Shampoo "Vanish" til tæpper

Shampoo "Vanish" til tæpper
Shampoo "Vanish" til tæpper
Anonim

Vi vil aldrig stoppe med at spilde kaffe, vin eller te på vores tæppe, så vi har altid brug for en hurtig og effektiv pletfjerner. For ikke at tænke over det, kan du selvfølgelig henvende dig til specielle tjenester, der lover et 100% resultat. Men ikke alle er klar til at bruge sådan en tjeneste, så mange foretrækker at handle på egen hånd.

Vanish til tæpper
Vanish til tæpper

Hvor mange rigtig gode produkter er der til salg i dag, der kan fjerne selv vanskelige pletter fra tæppets overflade, såsom bær, blæk eller jod? Hvor ofte hører du folk klage over, at ingen pletfjerner kan gøre arbejdet.

Det sker desværre, men ikke når det kommer til "Vanish" til tæpper - et populært stof, der giver fantastiske resultater i kampen mod selv gammelt og genstridigt snavs. Russerne lærte om de vidunderlige egenskaber ved Vanish shampoo for mere end 10 år siden, men den velkendte pletfjerner kender stadig ikke seriøse konkurrenter.

For at få det ønskede resultat behøver du ikkebare købe en tæpperenser, men stadig være i stand til at anvende den korrekt. Det afhænger direkte af, om det snavsede tæppe vil dukke op foran os i sin oprindelige form.

Tæpperenser
Tæpperenser

Så, hvordan bruger man Vanish pletfjerner til tæpper? For at gøre dette skal du forberede flere genstande, undtagen shampooen selv. Dette er en støvsuger, en skål med vand, en svamp eller børste, gummihandsker.

Først skal du støvsuge tæppet ordentligt, så der ikke opstår støvpletter ved våd behandling. Hvis det er muligt at slå ham ud på gaden, så skal du gøre det.

Nu skal du tage Vanish til tæpper, hælde lidt i en skål og fortynde med varmt vand i forholdet: 1 del af stoffet og 9 dele vand. For at måle den rigtige mængde kan du bruge hætten fra shampoobeholderen. Pisk den resulterende blanding så grundigt som muligt, da det er skummet, der skal bruges i arbejdet.

Når der er meget skum, er det nødvendigt at påføre det på et forurenet sted eller på hele tæppet, og forsøge at fugte det så lidt som muligt, så der ikke dannes pletter. Hvis der er gamle pletter, skal du et par minutter før påføring af skum fugte dem med den forberedte Vanish-opløsning til tæpper. Du kan rengøre den med en svamp eller en børste, som du vil. Skummet skal gnides i en cirkulær bevægelse.

Vanish til tæpper
Vanish til tæpper

Når overfladen er rengjort, skal tæppet tørre. Det er umuligt at sige præcist, hvor lang tid det vil tage. Det hele afhænger aftæppets fugtindhold. For at fremskynde tørringen skal du ventilere rummet. På dette tidspunkt kan du ikke gå på den. Når tæppet er tørt, skal det støvsuges. Dette gøres for at fjerne resterne af shampooen, som efter tørring bliver til krystaller.

Vanish Carpet Shampoo kan bruges til at rense produkter med en vaskestøvsuger. Vanish Carpet Spray og Powder også tilgængelig.

Før du bruger værktøjet, skal du omhyggeligt læse instruktionerne for ikke at ødelægge ting, som det ikke er beregnet til.

Anbefalede: