Gør-det-selv-siddekort

Indholdsfortegnelse:

Gør-det-selv-siddekort
Gør-det-selv-siddekort
Anonim

Sidekort ved fejringen er designet, så de inviterede ikke farer vild i festsalen og vælger det rigtige sted, når de sætter sig til festbordet. Sådanne kort kaldes stadig for gæst eller banket. Som regel er hvert kort personligt og er placeret i nærheden af enhederne. Du kan lave det selv ved at bruge al din fantasi og fantasi: Som et resultat får du en original tilføjelse til det festlige bord. Her er nogle interessante ideer.

siddekort
siddekort

Sidekort til gæster i en blid og romantisk stil

Denne mulighed vil se bedst ud ved bryllupper. Kortets farver og baggrund kan matches til hallens design, for på det seneste er det sædvanligt at dekorere hallen og tilbehør i en bestemt farve. Du kan hente dekorative blomster, der ligner blomsterne fra brudens buket og bruge dem i dekoration. Det er interessant, når kortene er lidt forskellige fra hinanden. For eksempel, for gæster af forskellige køn, kan du vælge forskellige nuancer, blomsterarrangementer og andre elementer. Hvert kort kan være specielt, men lavet i samme stil, dette vil understrege den særlige holdning fra lejlighedens helte til hver gæst. De karakteristiske træk ved denne stil er således ømhed, romantik, en overflod af blomster, perler og bånd.

Sidekort til gæster: ved hjælp af naturlige materialer

Kort skal ikke være lavet af papir. I Vesten er den oprindelige beslutning om at bruge træblade som sådanne kort populær! Om efteråret kan det være støbt eg eller ahorn, om sommeren - grønne blade af lind eller asp. Der er mange muligheder, hvis du tager et godt kig rundt i parken.

siddekort til gæster
siddekort til gæster

Småsten med gæstenavne skrevet på dem vil se meget interessante ud.

siddekort på bordet
siddekort på bordet

Interessante pladsholdere til siddekort

Gæstens navn kan skrives på et almindeligt stykke papir, hvis det præsenteres med smag. En række forskellige frugter eller grøntsager kan bruges som kortholder. Det ser særligt interessant ud om sommeren: lyst, saftigt og appetitligt!

siddekort
siddekort

Hvis brylluppet er dekoreret i en marinestil, kan du prøve at bruge skaller som glasbrikker.

siddekort
siddekort

Hjertesædekort

Ved bryllupper kan du oftese små papirhjerter med navnene på gæsterne. De kan være store og ligge i nærheden af apparater. Du kan også lave "sædehjerter" i en standardform, så de står et bestemt sted. Du har helt sikkert hørt om muligheden, når små papirhjerter indsættes direkte i enheder, såsom en gaffel.

En anden mulighed er specielle retter med gæstens navn skrevet på. Det vil koste mere end de muligheder, der er foreslået ovenfor, men det vil se meget imponerende og origin alt ud.

Bordsiddekort er tilbehør, der giver dig mulighed for at eksperimentere og sætte al din fantasi ud i livet. I papirvarebutikken kan du finde alt, hvad du behøver for at lave dem. Derudover er det meget enkelt og hurtigt at lave dem. Hvis du beslutter dig for at lave dine egne siddekort til din ferie, så tænk over, hvordan du laver dem, så de passer til lejligheden og fortæl gæsterne, hvor deres plads er, og læg vægt på din gode holdning til hver gæst. Prøv det, og du vil helt sikkert få succes!

Anbefalede: