Hvordan vælger man sikre barnecykelsæder?

Hvordan vælger man sikre barnecykelsæder?
Hvordan vælger man sikre barnecykelsæder?
Anonim

I dag nyder mange mennesker at cykle i weekenden. I parkerne kan du møde netop unge mennesker og par, som dermed tager en pause fra byens travlhed. Med en babys fødsel skal cykling ændres til at gå med barnevogn. Men så snart babyen vokser lidt op og kan sidde selvsikkert, kan han blive introduceret til familiens hobby. Børnecykelsæder vil hjælpe med dette. Ved at vælge det rigtige produkt kan hele familien få en fantastisk ferie sammen.

Valg af et sikkert sæde

barnecykelsæder
barnecykelsæder

Først og fremmest skal du passe på dit barns sikkerhed, så valget af sådan en genstand som en cykelstol skal gribes an meget ansvarligt. Den skal have en høj ryg, så der ikke er stor belastning på babys rygsøjle. Vær opmærksom på de barnesæder på cyklen, som vil have hævede sidevægge. I dette tilfælde vil barnet være beskyttet fra tre sider og vil ikke gå nogen steder. Da mange børn er urolige, er deres sikre fiksering meget vigtig. Kom til sådan et sæde og en hjelm, der vil beskytte dit hoved. Sikkerhedsseler vil spille en stor rolle. Det er dem, der holderbarn, så du bør tjekke dem omhyggeligt. Hvis stolen har ét taljebælte, bør du ikke engang se på den, da den ikke holder et aktivt barn og nemt kan tages af. Når du vælger barnestole til en cykel, skal du se på de seler, der passerer under babyens ben og støtter ham ved skuldrene. De hedder

barnecykelsæde pris
barnecykelsæde pris

tre-point. Se på låsen, den skal være forsvarligt spændt og næsten ikke løsnet, så kun en voksen kan åbne den. Følg alle disse regler. Valg af barnestol til en cykel, hvis pris kan variere, bør vælges omhyggeligt. Du bør ikke spare på dette og købe den billigste og enkleste model. Mange mennesker tror, at sådan noget ikke vil være nyttigt i lang tid, men senere kan du fortryde det forkerte valg.

Valg af en forreste cykelstol til et barn

foto af barnecykelsæde
foto af barnecykelsæde

Børnesæder foran på cykler er ret populære i disse dage. De er monteret på ratstammen eller på rammerøret. Når du vælger et sådant produkt, er det nødvendigt at tage højde for parametrene for selve cyklen. Det kan være, at de kabler og kontakter, der er placeret på den, ikke gør, at stolen kan fastgøres ordentligt. Fordelene ved at bruge forsædet er åbenlyse, for her vil barnet konstant være foran dine øjne. Hvis han har brug for noget, vil det ikke være svært for ham at give det og se, hvordan han opfører sig. Derudover vil det være praktisk for babyen at se på alt, hvad der sker forude. Dette har dog ogsåulempe: fordi det vil distrahere mor eller far, der kører på cyklen.

Valg af en bageste cykelstol

Den bageste barnestol på cyklen, hvis billede er vist, er fastgjort til bagagerummet. Du kan også fastgøre den til stellets sadelrør. Et sådant produkt er norm alt stift, men takket være dette er det pålideligt. Den kan tåle op til 22 kg, hvilket er en stor fordel i forhold til forsædet. Det vil ikke være særlig behageligt for et barn at køre på ujævne veje, men dette sæde er ganske velegnet til en gåtur i parken.

Anbefalede: