Sådan dekorerer du en bryllupsbil smukt og korrekt

Sådan dekorerer du en bryllupsbil smukt og korrekt
Sådan dekorerer du en bryllupsbil smukt og korrekt
Anonim

Ved brylluppet skal alt være perfekt: brudens kjole og frisure, brudgommens jakkesæt, elegante gæster, en smuk festsal og selvfølgelig et korrekt designet bryllupsoptog.

hvordan man dekorerer en bryllupsbil
hvordan man dekorerer en bryllupsbil

Spørgsmålet om, hvordan man indretter en bryllupsbil, er på niveau med designet af en festsal og valget af et fotoshootsted. Traditionen med at dekorere et køretøj, der ledsager nygifte, stammer fra Rusland. Så satte de gifte sig på en frisk trojka, dekoreret med klokker, klokker og bånd, og kørte rundt i byen og ringede til alle omkring dem, at to kærlige sjæle havde fundet hinanden.

Før den højtidelige begivenhed har brudeparret en masse bekymringer, så spørgsmål om hvordan man dekorerer en bryllupsbil, foto- og videooptagelser falder på skuldrene af venner og slægtninge.

Lejer du et køretøj fra et særligt bureau? Så bliver den udstedt på stedet, og du skal ikke pusle over, hvordan du skal dekorere bryllupsbilen. Det vigtigste er at diskutere på forhånd, hvordan og i hvilken stil det skal indrettes, så der ikke opstår misforståelser.

hvordan man dekorerer en bryllupsbil 100
hvordan man dekorerer en bryllupsbil 100

Der er 100 og endnu flere muligheder for at dekorere en bryllupsbil. Alt bruges som indretning: bånd, sløjfer, brudeparrets dukker, ringe, klokker, klokker, farvet tinsel, specielle klistermærker, blødt legetøj og endda hele installationer. Her kan du roligt give fantasien frit løb. Det vigtigste er, at alt i sidste ende ser harmonisk ud og er solidt fastgjort på kroppen. Samtidig skal man huske på, at små elementer vil være dårligt synlige og højst sandsynligt ikke vil give den ønskede effekt på andre. Først og fremmest gælder dette buer og bånd - jo bredere sidstnævnte, jo smukkere vil de udvikle sig. Det er bedre at fastgøre båndene på siderne eller bagved bilen, så de ikke bliver slynget ind på forruden af et utilsigtet vindstød. For at blomsterne skal holde fast, bruges specielle befæstigelser. Spar ikke på det, hvis du ikke vil have, at der skal ske alvorlige ulykker under kørslen.

hvordan man dekorerer et bryllupsbilbillede
hvordan man dekorerer et bryllupsbilbillede

To dekorationer ser meget fordelagtige ud på bilen på én gang: en på for- eller bagkofangeren og den anden på taget. Bilen, som ægtefællerne skal i, skal skille sig ud og være mere elegant end alle de andre fra kortegen. Det er ønskeligt, at alle medfølgende køretøjer er lavet i samme stil. Det er sædvanligt at bruge farverne i bryllupsledemotivet, når man dekorerer transport.

Som et interessant alternativ til standardmåden at dekorere en bryllupsbil på, kan et smukt satin- eller silkestof bruges. Den er indrammet af ringe, klokker og i midten en sammensætning afkunstige eller naturlige blomster. Selvfølgelig er det her, i modsætning til brudens buket og festsalen, at foretrække at bruge syntetiske modstykker. Ingen er trods alt sikret mod dårligt vejr, frost og hård vind på bryllupsdagen. Under sådanne forhold vil rigtige blomster meget hurtigt miste hele deres udseende og vil slet ikke se festlige ud.

Før du dekorerer en bryllupsbil, skal du sørge for, at al denne skønhed ikke forstyrrer chaufføren og blokerer hans udsyn. Når alt kommer til alt, er det meget vigtigere at komme sikkert til fejringsstedet end alt det æstetiske tilsammen.

Anbefalede: