Restaurant til bryllupper i Moskva. Billige restauranter i Moskva til et bryllup. De bedste restauranter i Moskva til et bryllup

Indholdsfortegnelse:

Restaurant til bryllupper i Moskva. Billige restauranter i Moskva til et bryllup. De bedste restauranter i Moskva til et bryllup
Restaurant til bryllupper i Moskva. Billige restauranter i Moskva til et bryllup. De bedste restauranter i Moskva til et bryllup
Anonim

Bryllup er en af de vigtigste begivenheder i enhver persons liv. Naturligvis ønsker alle, at bryllupsdagen bliver uforglemmelig i den bedste og mest behagelige atmosfære. Og det er meget vigtigt for dette at vælge den rigtige restaurant. I denne artikel vil vi tale om dette.

Hvad du skal vide?

Så, hvordan vælger man den rigtige restaurant til den mest ventede begivenhed for alle kvinder - bryllupper? For at gøre dette skal du overholde nogle få ret enkle, men meget vigtige betingelser:

  1. Institutionens placering bør være bekvem for gæster: tæt på transportudvekslinger.
  2. Når du vælger en restaurant til en fest, er det vigtigt at huske, at der skal være praktisk og rummelig parkering til gæsternes transport.
  3. Restaurantens stil er vigtig, den bør kombineres med den primære bryllupsstil (for eksempel er en restaurant med nation alt georgisk køkken næppe egnet til et bryllup i europæisk stil).
  4. Særlig opmærksomhed bør rettes mod den menu, som etablissementet tilbyder: det er bedre, hvis det er traditionelt,som vil tilfredsstille de fleste gæsters behov.
  5. Når du skal vælge restaurant, er det også vigtigt at huske, at alle gæster skal passe i hallen. Til et stort bryllup har du brug for en rummelig sal, til en lille vil en hyggelig restaurant være nok.

Det skal siges, at dette ikke er alt. Dette er dog de vigtigste tips til at vælge et bryllupssted.

restaurant til bryllupper i Moskva
restaurant til bryllupper i Moskva

Elegance

Så, helt i begyndelsen, lad os se på de smukke restauranter i Moskva til et bryllup. Det vil sige de virksomheder, der kan understrege bryllupsfestens elegance. Blandt sådanne steder er Casta Diva og Bon restauranter. Med hensyn til størrelsen af hallen er begge muligheder velegnede til et meget stort bryllup for 100-200 personer (til en almindelig fest og buffetvariationer). I den første version vil gæsterne, og de nygifte selv, blive forbløffet over atmosfærens pragt og rigdom. Vi kan med tillid sige, at dette er den smukkeste restaurant, der vil give et ungt par en masse flotte billeder. Bon Restaurant henvender sig til enhver gastronomisk smag, mens kokken på restauranten Casta Diva byder på overvejende middelhavsmad. Men en lille nuance: en fest i disse etablissementer er slet ikke en billig fornøjelse (omkostninger: 5-10 tusind rubler pr. person).

Hvile

bryllup restauranter i Moskva
bryllup restauranter i Moskva

Hvilken anden restaurant kan du tilbyde til bryllupper i Moskva? Hvorfor fejrer elskere af en simpel familieferie ikke denne vigtige begivenhed på R. I. Ts. Karlson-etablissementet? Navnet taler allerede for sig selvrummet er placeret på taget af et 14-etagers businesscenter, hvor en smuk udsigt over Kreml, Moskva-floden og Zamoskvorechye åbner sig fra vinduet. Selve atmosfæren i restauranten lægger op til en varm venlig fest, der fuldstændig afskrækker ønsket om at lave noget støj. Køkkenet tilbydes europæisk, hvilket vil appellere til de fleste gæster. Der vil ikke være problemer med parkering, for erhvervscentret har sin egen parkeringsplads. Hvad angår priser, skal du betale omkring 3.000 rubler pr. person.

Fest

Når du kigger på restauranter til bryllupper (Moskva), er det også værd at stoppe ved sådan en institution som Shore House. Dette sted er perfekt for dem, der kan lide at larme, have det sjovt og have det sjovt. Hvis storsalen er klar til at modtage omkring 100 gæster, så vil poolfesten i amerikansk stil rumme omkring 300 besøgende. Højdepunktet bliver det aserbajdsjanske køkken, som er dygtigt tilpasset af kokken til europæiske traditioner. Shore House er et sted, hvor du kan tilbringe tid lige så godt som på stranden ved havet, men meget billigere. Samtidig skal arrangørerne af festen betale omkring 6.000 rubler per person.

Tilbage til fortiden

smukke restauranter i Moskva til et bryllup
smukke restauranter i Moskva til et bryllup

Hvad er de bedste restauranter i Moskva til et bryllup? Gæsteanmeldelser siger, at hvis du vil have en kongelig fest, skal du arrangere en bryllupsfest på Turandot-etablissementet. Dette sted vil forbløffe dig med et interiør værdigt til konger: antikke møbler, kinesisk porcelæn, gobeliner og pejse - alle luksusgenstande præsenteres i overflod her. Denne restaurantDe fleste par vil også kunne lide det faktum, at de ikke behøver at tage hver for sig til en fotoshoot, der er alt her for at tage smukke billeder. Nuance: denne institution støder op til den førnævnte Casta Diva restaurant. Prisen for festen: fra 5 tusind rubler pr. person.

Hedity

de bedste restauranter i Moskva for et bryllup anmeldelser
de bedste restauranter i Moskva for et bryllup anmeldelser

En anden fantastisk restaurant til bryllupper i Moskva er Marusya. Dette er et sekulært sted med fremragende arv. Højdepunktet i bryllupsfejringen vil være selve palæet - det velkendte hus af Pyotr Smirnov på Tverskoy Boulevard. Der er to haller at vælge imellem: egyptisk og romansk (i klassisk stil). Det er værd at sige, at denne institution har alt for at gøre bryllupsfesten simpelthen chic og afholdt på højeste niveau. Udsmykningen af hallerne, køkkenet, boligen… Men du skal betale mange penge for alt. Udgifterne til ferien vil koste arrangørerne omkring 5.000 rubler for hver gæst.

franske noter

En fremragende restaurant til bryllupper i Moskva er Carre Blanc. Etablissementet er beliggende i et smukt restaureret palæ fra det 19. århundrede og kan prale af det sofistikerede franske køkken og europæisk tilbageholdenhed i stil. Gæsterne vil nyde ikke kun lækre retter, men også et eksklusivt vinkort. Selve hallen kan rumme fra 50 til 80 personer, hvor du skal betale omkring 5 tusind rubler for en gæst.

billige restauranter i Moskva til et bryllup
billige restauranter i Moskva til et bryllup

Økonomimulighed

Hvad er de billige restauranter i Moskva til et bryllup? Kapitalrepræsenterer sådanne virksomheder. De vil dog ikke forstyrre nogen gæst. Blandt de ceremonielle haller kan man udpege Krambambulya-restauranten, som vil rumme cirka 200 gæster, for hver af dem vil det kun tage 1.300 rubler. Et meget elegant og billigt sted for en bryllupsfest er restauranten Piazza di Spagna. For lækkert italiensk køkken skal arrangørerne betale så lidt som 1.000 rubler per gæst. Favorit-restauranten er også perfekt til et bryllup, som vil glæde ikke kun med lækkert køkken, men også med den rige udsmykning af hallen. Her vil prisen for en gæst være fra 1000 rubler. En meget flot og meget hjemlig restaurant til bryllupper i Moskva er Abris. Køkkenet her er overvejende georgisk, men kokken tilpasser sig dygtigt til enhver smag og gastronomiske ønsker uden problemer. En lille sal kan rumme omkring 70 gæster, en stor - op til 400. Prisen pr. gæst er fra tusind rubler.

Anbefalede: