Bryllupskrans på hovedet (foto)

Indholdsfortegnelse:

Bryllupskrans på hovedet (foto)
Bryllupskrans på hovedet (foto)
Anonim

Bryllup er en begivenhed, som for enhver pige er inkluderet i flere vigtige dates i livet. Fra barndommen drømmer piger om en smuk fest og et fantastisk outfit. På denne dag skal billedet af bruden være perfekt og helt komplet. Udsmykningen på hovedet er af ikke ringe betydning. Et højdepunkt i billedet af bruden kan være en bryllupskrans.

bryllupskrans
bryllupskrans

Krans som symbol

Dekorationen på brudens hoved har ikke kun æstetiske funktioner, men er også et symbol på uskyld. En bryllupskrans af blomster er længe blevet betragtet ved ceremonien som et tegn på en ung piges "renhed".

Kvinder, der giftede sig for anden gang, havde den ikke på. Piger, der mistede deres uskyld, måtte heller ikke bære dette tilbehør. Folk plejede at sige "tabte kransen".

Vævede sådan en dekoration på tærsklen til brudepigens bryllup. Forudsætningen var, at de skulle være ugifte. Den sidste aften før brylluppet samledes pigerne og vævede en bryllupskrans til traditionelle sange.

Bryllupskrans. Skilte

Dette tilbehør bør ikke smides ud efter fejringen. Tidligere blev blomster og urter vævet ind i det, som blev betragtet som en familie talisman. Derfor, efter bryllupsceremonien, tørrede bruden det ogopbevares på et afsondret sted.

Ifølge en anden overbevisning, hvis du syr en krans i sengen af de nygifte, vil de leve lykkeligt i lang tid. Og hvis bruden efter brylluppet giver et tilbehør til sin mand, så taler dette om hendes troskab og kærlighed. Brudgommen bør stille den et hyggeligt sted og beholde den hele livet.

Du kan ikke lade dine venner måle kransen før eller efter brylluppet, ellers falder familien fra hinanden.

Krans af vilde blomster

Vildblomster er altid forbundet med lethed og ømhed. Sammenvævede ører kan understrege billedets naturlighed. Ideel til langhårede piger med en lang, ikke-fluffy kjole, sådan en bryllupskrans på hovedet af friske blomster. Billedet af bruden vil være lyst og mindeværdigt.

bryllupskrans på hovedet foto
bryllupskrans på hovedet foto

Denne løsning til en hovedbeklædning er velegnet til piger, der arrangerer et bryllup i folkelig stil. En traditionel russisk kjole kombineret med en sådan krans vil give billedet mysteriet og letheden som en skovnymfe.

For at få tilbehøret til at minde dig om den lykkeligste dag i lang tid, kan en pige bestille det fra polymerler. Sådan et tilbehør vil ikke falme og kan bruges efter behov. Den indeholder ofte forglemmigej og kløver. Kombinationen af blå og rød vil give hovedbeklædningen et strejf af ømhed og fest på samme tid.

Klokker og morgenfruer i ét plexus vil passe til lyse og muntre piger. Et sådant billede vil uden tvivl blive husket af fejringens gæster i lang tid. På billedet vil sådan en krans helt sikkert fokusere på sig selv.

Krans af roser og alstromeriaer

Roser er altid forbundet med kærlighed og romantik. Kronbladene af denne blomst bruges ofte til at dekorere ægtesengen og bruse parret i højtidelig ceremoni. Delikate nuancer af sprayroser er gode til at væve en bruds hovedbeklædning. Sådanne blomster er små i størrelse og har en åben knop.

bryllup krans på hovedet af friske blomster foto
bryllup krans på hovedet af friske blomster foto

Bleg pink nuance af alstroemeria vil give billedet af bruden ømhed og sensualitet. Sådan en bryllupskrans er ideel til en kort pige. Tilbehøret er omkring 10 cm højt og vil gøre bæreren visuelt højere.

Dette tilbehør er velegnet til lyserøde kjoler eller et hvidt outfit med et "luftigt" snit. Brug ikke dette tilbehør under en klassisk hævet brudekjole. Denne kombination vil se akavet ud.

Gypsophila-krans

Dette hovedstykke er perfekt til enhver brud. Små snehvide blomsterstande af denne blomst tilføjer "engleagtig" udstråling og uskyld til billedet af bruden. Sådan en bryllupskrans på hovedet (billedet med det vil forbløffe alle) bliver et origin alt højdepunkt på brudens billede.

Gypsophila kan kombineres i komposition med andre. Hun vil tilføje et strejf af romantik og sensualitet til tilbehøret. Sådanne blomster kan væves ind i brudens franske fletning som en forlængelse af kransen.

Levende blomster af denne art har evnen til at holde deres friskhed i lang tid. Derfor, hele den højtidelige dag, vil tilbehøret se pænt og voluminøst ud. Strukturen af blomsterstandene giver dig mulighed for at skabe en krans af kunstige materialer. Fra siden vildet er meget svært at se, at det ikke er friske blomster, der er vævet ind i en bryllupskrans på hovedet. Billedet bliver naturligt og delikat.

Kombinationen af gypsophila og små alstroemerias bruges ofte til vævning af kranse, som er kombineret i én sammensætning med et slør. Dette look er meget populært, da der bruges to interessante tilbehør på samme tid. En bryllupshovedkrans med slør betragtes nu som den mest populære mulighed. Den kan bruges til enhver kjole. Det ser godt ud med en lang model og en kort bryllupsdekoration.

brudehovedkrans med slør
brudehovedkrans med slør

Tynde bånd i en delikat farve eller dekorative ornamenter kan væves ind i sådan en hovedbeklædning:

  • stones;
  • perler;
  • rhinsten;
  • væveelementer fra forskellige materialer;
  • nåle til brudehår.

Sådan et dekorativt træk vil gøre bryllupskransen endnu mere elegant og elegant.

Hvilken frisure skal du bruge

Brugen af dette bryllupstilbehør afhænger ikke af hårets længde. Det vil perfekt komplementere billedet af både langhårede og korthårede piger. I sådanne tilfælde er du nødt til at forholde dig ansvarligt til valg af stil og fyldning af kransen.

Brude med langt hår bør kigge efter kranse med store eller mellemstore blomster, især hvis frisuren skal være løse krøller. Hår flettet ind i en fransk fletning vil perfekt dekorere en krans med mellemstore blomsterstande, som uden problemer bliver til enkelte fletninger af mindre knopper.

bryllup krans tegn
bryllup krans tegn

For piger med kort hår er en krans med små blomster eller en eller to store perfekt. Varianten af blomsterstande vævet ind i båndet vil se blid ud. Ofte brugt er en krans i form af et diadem med sammenfletninger af små blomster og sten.

Mørkhårede brude bør bruge hvide eller sarte nuancer af blomster. Blondiner er mere velegnede til lyse nuancer af blå eller rød.

Anbefalede: