Hvordan tiltrækker man en fyr? Praktiske tips

Hvordan tiltrækker man en fyr? Praktiske tips
Hvordan tiltrækker man en fyr? Praktiske tips
Anonim

Alle piger tænker sikkert nogle gange på, hvordan man tiltrækker en fyr. De enkle tips beskrevet i denne artikel vil hjælpe dig med dette.

Hvordan tiltrækker man en fyr? Definer "din" type

hvordan man tiltrækker en fyr
hvordan man tiltrækker en fyr

Alle handlinger skal begynde med et klart mål. Hvad vil du helt præcist? Hvilken slags forhold? Hvilken fyr? Forestil dig hans billede, karakter, adfærd. Så du kan nemt beregne "din" type i fremtiden og ikke blive distraheret af dem, der ikke falder i din smag.

Lav en liste. I 1. kolonne skal du indtaste de kvaliteter, som din potentielle elsker skal have. I 2. - dem, du gerne vil se i den. Og i den 3. skal du angive de kvaliteter, som du under alle omstændigheder ikke vil tolerere. Tjek altid din liste.

Hvordan tiltrækker man en fyr? Bliv selvsikker

Hvis du er internt klemt, vil fyrene mærke det og omgå dig. Prøv at finde noget vidunderligt, specielt i dig selv. Elsk dig selv, elsk din krop. Så vil andre begynde at lægge mærke til og elske dig. Tænk positivt! Se efter glæde i hvert eneste øjeblik af livet!

hvordan du får din kæreste tilbage
hvordan du får din kæreste tilbage

Hvordan tiltrækker man en fyr?Tag handling!

Hvis du bare sidder derhjemme og hulker over mislykket kærlighed, ændrer det ikke noget. Tænk på, hvor fyre som dig kan hænge ud. Det giver ingen mening at lede efter en kender af høj kunst til en rockfest. Det er ikke mindre nytteløst at tilbringe aftener i en spisestue og vente på en velhavende herre.

Men du bør ikke besøge de steder, der er uinteressante og ubehagelige for dig. Led ikke efter din skæbne på hockey, hvis du falder i søvn af kedsomhed der. Gør ting du elsker. At date ligesindede er meget sjovere.

Hvordan tiltrækker man en fyr? Se 100 %

hvordan man tiltrækker en fyr
hvordan man tiltrækker en fyr

Hvem ved, hvor og hvornår præcis din skæbne venter dig? Måske vil du møde ham rundt om hjørnet af butikken. Men han kan komme forbi, hvis du er i strakt sportstøj og med "høloft" på hovedet.

Prøv altid at bevare et godt humør og et pænt udseende. Klæd dig smagfuldt. Du behøver ikke gøre noget ud af dig selv, som du ikke er. Forvandl ikke til en vamp, hvis det ikke er for dig. De møder noget ved tøj, men bor sammen med en person. Du bliver hurtigt træt af at spille en hvilken som helst rolle. Og du vil gerne være dig selv. Men din udvalgte vil muligvis ikke godkende dette. Han mødte jo en anden.

Så klæd dig med smag og efter situationen. Du skal for eksempel ikke engang have den smukkeste aften- eller cocktailkjole på til en picnic. Eller kom til en velrenommeret institution i træningsdragt. Dit udseende skal altid være passende.

Hvordan får du din kæreste tilbage?

Tænk først og fremmest overårsagen til din frustration. Se alt fra siden. Læg ikke hele skylden på ham eller dig selv. I et brud er begge altid skylden. Tænk over, om I virkelig vil være sammen? Hvordan kan du undgå lignende fejl i fremtiden? Er du klar til at ændre dig? Hvis ja, så er det værd at handle.

Sæt dig selv i orden. Se positivt på verden og hold dig ikke til ham. Tilbyd blot at tale stille og diskutere yderligere muligheder. Forsøg at forstå hinanden – lad være med at lade med påstande. Det vigtigste i sådan en samtale er ærlighed, oprigtighed og velvilje.

Anbefalede: