Maternity hospital, Nizhnevartovsk: foto, adresse, læger, anmeldelser
Maternity hospital, Nizhnevartovsk: foto, adresse, læger, anmeldelser
Anonim

For et fuldt liv og funktion har byen brug for visse organisationer og virksomheder. Organisationer - at yde social støtte og bistand til befolkningen, og virksomheder - for at give borgerne job. Et moderne administrativt center kan ikke forestilles uden en børneklinik og en voksenklinik, en børnehave og en børnehave, en skole og andre uddannelsesinstitutioner. Det skal have et barselshospital. Nizhnevartovsk, med en befolkning på mere end 270 tusinde mennesker, har alle de nævnte fordele, og dets Perinatal Center kan uden tøven være stolt af.

barselshospitalet Nizhnevartovsk
barselshospitalet Nizhnevartovsk

Historien om barselshospitalet i Nizhnevartovsk

Fødselshospitalet er beliggende i centrum af byen - på Lenin Street i nummer 20 - og er den eneste institution, der er designet til et tilstrækkeligt stort antal mennesker, der bor i det administrative center. Den klarer dog opgaven til fulde, på trods af at fødende kvinder går på dette Perinatal Center medaf hele Khanty-Mansiysk Autonome Okrug. Det blev åbnet for relativt nylig, i 2009, på baggrund af et gammelt fødehospital, designet til kun 49 senge, som fungerede i næsten 100 år. Udstyret med moderne medicinsk udstyr. Det kan prale af læger af højeste kategori og professionelt personale. Mødrehospitalet (Nizhnevartovsk - byen med beliggenhed) er den største institution af denne type i Ugra-distriktet. Dens areal overstiger 400 kvadratmeter.

Fødselshospital i Nizhnevartovsk
Fødselshospital i Nizhnevartovsk

Mor og barn-indkvartering

Det enorme område af Perinatal Centret har 12 fødestuer, som hver er designet til én fødende kvinde, det vil sige, det er praktisk t alt individuelt. Det imponerende territorium gjorde det muligt for institutionen at give patienter komfortable levevilkår: værelser med alt, hvad du har brug for, designet til to eller tre personer. Indkvartering foregår efter "mor og barn"-systemet. Efter at have udført alle de nødvendige primære medicinske procedurer - undersøgelse, vejning og måling af vækst - forbliver den nyfødte hos moderen på afdelingen i yderligere tid indtil udskrivelsen. Denne metode giver en kvinde mulighed for betydeligt at reducere postpartum angst for sit barn og vænne sig til det lidt, blive fortrolig med barnet. For primiparas er samhusning en god hjælp, fordi de ikke er sikre nok i deres evner og ikke har ordentlig erfaring med pasning af børn.

Maternity hospital Nizhnevartovsk anmeldelser
Maternity hospital Nizhnevartovsk anmeldelser

Professionelle venlige sygeplejersker forklarer og viser alt tydeligtDet er klart, at unge mødre på udskrivelsestidspunktet ikke kun er glade, men også opmærksomme på alle nuancerne af omhyggelig pleje af babyen. Fødselshospitalet i Nizhnevartovsk giver også sine patienter mulighed for at slappe af efter den udmattende fødselsproces, og efter anmodning fra den fødende kvinde vil sygeplejersken tage barnet til en specialafdeling for nyfødte i den periode, der vil være nødvendigt for kvindens helbredelse. Der vil barnet blive forsynet med ordentlig pleje, og efter moderens første anmodning bringes det tilbage til fællesafdelingen. Individuelle værelser med eget badeværelse - en bet alt service leveret af barselshospitalet (Nizhnevartovsk).

Pædiatrisk intensiv- og akutafdeling

Perinatalcentret lægger stor vægt på genoplivning af for tidligt fødte børn i sit arbejde. Enorme erfaring på dette område, næsten 30 år, har bidraget til at reducere dødsraten for nyfødte og bringe barselshospitalet til en førende position i denne indikator på det al-russiske niveau og bevæge sig fra et stagnerende punkt på verdensplan. Omsorgsfulde læger på Nizhnevartovsk-fødselshospitalet, deres tilgang til arbejde og nyt højteknologisk udstyr hjalp med at opnå så høje resultater. Larisa Evgenievna Mikhailova - overlæge, Loskutov Oleg Valentinovich - grundlægger og første leder af den pædiatriske genoplivningsafdeling. Disse læger stod i spidsen for fødslen af den livsvigtige nødhjælpslinje for barselshospitalet. I øjeblikket er Andrei Mironovich Vereshchinsky leder af intensivafdelingen og genoplivning af nyfødte. Et andet vigtigt aspekt af aktiviteterne i PerinatalCentret er, at der her udføres akutte operationer på for tidligt fødte børn - denne opdagelse og innovation har hjulpet med at redde mere end ét barns liv.

fødselshospital i Nizhnevartovsk foto
fødselshospital i Nizhnevartovsk foto

Gratis Perinatal Center Services

Budgettjenester leveret af barselshospitalet:

  1. Laboratoriediagnostik, herunder enhver form for eksisterende analyse af ikke kun kropsvæsker, men også patientvæv.
  2. Funktionel diagnostik.
  3. Røntgendiagnostik.
  4. Ultralyddiagnostik.
  5. Obstetrik, gynækologi, sygepleje.
  6. Neonatologi.
  7. Anæstesiologi.
  8. Reanimation.
  9. Driftssag.
  10. Fysioterapi med rum til magnetisk terapi, massage, elektrisk stimulering og mere.

Kommerciel komponent

Bet alte tjenester:

  1. Særlige komfortable værelser til mor og baby.
  2. Psykologisk forberedelse af en fødende kvinde til fødselsprocessen.
  3. Evnen til at vælge en specialist, der vil lede graviditeten og føde.
  4. Ultralydsundersøgelse med mulighed for at tage et mindeværdigt billede af fosteret i livmoderen i de tidlige stadier af graviditeten. For de fleste unge moderne forældre, der følger med tiden, er denne ultralydsprocedure på toppen af popularitet. Fødselshospitalet (Nizhnevartovsk) implementerer professionelt alle krævende patienters præferencer.
  5. Enhver laboratorietest.
  6. Fysisk værelse.
ultralyd barselshospital Nizhnevartovsk
ultralyd barselshospital Nizhnevartovsk

Vigtig funktion leveret af ledelsen på barselshospitalet

For nylig, efter udskrivelsen fra barselshospitalet i byen Nizhnevartovsk, blev det muligt straks at registrere et barn i registreringskontoret på centrets område og modtage en fødselsattest. Denne funktion er meget praktisk til at besøge kvinder i fødsel, fordi Perinatal Center som bekendt accepterer gravide kvinder fra hele Khanty-Mansiysk autonome område.

læger på Nizhnevartovsk-fødehospitalet
læger på Nizhnevartovsk-fødehospitalet

Barselshospital, Nizhnevartovsk: anmeldelser af taknemmelige patienter

Perinatalcentret kan prale af ikke kun imponerende resultater med at redde for tidligt fødte børn med katastrof alt lav fødselsvægt (nogle gange fra 600 gram), men også et generelt fald i antallet af dødsfald under fødslen. Sådanne resultater ville måske ikke være sket, hvis barselshospitalet (Nizhnevartovsk) ikke havde professionelle læger og højteknologisk udstyr. Hospitalsledelsen overvåger omhyggeligt institutionens renlighed og æstetiske skønhed, derfor er kosmetiske reparationer i en kort arbejdsperiode allerede blevet udført to gange i alle lokaler på Nizhnevartovsk-fødselshospitalet (foto ovenfor). Positiv feedback fra taknemmelige patienter på Perinatal Center, som der er mange af, er hovedbeviset på dette.

Anbefalede: