Sådan vælger du et jakkesæt til gommen

Sådan vælger du et jakkesæt til gommen
Sådan vælger du et jakkesæt til gommen
Anonim

Ved deres egen bryllupsfejring skal nygifte se elegante og smukke ud. Samtidig følger ikke alle brude i dag traditionen med at bære en brudekjole til bryllupsceremonien. I overensstemmelse med moderne modetrends foretrækker de at optræde foran deres fremtidige ægtefælle i tøj i forskellige stilarter og farver.

brudgom dragt
brudgom dragt

Og hvad har fremtidige ægtemænd på i dag? Valget skal være ansvarligt og seriøst, fordi brudgommens jakkesæt ikke kun skal kombineres harmonisk med det nygiftes outfit, men også understrege det faktum, at hun tager det "rigtige skridt" ved at gifte sig med ham.

I øjeblikket er der et enormt antal brudekjoler, deres udvalg er simpelthen ufatteligt bredt. På grund af denne omstændighed er det en ret vanskelig opgave at vælge et jakkesæt til brudgommen.

Først og fremmest bør du beslutte dig for stilen. Du skal beslutte, om brudgommens jakkesæt skal ligne en smoking eller en frakke. Måske foretrækker den kommende ægtefælle en frakke? Husk en ting: kjolens stil skal matche billedet af bruden. Når du vælger et jakkesæt til gommen, skal du sørge for det rigtige farveskema, hvilket også erskal være kompatibel med brudekjolen og sløret.

For kendere af klassisk stil er tøj lavet i mørkebrune, blå, ædle grå nuancer ideelle. Alle af dem er i øvrigt repræsenteret af kendte russiske modedesignere i Groom's Suit 2012-kollektionerne.

brudgommen dragt 2012
brudgommen dragt 2012

Samtidig er moden i konstant forandring, og i øjeblikket har “farvede” frakker i brune eller lyse nuancer vundet særlig popularitet. Billedet af gommen vil være vidunderligt, hvis du vælger sorte bukser til en jakke lavet af sort og hvidt materiale, der supplerer bryllupstøjet med en hvid skjorte og et silkeslips af samme farve.

Det trendy groomsman-dragt fra 2013 har en mørkebrun smoking parret med en elfenbensfarvet skjorte.

Det skal også huskes, at når man køber en skjorte til det fremtidige familieoverhoved, er det vigtigt at vælge det rigtige farveskema, som skal være i harmoni med jakkesættet. Det skal ikke udelukkes, at den "nysyede" ægtefælle kan tage sin jakke af, så der skal ikke være rynker på skjorten. Derfor er det bedre at fokusere på et produkt fremstillet af et materiale, der indeholder en lille procentdel syntetisk.

Slipsets stil bør ikke kun kombineres med jakkesættets stil, men også i harmoni med brudens billede. Du kan vælge til fordel for en blonde eller en sommerfugl. Når du køber et slips, så glem ikke, at farvepaletten skal matche jakkesættets tone.

brudgom jakkesæt 2013
brudgom jakkesæt 2013

Køb af sokker udføres også i flereregler, hvoraf det vigtigste er, at de ikke stikker ud under bukserne, især når brudgommen sidder ved bordet.

Støvler skal være elegante, norm alt sorte.

Gommen til brylluppet er begivenhedens fulde helt sammen med sin brud, så hans udseende skal være upåklageligt, og hans jakkesæt på baggrund af brudekjolen skal være smart og sofistikeret.

Anbefalede: