Fantastisk positur - italiensk lysekrone

Fantastisk positur - italiensk lysekrone
Fantastisk positur - italiensk lysekrone
Anonim

Hvad er en italiensk lysekrone? Ordbøger forklarer, at dette er en elegant lampe med flere "grene", designet til at installere stearinlys eller lamper. Indviklede lamper er en fremragende dekoration til barok-, rokoko-interiør og andre lige så komplekse og smukke løsninger.

italiensk lysekrone
italiensk lysekrone

Den italienske lysekrone er dog ikke kun en lampe. Dette er navnet på stillingen, angiveligt beskrevet i en af sektionerne af Kama Sutraen. Opgaven for denne stilling (såvel som mange andre) er at diversificere det intime liv. Den er designet, så forelskede mennesker, der stoler på hinanden, kan opleve nye fornemmelser.

Men er det virkelig så enkelt?

Der er ingen præcis beskrivelse af stillingen i bestemt litteratur. Der er flere forskellige muligheder, blandt hvilke to af dem er særligt almindelige. Men oftest bruges udtrykket "italiensk lysekrone" ikke til at beskrive en bestemt position, men for at betegne noget komplekst, indviklet, nogle gange uklart. "Specialister" opdeler i spøg stillingens navn i en enkel og kompleks lysekrone.

Før du begynder at opleve nye fornemmelser, skal du tage højde for flere punkter, der ikke kun kan ødelægge fornemmelserne, men i høj grad underminere partnernes helbred.

Øjeblik et. En mand skal have betydelig fysisk styrke for ikke at tabe sin kæreste på gulvet.

Moment to. En kvinde skal for det første have øget fleksibilitet og for det andet fuldt ud stole på sin partner. Hvorfor? Fordi den italienske lysekrone ikke er en positur for almindelige mennesker.

Det tredje øjeblik. Partnere skal have tillid til fysisk form og gensidig sympati. Ellers vil det ikke komme til glæde.

italiensk lysekrone holdning
italiensk lysekrone holdning

Den mest almindelige beskrivelse af en stilling er som følger. Partneren tager en behagelig stilling, tager partneren i sine arme og holder hende på vægten, "nåler" byttet til væggen. Særligt stærke unge bruger måske ikke støtten. Pigen løfter sine ben over sin partners skuldre, retter dem op og spreder dem fra hinanden. Den italienske lysekrone er klar. Som det kan ses af beskrivelserne, er stillingen navngivet sådan på grund af kompleksiteten af konturerne og teknikken. Ikke enhver partner vil være i stand til, med en kæreste på vægten, at tænke på noget behageligt, så meget desto mere at nyde. Selvom der kan være nogle.

Hvad truer en sådan position? Partneren er måske ikke stærk nok, og så er det usandsynligt, at pigen kan undgå at falde og få blå mærker.

Den anden "italienske kandelabre"-stilling er noget nemmere. Partneren sidder med ryggen tæt på partneren og laver en bro.

posture italiensk lysekrone
posture italiensk lysekrone

Manden forsøger at trænge ind i hende. Denne italienske lysekrone ligner ikke en lampe, men snarere en krabbe. Det er også fyldt med selvlemlæstelse. For det første kan pigens hænder give efter. Hun kan krampe ryggen af vane. Under alle omstændigheder vil partnerens skade blive oplyst. Men hvis partneren ved et uheld glider ud af pigens livmoder, så kan han få et brud på tøjlen eller bare et kraftigt smertestød.

Så før du begynder at teste stillingen, så varm ordentligt op, stræk ud og tænk. Måske vil du finde mere overkommelige måder at få erotiske fornøjelser på.

Anbefalede: