Bryllup i forstæderne i naturen - interessante ideer, gennemgang af steder og anbefalinger

Indholdsfortegnelse:

Bryllup i forstæderne i naturen - interessante ideer, gennemgang af steder og anbefalinger
Bryllup i forstæderne i naturen - interessante ideer, gennemgang af steder og anbefalinger
Anonim

I dag er det moderne at arrangere udendørs bryllupper. Nu, selv i provinsbyer, kan du ringe til en registrator, og han vil officielt være i stand til at registrere et udgangsægteskab. Denne tradition kom til Rusland fra Vesten, hvor bryllupper fandt sted i naturen siden oldtiden. Men under russiske forhold, når vejret kan ændre sig 3-4 gange om dagen, er det ikke helt logisk at arrangere et bryllup i skoven. Det er bedre at vælge en afsondret restaurant, væk fra byen. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du organiserer et bryllup i forstæderne i naturen.

Vælg placering

Et bryllup i forstæderne i naturen er en god idé. Det er også muligt at fejre fejringen i den indelukkede hovedstad, men hvorfor, hvis der er vidunderlige steder i nærheden af Moskva, der ikke kun glæder sig over deres udseende, men også med fremragende service. Her er en liste over 8 telte til et bryllup i forstæderne:

  1. BryllupChenonceau-boligen blev bygget specielt til festligheder. På territoriet er der en vidunderlig park i engelsk stil. Grønt græs, snehvide skulpturer og et springvand ser godt ud på fotografier. Der er en bue til ceremonien, og der er et stort telt til at fejre bryllupsfejringen.
  2. White Shore er en countryklub beliggende ved flodens bred. Her blev der for følget rejst et fyrtårn til smukke fotografier. Ceremonien kan afholdes i parken, og banketten kan arrangeres i åbent telt eller direkte i klubbygningen.
  3. New Riga Bay - sommer country club. Her kan du arrangere en bryllupsceremoni og holde selve fejringen. På området er der 3 telte i forskellige størrelser. Det første er for op til 500 gæster, det andet er for op til 200 personer, og det tredje er for op til 100. Alle telte har en storslået udsigt over floden eller bugten.
  4. Gorki Holiday er et banketkompleks udstyret med alt, hvad du behøver for at tilbringe den vigtigste dag i dit liv. Der er flere telte, en strand, et hotel, og om nødvendigt kan du endda leje en yacht eller båd.
  5. Underholdningskomplekset "Malibu" er specielt designet til bryllupsceremonier. Der er telte, en restaurant lavet i form af et skib, glaserede lysthuse. Fejringen kan arrangeres selv på taget af hotellet.
  6. Golitsyn Club er et landkompleks, der tilbyder en bred vifte af tjenester til nygifte. På området er der en restaurant, et telt, bade og endda en stald.
  7. Banketkomplekset "Russian Fairy Tale" er et stedhvor du ikke kun kan holde et bryllup, men også et bryllup. Komplekset har en restaurant, telte samt en zoologisk have og en rebbane.
  8. "Noble Nest" - en restaurant på bredden af dammen. En god udsigt, et storslået telt og fremragende køkken - det er, hvad der venter dem, hvis valg faldt på dette sted.

Sådan vælger du en stil

Et bryllup i forstæderne i naturen kan holdes på forskellige måder.

bryllup i forstæderne i naturen
bryllup i forstæderne i naturen

Meget vil selvfølgelig afhænge af det valgte sted. Du kan tage udgangspunkt i stilen som en cafe/restaurant/telt. Selvom du kan gøre det modsatte, skal du vælge et sted til den ønskede stil. Generelt afhænger det hele af de nygiftes ønske. De mest populære styles lige nu er:

  • Klassisk - pigen vælger en hvid kjole, gommen - et sort jakkesæt. Brylluppet er dekoreret i strenge klassiske hvide toner. Sølv- eller guldaccenter er valgt som tilbehør.
  • Moderne fortolkning af klassikerne - brudens kjole er måske ikke hvid, men for eksempel creme. Brudgommens dragt kan også være ikke sort, men mørkeblå. Lyse farver kan bruges i indretningen af hallen, hvilket vil blive fremhævet.
  • Royal chic er det mest populære tema i dag. Piger vælger en smart kjole med et tog, sætter et ornament på, der efterligner en krone på deres hoveder. Mænds jakkesæt kan være enhver mørk farve. Et stort antal friske blomster bør deltage i udformningen af fejringen.
  • Provence - fransk for "landsby", men mange piger tolker denne stil somfransk chic. Derfor er kjolen valgt lys blonder, herredragten skal være klassisk, mørk. Farver som lilla, pink og lilla er brugt i brylluppets design.
  • Russisk tema er også populært blandt vores samtidige. En pige syr norm alt en kjole på bestilling i henhold til skitser af en bryllupsdragt fra tidligere århundreder. Herredragten er lavet på samme måde. Entourage til et sådant bryllup er ikke svært at finde. Du kan fejre en højtidelig begivenhed i landsbyen, hvor du kan forberede stedet til begivenheden.

Opmærksomhed på detaljer

Et bryllup i forstæderne i naturen vil gå godt, hvis ikke kun grundlæggende ting er gennemtænkt, men også force majeure-situationer tages i betragtning.

  • Det skal bemærkes, at hvis brylluppet fejres udendørs, så kan det om aftenen blive køligt for gæsterne. Derfor skal du forberede det nødvendige antal tæpper på forhånd.
  • Ved ethvert bryllup er der rygende og ikke-rygere gæster. For at få alle til at føle sig godt tilpas, er det nødvendigt at afsætte et bestemt sted til "rygerum" væk fra selve fejringen.
  • Der bør sørges for underholdning for børn. Ved et bryllup keder de yngste gæster sig ofte eller blander sig med resten af voksne, så det ikke sker, er det tilrådeligt at leje en legeplads eller leje en animator til børn.

Der kan være mange sådanne småting, og i princippet kan man løse problemerne, efterhånden som de kommer, men hvis man vil nyde ferien, er det tilrådeligt at forudse alt på forhånd.

bryllup i forstæderne i naturen ved vandet
bryllup i forstæderne i naturen ved vandet

Brudebuket

Hvoruanset brylluppet finder sted i Moskva-regionen: i naturen, ved vandet, i skoven eller i en country club - der er traditioner, der skal overholdes. Brudgommen skal hente bruden fra huset, helst fra forældrene, og bringe den til vielsesstedet. Og den anden obligatoriske og mest forventede del af ferien for piger er at kaste buketten af bruden. Mange kvinder, der planlægger denne fase, går i panik. Hvilken buket skal man vælge? Kaste det eller bestille en understudy? Selvfølgelig bestemmer enhver selv, men traditionen siger stadig, at bruden skal skille sig af med bryllupsbuketten.

bryllup udendørs i forstæderne i telt
bryllup udendørs i forstæderne i telt

Men det er slet ikke svært at vælge en bryllupsbuket. Det er nødvendigt at fokusere på bryllupsstilen og tage højde for modetrends af blomsterkunst. Pastelfarver, asymmetri og selvfølgelig buketter med tilsætning af bær, frugter og grøntsager er i trenden i dag.

Klædekode

Et bryllup i naturen i forstæderne i et telt i sig selv vil kræve, at gæsterne bærer aftenkjoler. Og i hvilken farve disse outfits vil være, er det op til brudeparret at bestemme. Hvis brylluppet er planlagt tematisk, så skal du selvfølgelig advare gæsterne om dette på forhånd. Men da der ofte er misforståelser med hensyn til nuancen af én farve, skal bruden enten bestille outfits til alle gæster i atelieret eller give hver person et stykke stof i den ønskede farve.

steder til et bryllup i forstæderne i naturen
steder til et bryllup i forstæderne i naturen

Gaver til gæster

Steder til et bryllup i forstæderne i naturen er blevet valgt, nu skal du finde ud af, hvad du skal give gæsterne. I dag er det kutyme at præsentere for allesmå souvenirs til dem, der kom til den højtidelige begivenhed. Du kan dele dem ud til alle eller lægge dem på en tom tallerken. Efter at have siddet ned, vil alle gæster tage deres souvenirs. Men hvad kunne det være? Norm alt bruges nogle fine små ting til dette formål, for eksempel interessante stearinlys, små chokolader eller små stykker håndlavet sæbe. Det er især behageligt for gæster at modtage souvenirs, som de nygifte har lavet med deres egne hænder.

sal til bryllup i forstæderne i naturen
sal til bryllup i forstæderne i naturen

Lidt om fotosessionen

Meget interessante billeder er taget i naturen. En bryllupssal i Moskva-regionen kan også være et af lokationerne. Initiativet overlades bedst til fotografen. Desuden er det tilrådeligt ikke at bringe din specialist fra Moskva, men at finde den person, der allerede har udført mere end én fotografering på stedet for dit fremtidige bryllup. Når alt kommer til alt afhænger kvaliteten af fotografier ikke kun af fotografens teknik og færdigheder, men også af viden om interessante steder.

bryllup i forstæderne på hotel i naturen eller ved vandet
bryllup i forstæderne på hotel i naturen eller ved vandet

Hvis fotograferingen skal være tematisk, er det nødvendigt at forudse alle de detaljer, der kan være nødvendige på forhånd. Du skal også tænke over, hvordan du transporterer alle disse genstande. Mange countryklubber tillader ikke biler, men det er muligt at reservere et køretøj på forhånd, som bruges til at flytte medarbejdere.

Lidt om at filme

Hvor vil dit bryllup finde sted i forstæderne: på et hotel, i naturen eller ved vandet - det er op til dig. Og her skal vi lave en magisk film ud af denne dagEn god videograf vil hjælpe. Meget vil afhænge af de nygifte og deres gæsters frigørelse. Jo flere sjove øjeblikke, jo mere interessante. Venner kan forberede ikke kun en standardhilsen på forhånd, men også skrive en komisk sang eller et digt.

8 telte til et bryllup i forstæderne
8 telte til et bryllup i forstæderne

For at en film skal være interessant, skal du selvfølgelig skrive dens manuskript. Som i en god film skal melodramatiske øjeblikke her blandes med vittigheder og komiske situationer. For at gøre det interessant, kan nygifte spille pranks med venner, og deres uforberedte replikker kan gøre en film til en komedie.

Anbefalede: