Elektriske blyantspidsere - kontorassistenter

Indholdsfortegnelse:

Elektriske blyantspidsere - kontorassistenter
Elektriske blyantspidsere - kontorassistenter
Anonim

Før spidseren blev opfundet, blev blyanter spidset med en kniv. Den nye opfindelse har i høj grad forenklet denne opgave. Med dets udseende er processen blevet sikrere og mere bekvem.

elektriske blyantspidsere
elektriske blyantspidsere

Variationer over et tema

Skærpere kommer i alle mulige former og farver. Hvad producenter og designere bare ikke bruger til at gøre opmærksom på deres produkt. Men deres største forskel er typen af mekanisme. I dag er der tre muligheder: enkel eller manuel (hovedsortimentet på papirmarkedet), mekanisk og elektrisk slibemaskine.

Arbejd og se godt ud

Elektriske blyantspidsere har gjort livet på kontoret, nogle hjem og skoler meget nemmere, når det kommer til at spidse blyanter. Arbejdet kan udføres på meget kortere tid. De arbejder fra netværket, batterier og endda via USB-porten. Deres utvivlsomme fordel er evnen til at spidse en blyant af næsten enhver diameter.

elektrisk slibemaskine
elektrisk slibemaskine

Kroppen er lavet af slagfast materiale, knivene er lavet af stål af bedste kvalitet. Den elektriske blyantspidser har "auto start" muligheder,"auto-stop", samt skærpeindikatoren. I dag er Panasonic-produkter de mest populære. De har overlevet brug på kontorer og skoler. Elektriske blyantspidsere er funktionelle og opfylder de nødvendige æstetiske krav fra moderne institutioner. De nyeste modeller er udstyret med en blæser til at køle mekanismen og en super stærk fræser til hurtig slibning, en automatisk kontakt til sikker rengøring, 6 forskellige størrelse sektioner til at slibe blyanter med forskellige diametre, sugekopfødder for maksimal stabilitet af enheden på tabel.

Fra historie…

Den første blyantspidser blev patenteret af den franske matematiker Bernard Lassimon i 1828 (fransk patent nr. 2444). Det var først i 1917, at elektriske blyantspidsere først dukkede op på kontorer. Den amerikanske forfatter David Reese skrev endda bogen "Proust from the sharpener", dens betydning ligger i ræsonnementet om, hvordan man laver en forretning ud af at spidse blyanter. Et helt kapitel i bogen er helliget vægmonterede elektriske spidsere. Det viser sig, at der var sådanne mennesker i amerikanske skoleklasser.

Valg af en slibemaskine

Håndlavet design er perfekt til et barn. Det er sikkert, har ofte et lyst børnedesign. Til kontoret er elektriske blyantspidsere selvfølgelig at foretrække.

elektrisk blyantspidser
elektrisk blyantspidser

Vær opmærksom på klingen, når du køber. Det skal være holdbart og af høj kvalitet, det bedste materiale er højkulstofstål. Blade af dårlig kvalitet er kortlivede. Tilstedeværelsen af en speciel beholder til chips -vigtig detalje. Fraværet af en affaldsbeholder skaber visse gener ved brug. Med elektriske skærpere bør du også være opmærksom på muligheden for overophedning og støj under drift. Nogle modeller laver ret ubehagelige høje lyde, hvilket er uacceptabelt på kontoret. Stol kun på de bedste producenter. Og så vil sliberen ikke bare være en nipsting på skrivebordet, men en god hjælper.

Anbefalede: