Rullegardiner til plastvinduer - stilfuldt og origin alt

Rullegardiner til plastvinduer - stilfuldt og origin alt
Rullegardiner til plastvinduer - stilfuldt og origin alt
Anonim

Rullegardiner til plastvinduer er en praktisk, smuk og original designmetode. Disse produkter er universelle. De kombinerer med succes komforten af gardiner med det praktiske ved persienner. Ved fremstilling af produkter af denne type bruges helt forskellige stoffer både i tekstur og i farve. Derfor vil det ikke være svært for køberen at vælge den mulighed, der passer til hans interiør.

rullegardiner til plastvinduer
rullegardiner til plastvinduer

Ned to know: PVC-vinduesgardiner er lavet af støvafvisende stoffer, så de kræver kun minimal vedligeholdelse.

Brugen af gardiner af denne type skaber en luftsp alte mellem vinduet og dem, som holder rummet køligt på en sommerdag og varmt på en vinterdag. Rullegardiner til plastvinduer produceres i to typer - åbne og lukkede.

Et åbent system er et stof, der er viklet jævnt på et åbent skaft. Det er fastgjort til vinduet ved hjælp af specielle hjørner. I den nederste del af stoffet har et vægtningsmiddel,takket være, at den ligger præcist på vinduesåbningen eller dens ramme. Alle elementer i et sådant gardin kan laves i en farve. En speciel fiskeline strækkes bag sit stof - en guide. Som et resultat, med et træk eller en skrå position af rammen, bevæger stoffet sig ikke væk fra det. Det lukkede system adskiller sig kun ved, at skaftet, som stoffet er viklet på, lukkes med en speciel æske.

I dag er rullegardiner til plastvinduer en interessant og original innovation, som får vinduer til at se moderne og originale ud. Derudover hjælper gardiner af denne type ud over den æstetiske effekt med at regulere belysningen af rummet og tillader ikke direkte sollys at komme ind i rummet i overskud. Interiørartikler falmer således ikke, og rummet får lysbeskyttelse af høj kvalitet, som andre typer gardiner ikke kan give.

gardinrulle instruktioner
gardinrulle instruktioner

"Zebra" - en ny type rullegardiner til plastikvinduer. Dette er en interessant designløsning. De er ideelle til både kontor og hjem, hvis interiør er lavet i en moderne stil. Zebragardiner er lavet af et moderne stof, der kombinerer gennemskinnelige og uigennemsigtige striber arrangeret vandret.

Reducer om nødvendigt mængden af sollys i rummet, de uigennemsigtige striber, som er gjort bredere end de gennemsigtige, flytter og lukker mellemrummet. Sådan fungerer et rullegardin. Installations- og vedligeholdelsesinstruktioner til dette produkt er inkluderet med hvert sæt. Materialet, som disse gardiner er lavet af, kræver ikke rengøring, da det ikke gør detsamler støv. Om nødvendigt kan gardinet rengøres med en tør blød børste. Hvis der pludselig kommer en plet på den, så kan den let fjernes med en fugtig svamp. Der er ingen grund til at fjerne strukturen eller skille den ad.

zebra rullegardiner
zebra rullegardiner

En anden fordel, som disse gardiner har, er evnen til at fastgøre dem ikke kun på vinduet, men også på loftet. Med enhver form for fastgørelse er alle dens elementer og kontrolmekanismen dækket af overlejringer og et aluminiumshus, hvilket forbedrer strukturens udseende.

Anbefalede: