Hvor skal man fejre en fødselsdag i Voronezh? Liste over bedste steder

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man fejre en fødselsdag i Voronezh? Liste over bedste steder
Hvor skal man fejre en fødselsdag i Voronezh? Liste over bedste steder
Anonim

Helligdage mangler i det meste af vores liv. Derfor tænker næsten alle en gang om året på spørgsmålet om, hvor man skal fejre en fødselsdag. Der er mange steder i Voronezh at arrangere en ferie, men hvilke er rigtige for dig personligt?

Der er etablissementer, hvor livet er i fuld gang, og de vil bringe glæde til friluftsentusiaster. Og omvendt, rolige atmosfæriske steder, der vil appellere til folk, der foretrækker en afslappende ferie i et lille firma.

Når vejret er godt om sommeren, kan du holde ferie i naturen. Om vinteren er mulighederne mere begrænsede, men valget af steder er stadig stort.

Restauranter og festsale

At fejre din fødselsdag på en restaurant med venner er en klassiker. Det er vigtigt, at maden er lækker, musikken er smuk, og priserne er rimelige. At finde alt dette i den rigtige kombination er ikke let, men det er muligt.

"Italiensk gårdhave" voronezh
"Italiensk gårdhave" voronezh

Et af disse steder er restauranten "Italian Yard" på gaden for 20-årsdagen for oktober. Restauranten har specialiseret sig i at tilbringe dagefødsler, mærkedage og bryllupper. Er virksomheden ikke særlig stor, kan du bestille bord og komme. Hvis du planlægger en solid ferie med et stort antal gæster, bør du efterlade en anmodning om en banket. Om aftenen spiller livemusik i restauranten, fødselsdage og jubilæer lykønskes fra scenen.

Restaurant Harmoshka
Restaurant Harmoshka

Fra restauranter med kvalitetsmad vil jeg også gerne nævne "Accordion" og "Old Town". Disse virksomheder er beliggende i centrum på Karl Marx Street. Den "Gamle By" har en smuk åben veranda, "Accordeon" har stemningsfulde indendørs sale i retrostil. Men det vil koste mere at fejre en ferie her.

Nu er der organisationer, der specialiserer sig i, hvor man kan fejre en fødselsdag i Voronezh. De vil hjælpe dig med at vælge en hal og organisere programmet, invitere professionelle oplægsholdere. Sådanne organisationer plejede at specialisere sig i firmafester og bryllupper, men nu beskæftiger de sig også med almindelige fødselsdage.

Kulturprogram

Nogle gange er det ikke nok at sidde ved bordet og danse godt til en fødselsdag - man vil have noget for sjælen.

drama teater voronezh
drama teater voronezh

At give en teaterbillet til en elsket en vil hjælpe med at beslutte, hvor man skal fejre en fødselsdag. Der er mindst tre anbefalede teatre i Voronezh.

Jeg vil især gerne nævne Dramateatret, som åbnede efter renovering i 2011. Bygningen i klassisk stil med spejlinteriør i kølige farver vil hjælpe dig med at slappe af og tune ind på en romantisk bølge.

Kammerteatret og Teatret holder næsten trit med hamOpera og ballet. Fødselsdagsbarnet skal selvfølgelig kunne lide forestillingen, men for dette kan du læse anmeldelserne.

Operateater i Voronezh
Operateater i Voronezh

Et besøg til en koncert kan bringe ikke mindre glæde. At lytte til dine yndlingssange på din fødselsdag – er det ikke fantastisk? Koncerter afholdes oftest i Event Hall i Grad City Park. Der kan du sidde på en restaurant og gå til akvariet.

Fødselsdag på båden

Når du tænker på, hvor du skal fejre din fødselsdag i Voronezh om sommeren, husker du straks bådturene.

Reservoiret byder på smuk udsigt over højre bred. Skibet går langsomt, du kan beundre naturen og tage billeder. På øverste dæk er der borde, hvor du kan sidde komfortabelt med mad og drikke. Sandt nok varer en standard gåtur langs reservoiret kun en time. Hvilen kan fortsættes, hvis du efter en sejltur går på restaurant eller klub. Hvis du ønsker det, kan du fejre ferien i stor skala ved at leje skibet fuldt ud.

Derudover er der nu udlejet små både til 10-15 personer. Det bliver billigere, og du vil være i stand til at planlægge din egen rejseplan.

Fødselsdag i naturen

Hvis du spekulerer på, hvor du skal fejre en fødselsdag i Voronezh billigt, er parker et fantastisk sted.

I Dynamo Park kan du holde en picnic med smuk udsigt blandt grønne bakker og græsplæner. Du kan spille bold eller badminton, og hvis du ønsker det, kan du gå for at erobre stierne i 1000 knobs rebparken. Du kan komme her hele dagen, eller du kan bruge et par timer om eftermiddagen, og såfortsæt ferien derhjemme.

De, der kan lide at rejse i bil ud af byen, kan vi rådgive Usmankas bredder. De er maleriske og gode til svømning, der er mange afsidesliggende lysninger.

Du kan leje et lysthus på en af campingpladserne, for eksempel på Usmanka-campingpladsen. I dette tilfælde vil en smuk udsigt over floden blive kombineret med komfortable bænke og borde. Sandt nok vil sådan en ferie allerede koste mere.

For dem, der kan lide at gå ud af byen, er der også en picnicpark "Event", hvor du kan leje et lysthus eller leje et helt rekreativt område. Du kan også spille paintball her, såvel som mere traditionel volleyball og fodbold.

Babys fødselsdag

Hvor skal man fejre et barns fødselsdag i Voronezh? En god gave til et barns fødselsdag kan være en tur i Dukketeatret eller Den Unge Tilskuers Teater. Atmosfæren af et eventyr, eventyr, magi er så tæt på børn.

Menge foretrækker dog biograf.

I City Park "Grad" kan du kombinere en tur i biografen med forlystelser og efterfølgende fest på en cafe. Der vil blive sørget for godt humør. City Park har et stort akvarium, hvor du udover livet i havet kan se dyrene i junglen og stepperne. Grad har også en hel børneby "Kidburg" med temalegeområder dedikeret til forskellige erhverv.

"The Bureau of Birthdays and Quests" er specialiseret i børnefester og kan organisere ferier på mange måder - med animatorer, klovne, konkurrencer og quests.

For dem, der foretrækker endnu mere aktiv fejring, er der laserkampe - laser tag. Dette er et holdspil, der minder ompaintball. Klubben "Laserstrike" har specialiseret sig i at organisere sådanne spil i Voronezh. I samme klub kan man leje en festsal og arrangere et sødt bord til et børneselskab efter kampen.

QuestQuest-klubben organiserer også quests og laser-tag. Her kan du lege gemmeleg for både børn og voksne. Du kan også nævne laserklubben "Portal", som ligger i centrum på Friedrich Engels Street.

Klubber og pubber

Voronezh skaber en festlig stemning. Hvor skal man fejre en voksens fødselsdag? Mange mennesker kan lide at drikke øl og lytte til moderne musik i et lille hyggeligt selskab. For ikke så længe siden åbnede man kunstværtshuset "Weavers", hvor der inviteres optrædende af forfatterens sang.

kunstpub "Weavers"
kunstpub "Weavers"

Endelig, elskere af aktiv aftenhvile kan anbefales natklubber. Pubber og natklubber har ofte en fuld restaurantmenu, og her kan du ikke bare danse og drikke, men også spise godt. Så i natklubben Serebro er der tre selskabslokaler og et stort dansegulv. Klubben er beliggende i det nordlige mikrodistrikt og vil være praktisk for dem, der bor i nærheden. Sandt nok, den har ansigtskontrol.

For ikke så længe siden blev Palazzo-klubben åbnet på Moskovsky Prospekt, der kombinerer en stor koncertsal og en restaurant. Og blandt de dyrere og prætentiøse steder kan vi nævne "Angel Fashion" på Platonova Street, i centrum af byen.

Image
Image

Selvfølgelig er det i denne korte artikel svært at nævne alle de steder, hvor man kan fejre en fødselsdag i Voronezh. Efter beboernes mening er den bedste fødselsdag den, hvor lidt af hvert - ogsmukke vandreture og eventyr og fester. Det er ikke altid op til os, hvem vi skal invitere, men vi kan selv finde på et interessant program. Og så huskes ferien om et år og om ti år!

Anbefalede: