Græsklipper: designfunktioner

Græsklipper: designfunktioner
Græsklipper: designfunktioner
Anonim

En græsslåmaskine er et meget nødvendigt værktøj for ejere af sommerhuse. Det er dog ikke så nemt at erhverve det. Faktum er, at der er et stort antal forskellige modeller af disse enheder, og i sådan en overflod er det let at blive forvirret. Når du vælger et værktøj, bør du først og fremmest beslutte, om det skal være mekanisk eller køre på benzin (fra lysnettet).

græsslåmaskine
græsslåmaskine

Lad os overveje den første type enheder mere detaljeret. Så en mekanisk tromleklipper til græs fungerer efter princippet om saks. Alle dele af denne enhed er lavet af letvægtsmaterialer, der er holdbare og pålidelige. Derudover er omkostningerne ved sådant udstyr lave nok til at være overkommelige selv for det mest beskedne budget. I sit design har værktøjet bevægelige og faste knive. I det første tilfælde bøjes elementerne langs tromlestyret. På grund af dette øges skærefladens længde betydeligt. Denne græsslåmaskine bevæger sig med hjul.

Dette værktøj har visse fordele: lav pris og lav vægt, det behøver ikke yderligere energikilder, derudover kan det effektivt klare medium græshøjde. Du kan bruge udstyret i alt slags vejr, også i regnvejr, fordi knivene er i stand til at skære både tørre og våde greens.

høj græsslåmaskine
høj græsslåmaskine

Græsklipperen er et meget praktisk stykke udstyr. Nogle modeller kan have ekstra poser til at samle greens på, så de ikke skal rives senere. Men ulemperne ved enheden bør også overvejes. Først og fremmest kan den kun bruges på flade overflader. Brug ikke plæneklipperen i områder, hvor der er planter med hårde stængler. Faktum er, at det vil kræve en stor indsats at klippe dem, og der er ingen garanti for, at du vil lykkes.

Hvis området er tykt med grønt, så er en høj græsklipper af typen "hakke" ideel til jobbet. Hun er i stand til at rense selv dødt træ og små buske. Samtidig knuses græsset, så det vil ikke være muligt at gøre det klar til hø senere.

manuel græsslåmaskine
manuel græsslåmaskine

Ud over de præsenterede mekaniske enheder er der også benzin og elektriske enheder. Det vigtigste arbejdslegeme i sådanne designs er en skarp metalplade (skive eller tyk fiskelinje). Denne manuelle græsslåmaskine kører ved hjælp af en ekstra strømkilde. Fordelen ved denne enhed er dens høje ydeevne. Derudover er det for dem slet ikke ligegyldigt, hvilken slags terræn området har. Klippedelen i apparatet kan ændres, så du har mulighed for at klippe ikke kun græs, men også buske og endda små træer. En af ulemperne ved enhedener, at den ikke kan indeholde en pose til opsamling af greens (ved design). Derudover er enheden ret støjende og vibrerer meget.

Der er et andet håndværktøj kaldet en trimmer. Det gør vedligeholdelse af græsplænen hurtig og nem uden den store indsats.

Anbefalede: