hår, style dit hår med dine hænder.
  4. Lav en sideskilning og red trådene lidt på kronen og kronen.
  5. bryllup frisure til langt hår
    bryllup frisure til langt hår
  6. Vend krøllerne til det modsattefra skulderens skille. Adskil en del fra hårets nederste kantlinje - på dette sted bliver du nødt til at væve en lille spikelet. Dette element er teknologisk, ikke dekorativt. Derfor vil det ikke være synligt i frisuren. Dens opgave er at holde håret i positionen "på skulderen". Fastgør "spikelet" godt under trådene.
  7. Bryllups frisure
    Bryllups frisure

Bryllupsfrisure til langt hår, løs over skuldrene, men fastgjort på bagsiden af hovedet, er en anden stilfuld mulighed for en brud, der følger mode. Hvordan laver man selv denne styling?

gør-det-selv bryllup frisure
gør-det-selv bryllup frisure
  1. Krøl dit hår med krøllejernet (ifølge teknikken beskrevet ovenfor).
  2. Kam trådene ved rødderne på parietalzonen.
  3. Brug en hårspray med stærkt hold til at holde dit hår på plads.
  4. Forbind de øverste tråde løst på bagsiden af hovedet. Bryllupsfrisure til langt hår, løs langs ryggen, er klar. Det er kun tilbage at dekorere dig selv med perleøreringe og en halskæde. Denne enkelhed ser meget mere elegant ud end nogle smarte krøller eller fletninger.

Anbefalede: