Flettaske - et hit i sommersæsonen

Indholdsfortegnelse:

Flettaske - et hit i sommersæsonen
Flettaske - et hit i sommersæsonen
Anonim

Strandmoden erobrer gradvist byrum. En uventet opdagelse denne sommer er en flettet taske. Designere sørgede for, at dette tilbehør ser utroligt stilfuldt ud og er velegnet ikke kun til stranden, men også til at gå ud.

flet taske
flet taske

Nymodens trend

Vævninger pryder kvinders trådkors og hverdagsrumme tasker og kufferter og endda aftenclutches. Farveskemaet i en usædvanlig indretning kan være den mest vovede. Og hvis du beslutter dig for at købe en flettet taske, kan du supplere looket med et par søde flettede sko. Dolce & Gabbana blev pionererne i denne retning af sommermode. Interessant nok dukkede den flettede taske op på Sicilien, fødestedet for berømte modedesignere.

Hvad er flettilbehør lavet af?

For at skabe trendy tilbehør, bruges naturlige materialer - halm - og flerfarvede syntetiske fibre. Nogle designere bruger læderjute. Og væveteknikken er simpelthen fantastisk: store segmenter veksler med små geometriske former og suppleres af små fletninger.

flet kurv taske
flet kurv taske

Hvad skal man have på?

En flettet taske er især god til enkle outfits: en lys monokromatisk maxikjole eller et stilfuldt hvidt outfit, en hat og en trendy jakke vil skabe et harmonisk look. Hvad angår sko, er sandaler eller flade sandaler med flettede stropper det perfekte supplement. Husk, at vævede tasker er på toppen af popularitet i dag, så en rigtig dame bør bestemt få denne lille ting til sommeren.

Nuværende modeller

Den mest populære form for en håndtaske er en trapez, men en flettet taske med en rektangulær form vil ikke være mindre relevant. Og en pige med en flettet kurv i hænderne vil helt sikkert tiltrække forbipasserendes nysgerrige blikke - trods alt vil kun en meget selvsikker dame beslutte sig for et så stilfuldt udseende. Vær opmærksom på den interessante model af tasken, suppleret med en indviklet vævning. Tasker og rygsække dekoreret med stråfletninger er denne sæsons trend. Vævede dametasker er også populære blandt unge. Selvom denne egenskab af billedet er meget omfangsrig, vil dens ejer se meget feminin ud. Og kunsthåndværkere kan skabe deres eget designmesterværk: kig gennem håndarbejdsmagasiner, du vil helt sikkert støde på en god mulighed, især da det slet ikke er svært at lave en taske med dine egne hænder.

vævede dametasker
vævede dametasker

Hvordan laver du din egen vævede taske?

Først skal du fylde op med halm, der er høstet i begyndelsen af august. Tør og sorter råvarerstørrelse. Hvis du bruger sidste års græs, så lad det ligge i vand i et kvarter for at gøre det mere elastisk. Den nemmeste måde at væve på er med fletninger. Tre strå flettes tæt sammen som i en fletning. Når den ene stilk slutter, væves den næste ind og så videre. Fortsæt med at væve i en cirkel, bøj på væggene. Efter endt arbejde skal posen slås af med en hammer, stryges og påsættes ekstra tilbehør (håndtag) og dekorationselementer. Den færdige taske kan nemt males i enhver farve, og dit lyse sommertilbehør er klar!

Anbefalede: