Festmenu for 8. marts derhjemme. Fastelavnsmenu til 8. marts

Indholdsfortegnelse:

Festmenu for 8. marts derhjemme. Fastelavnsmenu til 8. marts
Festmenu for 8. marts derhjemme. Fastelavnsmenu til 8. marts
Anonim

En af de mest forårlige, varme og lyse helligdage i kalenderen er dagen den ottende marts, som forventes af alle piger, piger og kvinder. På denne ferie skal elskede mænd beundre kvindelig skønhed hele dagen lang, lave gode gaver, ikke tillade dem at lave husarbejde, generelt gøre alt, så denne dag vil blive husket af damerne som en kontinuerlig række behagelige minder. Og på denne ferie skal alt være perfekt, fordi outfittet, begivenhederne og menuen for den 8. marts kun er planlagt til ære for det retfærdige køn. Lad os tale om sidstnævnte, nemlig menuen på festbordet.

menu til 8. marts opskrifter
menu til 8. marts opskrifter

Menu for 8. marts

Selv hvis du aldrig har begyndt at lave mad før, og gallamiddagen mildest t alt ikke lykkedes, vil den stadig være yderst behagelig for den, den er udtænkt til. Men hvis du vil glæde dine kære med kulinariske mesterværker, så er her nogle tips, der kan hjælpe:

1. Skal du lave mad til et kvindeligt selskab eller til en enlig dame, så lad retterne være lette og kaloriefattige, for det kan godt være, at pigerne er på diæt. Salater er perfekte til den festlige menu den 8. marts. Gør dem forkertsvært, men lejlighedens helte vil åbenbart kunne lide dem.

2. Vær opmærksom på borddækning. Ydre skønhed og pænhed er jo lige så vigtigt for kvinder som smag, når det kommer til mad. Smukke servietter, en vase med blomster på bordet eller stearinlys (hvis det er relevant) vil kun bidrage til den festlige atmosfære.

3. Overvej gæsternes smag. Du ved helt sikkert, at de personer, som du forbereder en ferie for, er mere værdsat. Prøv at overraske dem med din opmærksomhed på detaljer. Tænk over menuen for den 8. marts.

4. Tja, hvis denne artikel læses af en person, der absolut ikke har mulighed, tid, lyst eller evne til at stå i køkkenet og lave aftensmad på egen hånd, så er der også i dette tilfælde en vej ud af situationen. Bestil mad derhjemme eller tag dine yndlingsdamer med på en restaurant. De vil helt sikkert blive glade, og ferien vil blive husket i lang tid.

Men endnu mere om den første mulighed, det vil sige om en hjemmelavet middag.

Menu til 8. marts derhjemme

Da festen er tilberedt for kvinder, er et helt tre-retters måltid i dette tilfælde fuldstændig upassende. Du kan sagtens ende med et par smukt designede originale salater, lette drinks og slik, for piger har sådan en sød tand!

Den festlige menu for 8. marts er ikke så svær. Her er nogle gode opskrifter til denne fest.

Vagtelægsalat

Du skal bruge: ti stykker vagtelæg, det samme antal cherrytomater, en stor agurk, et halvt løg, to hundrede gram kogt kyllingebryst, en halv grøn peberfrugt, grønt,mayonnaise eller creme fraiche til dressing, s alt efter smag.

Kog æggene, skær kyllingen, peberfrugten, agurken i små stykker, hak løget finere (det skal kun til for at balancere smagen, så du kan tilføje en del, for mange kan ikke lide det). Skær tomater og æg i halve. Hak det grønne fint. Bland alle ingredienser med mayonnaise. Salaten er klar.

menu til 8. marts
menu til 8. marts

Rød fiskesalat

Du skal bruge: tre hundrede gram s altet rød fisk (ørred, laks, hvad som helst), tre æg, to store kartofler, en gulerod, en agurk, løg, mayonnaise og grønt.

Det er nødvendigt at koge grøntsager og æg. Skær alt, inklusive agurk, løg og fisk, i tern - jo mindre de er, jo mere mør kommer salaten ud. Kogte gulerødder og løg passer meget godt til smagen af rød fisk, så selv den mest krævende gæst vil kunne lide denne salat. Men hvis du ved, at dine kære ikke kan tolerere løg, kan dens tilstedeværelse i opskriften blive fuldstændig forsømt. Bland al den resulterende konsistens med mayonnaise og arranger i elegante skåle. Menuen til 8. marts derhjemme vil kun nyde godt af denne opskrift.

menu til 8. marts herhjemme
menu til 8. marts herhjemme

Blækspruttesalat

Du skal bruge: agurk, majs på dåse, et par æg, et halvt løg, fire hundrede gram pillet blæksprutte, et hundrede gram durumost og mayonnaise. S alt og peber kan tilsættes efter smag.

Blæksprutter skal allerede dyppes i kogende vand i cirka et minut. Der kræves ikke mere tid, for hvis du overeksponerer blæksprutten indkogende vand, vil deres kød blive hårdt og miste deres smag.

Vent, indtil de kogte blæksprutter er afkølet, og skær dem i tynde strimler. Resten af ingredienserne, undtagen ost, kan skæres i tern, og gnid osten på et groft rivejern, tilsæt derefter majs til salaten, smag til med mayonnaise, s alt og peber. Pynt portioner med persillekviste. Det bliver meget velsmagende og smukt.

Og dette er blot nogle få muligheder. Når du kompilerer menuen for den 8. marts, skal du starte med at vælge snacks fra dine elskede kvinders præferencer. Det skal kun tages i betragtning, at mange faster i marts, det kan godt være, at dine gæster ikke er nogen undtagelse, så menuen skal svare til denne skik.

festmenu til 8. marts
festmenu til 8. marts

fastelavnsmenu for 8. marts

Fasten varer i fyrre dage og falder kun på den internationale kvindedag. Og dette er allerede en vanskeligere opgave: at skabe en fastelavnsmenu til 8. marts uden kød, mejeriprodukter, uden æg. Men selv fra vegetabilsk mad, hvis det er tilberedt med kærlighed og fantasi, er det meget muligt at få en masse glæde. Her er et par opskrifter, som du kan tilføje til menuen den 8. marts (med billeder), de kan også tilberedes i fasten.

mexicansk salat

Du skal bruge: en avocado, et par agurker, et par tomater, en peberfrugt, dåsebønner, dåse majs, olivenolie og saften af en halv citron til dressing.

Det er nødvendigt at skrælle avocadoen fra huden og fjerne stenen. Fjern derefter kerne og frø fra peberfrugten. Skær alle grøntsager i tern, tilsæt bønner til dem ogmajs, efter at have drænet den overskydende væske fra glassene. Smør salaten med olie og citronsaft, tilsæt eventuelt krydderier. En meget lys forårssalat vil være en rigtig borddekoration.

menu til 8. marts
menu til 8. marts

Avocadosalat med agurker

Du skal bruge: salat, en moden avocado, omkring to hundrede gram svampe, et par agurker, et løg, seks til otte cherrytomater og olivenolie.

Hak salatbladene groft, tilsæt dem skåret i store stykker avocado, stegte champignoner. Det er nødvendigt at skære agurkerne i cirkler og skære tomaterne i halve, tilføj alt dette til den originale avocado og svampe. Hak løget fint, og kom det en del i salatskålen, for igen kan det være, at dets rige smag ikke behager nogle af gæsterne. Smør salaten med olie, s alt efter smag.

fastelavnsmenu til 8. marts
fastelavnsmenu til 8. marts

frugtsalatdessert

Du skal bruge: et par modne pærer, et par søde æbler, hundrede gram hvide og mørke druer, en fjerdedel af et stort modent granatæble, honning (et par spiseskefulde), saft af en kvart af en citron og kanel (et knivspids er nok).

Vask frugter, skræl æbler og pærer, skåret i tynde og pæne skiver. Adskil druerne fra stilkene (det er bedre at vælge frøfrie sorter til denne ret), få korn fra granatæblet. Bland ingredienserne i en salatskål. Dryp salaten med honning blandet med citronsaft og kanel.

menu til 8. marts i restauranten
menu til 8. marts i restauranten

Vi håber, at denne menu til 8. marts(med foto) hjælper dig med at forberede dig til kvindeferien. Disse salater vil pynte dit bord. De er virkelig magre retter, desuden er alle ingredienserne i dem meget nyttige, og madlavning tager ikke meget tid og penge.

Du kan godt koncentrere din indsats ikke kun om at tilberede snacks, men også om desserter. Eller det er endnu nemmere at købe færdiglavede slik, kun her skal du også være mere forsigtig, læs sammensætningen af disse produkter. For dem, der faster, er mælk og æg, som ofte findes i dessertprodukter, forbudt.

Menuen for den 8. marts i en restaurant på ethvert niveau er som regel justeret og fokuserer også på det retfærdige køns smag. Det er forståeligt, fordi denne ferie er dedikeret til damerne. Og selvfølgelig, hvis du tager dine elskede kvinder med på en restaurant, vil de blive tilbudt flere lækre retter der, men ferien vil blive husket meget mere, hvis du passer på og prøver at lave noget til dine kæres smag personligt. lav en menu til 8. marts. Du kan tage opskrifter fra denne artikel eller vise din fantasi.

Selvom bordet på denne dag ikke er det vigtigste. Giv kvinder opmærksomhed, uanset hvordan, om det er teaterbilletter, en buket blomster, et komplimentkort eller en selvlavet gallamiddag. Absolut enhver mulighed i dette tilfælde er passende og vil blive værdsat.

Anbefalede: