Frisurer til elever i første klasse: forskellige muligheder, tips og tricks

Frisurer til elever i første klasse: forskellige muligheder, tips og tricks
Frisurer til elever i første klasse: forskellige muligheder, tips og tricks
Anonim

Når du samler din datter til første klasse, er det meget vigtigt at vælge den rigtige frisure til hende den første september. Traditionelt er hovederne på unge studerende dekoreret med hvide sløjfer, nogle gange af en enorm størrelse. Men flere og flere mødre ønsker at finde på noget mere origin alt og spekulerer på, hvilken frisure de skal lave til en første klasse.

frisurer til første klasses elever
frisurer til første klasses elever

Den nemmeste mulighed er at fjerne håret fra panden og sætte en smuk bøjle på (mulig med en hvid sløjfe eller blomst). Hvis du fletter en pige for natten et par fletninger eller snor hendes hår på bløde curlers, bliver frisuren endnu mere elegant. Det er vigtigt at vælge den rigtige bøjle – den skal sidde godt på hovedet, men den må i intet tilfælde trykke. Hvis han ikke holder for godt om håret, kan de stikkes med tynde usynlige hårnåle, og bøjlen kan simpelthen bruges som pynt.

foto af frisurer til førsteklasser
foto af frisurer til førsteklasser

Traditionelle frisurer for elever i første klasse er pigtails og hestehaler. Alle kan lave dem, og de ser barnligt søde og rørende ud. Du kan dekorere dettefrisure med hvide sløjfer (store eller ikke for store, afhængigt af den unge studerendes og hendes forældres præferencer) eller begrænse dig til elastik og elegante hårnåle. Hvis pigen har langt hår, kan de flettes i en "kurv" og bindes med elegante sløjfer. Mange moderne mødre og bedstemødre, som skolepiger, bar en lignende frisure selv.

Du kan også fjerne en del af håret i et "net" med små gummibånd, og enten lade enderne være løse eller binde i en eller to haler. Sådan et mesh kan flettes aftenen før (på egen hånd eller i en frisør) for at spare tid på morgenforberedelser.

hvilken frisure man skal lave for en første klasse
hvilken frisure man skal lave for en første klasse

Alle former for "spikelets" og franske fletninger er også velegnede som frisure til en første klasse. Hvis en mor (bedstemor, gudmor osv.) ved, hvordan man flette sit hår smukt, vil en pige simpelthen være uimodståelig på sin første skoledag! Du kan flette den franske fletning over panden og lade resten af håret være løst - i dette tilfælde vil trådene ikke klatre ind i ansigtet, og selve frisuren vil vise sig at være meget sød og blid. En eller to "spikelets" (lige eller krydsede indbyrdes), en "snegl" flettet rundt om hovedet i en spiral, en masse franske fletninger - der kan være mange muligheder. Lignende frisurer til førsteklasser kan dekoreres med både traditionelle sløjfer og små hårnåle (spiraler, blomster) eller forskellige bånd. For ikke at være nervøs under træningslejren, især hvis det er meningen, det skal skabe en form for usædvanlig vævningsmulighed, er det tilrådeligt at øve sigpå forhånd.

Frisurer til førsteklasseelever skal ikke kun være smukke, men også behagelige for en lille skolepige. Derfor bør du ikke stramme dit hår stramt, fylde det med tonsvis af lak, skabe kompleks feriestyling. Pigen skal kunne bevæge hovedet frit, så håret ikke forstyrrer hende og ikke falder på hendes ansigt.

Frisurer til elever i første klasse (billederne i artiklen er bevis på dette) kan være meget forskellige. Det vigtigste er, at små elever kan lide dem. Derfor, hvis datteren beder om store buer, og hendes forældre slet ikke kan lide dem, eller tværtimod kategorisk protesterer mod pigtails, skal du møde hende halvvejs. Det er trods alt meget vigtigt, at barnet på sin første skoledag går til køen med et smil og et godt humør.

frisurer til første klasses elever
frisurer til første klasses elever

Hverdagsfrisurer for førsteklasses elever er de samme pigtails, hestehaler, "spikelets" og "mesh". Løst hår (selv fastgjort med en bøjle) er ikke den bedste mulighed for hver dag. Alle former for hårnåle og elastik er velegnede som dekoration, helst ikke for lyst.

Anbefalede: