Børnehjørner: alt er muligt i en etværelses lejlighed

Børnehjørner: alt er muligt i en etværelses lejlighed
Børnehjørner: alt er muligt i en etværelses lejlighed
Anonim

Placer et børnehjørne i en lejlighed, der kun har ét værelse - et rigtigt talent. Men for dette er det slet ikke nødvendigt at invitere en designer. Hvis du tænker dig godt om, kan du altid finde et sted. Når alt kommer til alt, selvom du ikke er i stand til at tildele et separat rum til krummerne, har han stadig brug for sit eget rum, sit eget hjørne. Når man arrangerer det, bør man huske på fysiologiske og alderskarakteristika.

børnehjørner i en etværelses lejlighed
børnehjørner i en etværelses lejlighed

Hvordan ville børnehjørner se ud? I en etværelses lejlighed er det først og fremmest nødvendigt at finde et passende sted. Det skal overholde reglerne og sikkerhedskravene. Ideelt set er dette et lyst sted uden skarpe hjørner, ledninger og andre farlige genstande. Børnehjørner i en etværelses lejlighed skal være godt oplyst med dagslys. Dette sted skal konstant ventileres intensivt. Men der skal heller ikke være et udkast. Det er bedre ikke at placere et børneområde ved selve indgangen til værelset eller på gangen. Alle dens komponenter skal svare til babyens alder.

børnehjørne i lejligheden
børnehjørne i lejligheden

Nu om den belysning, som børn har brug forhjørner. I en etværelses lejlighed kan dette være et problem. Når alt kommer til alt, er alle kilder til kunstigt lys allerede gennemtænkt. Men hvis du vil, kan du gøre det. Hovedreglen er fraværet af direkte lysarmaturer i dette område, det vil sige, at lyset ikke skal rettes fra top til bund. Den bedste mulighed er diffuse og reflekterede lysarmaturer. De har en positiv effekt på barnets nervesystem og syn. Du kan bruge lampetter i form af karruseller, balloner, dyrefigurer.

Børnehjørne bør indeholde det nødvendige minimum af møbler. Til de mindste er den udstyret med stabile genstande. Det er ønskeligt, at hver af dem er fastgjort. For førskolebørn er det nødvendigt at installere et bord til spil, et par stole, hylder og skabe til tøj og legetøj. Møbler skal svare til barnets vækst. Bordet har ideelt set ikke en rund, men en firkantet eller rektangulær form - så albuerne vil ikke hænge fra dets kanter. Hvis området tillader det, arrangere et hjørne af dyreliv i børneområdet. Du kan sætte et akvarium med fisk der, et bur med et kæledyr eller bare indendørs planter.

børnesportshjørne til lejligheden
børnesportshjørne til lejligheden

Hvis du organiserer børnehjørner i en etværelses lejlighed for yngre studerende, så skal du allerede huske på arbejdspladsen. Få et almindeligt, klap- eller klapbord. Hvis rummets areal ikke er tilstrækkeligt til at rumme en reol, kan du klare dig med hylder. Møbler vælger lyse eller lyse farver. Det skal være sikkert og ikke sundhedsskadeligt.

Børnesportshjørne til en etværelses lejlighed -ønskeligt, men ikke den bedste løsning. Men nu er der forskellige modeller. Det er ikke nødvendigt at købe et stort sportsområde. Et par ringe, en kompakt stige mod væggen og en lille basketballkurv vil være nok til, at dit barn kan vælge sport i stedet for tv.

Er du interesseret i børnehjørner? I en etværelses lejlighed virker det umuligt at udstyre sådan et "stykke paradis" til et barn? Ikke sandt. Hvis du tænker over det, vil du helt sikkert afsætte et sted til sådanne formål.

Anbefalede: