Hvilke spørgsmål skal man stille en fyr - det er spørgsmålet

Indholdsfortegnelse:

Hvilke spørgsmål skal man stille en fyr - det er spørgsmålet
Hvilke spørgsmål skal man stille en fyr - det er spørgsmålet
Anonim
hvilke spørgsmål man skal stille en fyr
hvilke spørgsmål man skal stille en fyr

I stigende grad, under dating på nuværende tidspunkt, er initiativet i hænderne på det retfærdige køn. Og selv i det tilfælde, hvor initiativtageren til bekendtskabet er en repræsentant for den mandlige halvdel af menneskeheden, bør damen være i stand til at fortsætte samtalen. Men hvilke spørgsmål man skal stille en fyr, som de ikke kender, er det ikke altid mange charmører, der ved.

Talk skal være afslappet

Den første regel for samtale er lethed og naturlighed. Du skal ikke belaste samtalepartneren med dine problemer, du bør ikke diskutere følsomme emner ved den første samtale. Det er bedst at stille neutrale spørgsmål. For eksempel er det en god idé at interessere sig for en ny films mening, spørge om, hvad han har set på det seneste. Når du tænker på, hvilke spørgsmål du skal stille en fyr ved det første møde, bør du ikke udelukke emnerne arbejde, fritid, hobbyer.

hvilket interessant spørgsmål at stille en fyr
hvilket interessant spørgsmål at stille en fyr

Kunne lytte til samtalepartneren -værdifuld kvalitet

Det er meget vigtigt i en samtale, oftest ikke engang, hvilke spørgsmål samtalepartneren vil stille fyren, men hvordan hun lytter til svarene på dem. Det kan trods alt ske, at en pige rører en vigtig streng i en ung mands sjæl, og han beslutter oprigtigt at dække emnet i detaljer. Og forestil dig et øjeblik, at samtalepartneren med et kedeligt blik vil afbryde ham midt i sætningen og henlede fyrens opmærksomhed på en person, der er i det fjerne eller åbenlyst gaber. Så skriv tabt! Fyren lukker selv fra den mest attraktive pige som et skjold, og det vil være næsten umuligt at nå hans sjæl. Og problemet med, hvilke spørgsmål man skal stille fyren, vil forsvinde af sig selv, fordi det retfærdige køn vil blive absolut uinteressant for hendes samtalepartner fra nu af.

Overrask og bedøv med et spørgsmål - vækk ægte interesse hos dig selv

Og hvis en ung mand ikke er opmærksom på en beskeden pige? Nå, du kan interessere ham ved at stille et usædvanligt, endda latterligt spørgsmål. Du kan få ham til at grine med det – det er ikke skræmmende, for latter afvæbner selv en notorisk kyniker. Men hvilket spørgsmål skal man stille en fyr cool, sjov og original? Du kan bruge skolens viden. Spørg for eksempel, om han ved, hvem der er stærkest, en ko eller en kamel? Eller også vil et sådant spørgsmål føre en ung mand ud i forvirring: Kan isbjørne lide honning? Det er i øvrigt slet ikke nødvendigt for en pige at kende svarene på disse fede spørgsmål – det er vigtigt ikke at stikke en fyr næse ind i, at hans intellekt trænger til udvikling, men blot at gøre opmærksom på dig selv.

sikke et fedt spørgsmål at stille en fyr
sikke et fedt spørgsmål at stille en fyr

Spørgsmål til en fyr, som en pige har ømme følelser med

I en situation som denne er alt meget enklere. På dette tidspunkt fortæller intuitionen selv pigen, hvad der er bedst at have en samtale om. Men hvis samtalepartneren alligevel tænkte på, hvilket interessant spørgsmål at stille fyren, så er her et godt råd til hende: du kan modigt spørge om, hvad der virkelig interesserer hende i øjeblikket. Selvom der er sådanne spørgsmål, vil svarene afsløre nogle hidtil skjulte sider af en ung mands karakter. For eksempel sådan: hvad skal en fyr gøre, hvis en ukendt person beder om intimitet med ham; hvad vil du gøre, hvis en kvinde med en baby i armene banker på din dør midt om natten og beder dig overnatte. Jeg spekulerer på, hvad samtalepartneren vil svare til pigen?

Anbefalede: