Tegner på slik under graviditeten: hvem vil være, årsager, tegn

Indholdsfortegnelse:

Tegner på slik under graviditeten: hvem vil være, årsager, tegn
Tegner på slik under graviditeten: hvem vil være, årsager, tegn
Anonim

Når du har lyst til slik under graviditeten, hvem vil så? Måske en dreng! Eller måske en pige. Virker tegnet på kønsbestemmelse, og hvad man skal gøre med det ulidelige ønske om at spise slik igen, vil vi overveje i artiklen.

Hvorfor har du lyst til slik under graviditeten?

Det er i den periode, hvor de føder et barn, at de fleste kvinder bliver søde, selv om de før graviditeten var fuldstændig ligeglade med slik.

Kroppen har en tendens til at fortælle dig, når kroppen mangler vitaminer og mineraler. Derfor kan du bemærke, at når der er et fald i hæmoglobin i blodet hos en gravid kvinde, vil hun spise krydret mad. Sød trang skyldes højst sandsynligt fysisk eller mental overanstrengelse.

Reasons

Lad os se på de mest almindelige årsager til sukkertrang?

trang til slik under graviditeten
trang til slik under graviditeten
  1. Ønsket om at spise noget velsmagende hos kvinder i stilling optræder ret ofte på et underbevidst plan. Hvis i det almindelige liv de fleste af repræsentanterneDet retfærdige køn forsøger at begrænse sig fra desserter så meget som muligt og frygter forekomsten af ekstra centimeter i taljen, så under graviditeten kan det nemt retfærdiggøres at spise slik.
  2. Forkert kost. Stærkt tiltrukket af slik under graviditeten, når kroppen mangler vigtige vitaminer og mineraler. Især lysten til at spise slik opstår ved mangel på magnesium, calcium og krom.
  3. Kronisk træthed. Under graviditeten er en god hvile vigtig for enhver kvinde. Hvis kræfterne ikke bliver genopfyldt, så kræver kroppen energi fra maden. Og den nemmeste måde at få det på er fra et produkt med højt kalorieindhold med et sukkerindhold.
  4. Mangel på positive følelser. Piger i position har en tendens til at opleve følelsesmæssige stigninger og pludselige humørsvingninger. Og i denne situation er hjernen i stand til at signalere ønsket om at spise noget sødt.

Harm sweet

Med hensyn til spørgsmålet om, hvornår du har lyst til slik under graviditeten, hvem vil være - en dreng eller en pige?! Så virker det mest sandsynlige øjeblik, hvor du retfærdiggør dig selv for dit ønske om at spise noget skadeligt. Tegnet findes jo, og hvorfor ikke bruge det. Men det er alt sammen en undskyldning.

Hvorfor har du lyst til slik under graviditeten?
Hvorfor har du lyst til slik under graviditeten?

Kager og sødt bagværk hører til kategorien af fødevarer, der har et højt kalorieindhold og et højt indhold af kulhydrater. Desuden mætter de kalorier, der er i sammensætningen af sådanne produkter, ikke kroppen og giver heller ikke fordele. Under brugen af slik sker der en stigning i fedtlaget,hvilket ikke kun fører til en stigning i den vordende mors kropsvægt, men også fosteret. Og barnets store vægt komplicerer for alvor fødselsprocessen. Derudover kan der være tilfælde af udvikling af allergi hos barnet efter fødslen. Hvis du virkelig vil spise slik, så prøv at gøre det om morgenen. Og sørg også for, at produktet passer ind i det samlede kalorieindhold i den daglige kost.

Er der nogen nytte?

Med spørgsmålet om, hvorfor du har lyst til slik under graviditeten, fandt vi ud af det. Det er tydeligt, at det ikke altid er nemt at tæmme lysten til at spise slik. Men vi skal lede efter mulige alternative produkter, der ikke kun indeholder en sød smag, men også har gavnlige egenskaber.

ønsker slik under graviditeten hvem vil
ønsker slik under graviditeten hvem vil

I første trimester må ernæringseksperter erstatte slik med mørk chokolade, da det indeholder sunde elementer. Derudover er dette produkt med til at løfte humøret.

Men fra og med 2. trimester bliver du nødt til fuldstændigt at erstatte slik med frugt. Da selv et lille stykke chokolade forårsager et spring i blodsukkeret, og det er ikke nødvendigt for en gravid kvinde. Derfor skal sødme søges i alternative fødevarer, der er gavnlige.

Lækre og sunde søde muligheder for gravide

De fleste piger stoler på tegn og prøver at afgøre, om du vil have slik under graviditeten, hvem vil? Det er generelt accepteret, at når en fremtidig mor venter på en pige, vil hun helt sikkert gerne have en snack med et sødt produkt. Men for ikke at skade dit helbred og din baby, skal du kigge efter nyttige alternativer. Overvej de bedste muligheder for produkter, der erstatter kager og sødt bagværk.

stærk trang til slik under graviditeten
stærk trang til slik under graviditeten
  • Bananer. Udover at opfylde behovene kan du fylde din krop op med nyttige vitaminer og mineraler. Bananer kan laves til smoothies eller spises som snack.
  • Te med honning. Men kun i mangel af allergi over for honning. Du kan tilføje noget sukker til din te, men det er meget vigtigt ikke at blive revet med.
  • Tørrede frugter. Ved hjælp af disse produkter kan du forberede en sund dessert i form af slik. Brug dadler, figner og tørrede abrikoser.
hvorfor har du lyst til slik under graviditeten
hvorfor har du lyst til slik under graviditeten
  • Marshmallow, marmelade og skumfidus. Giv præference til et kvalitetsprodukt med en naturlig sammensætning. Hovedsammensætningen inkluderer: frugt- eller bærpuré, agar-agar, æggehvide, sukker og andre lignende ingredienser. Gravide kvinder har ikke brug for dufte og smagsforstærkere, så prøv ikke at købe produkter med denne sammensætning.
  • Mørk chokolade. Det kan ikke være mere end 10 gram, og derefter i mangel af kontraindikationer. Ud over at være et allergen, kan det at spise chokolade øge blodtrykket.

Signs

Når du er gravid, har du lyst til slik, hvem bliver født?! Dette er et af de mest almindelige spørgsmål blandt gravide kvinder, som udvikler en uimodståelig trang til slik.

Der er faktisk en tro på, at når man bærer en dreng, er der et ønske om at spise s alt ellerkrydret mad. Og mødre, der bærer en pige, vil ret ofte forkæle sig selv med slik.

Udover dette skilt er der mange andre. Nogle fokuserer på mavens form, puls, hudtilstand og andre faktorer. Noget kan virkelig matche, men noget kan ikke.

Virker varslet?

De fleste vordende mødre stiller spørgsmålet: Hvis du har lyst til slik under graviditeten, hvem vil så? Og oftest forklarer "erfarne" bekendte dem, at der højst sandsynligt vil blive født en pige. Men i praksis er tingene lidt anderledes!

Ifølge anmeldelser fra mødre, der virkelig gerne ville have slik, virker varselet ikke. I denne situation bliver både drenge og piger født. Derfor er det bedre at stole på resultaterne af ultralyden, som med stor sandsynlighed vil bestemme dit barns køn korrekt.

Kan overdreven forbrug af slik under fødsel forårsage diabetes?

Når du har lyst til slik under graviditeten, skal den vordende mor kontrollere denne proces. Faktum er, at sukkerniveauet i en gravid kvindes blod skal være norm alt. Bugspytkirtlen skal producere mere insulin, da en del af de hormoner, der udskilles af moderkagen, har evnen til at blokere dens virkning.

Frugt i stedet for slik
Frugt i stedet for slik

Når der er en konflikt, opstår der således en dannelse af insulinmangel i blodet. Efterfølgende kan denne tilstand føre til svangerskabsdiabetes.

Og husk, at forbruget af slik under barsel skaber yderligerebelastning på bugspytkirtlen, som allerede står over for mange vigtige opgaver.

Selvfølgelig er svangerskabsdiabetes midlertidig. Det forsvinder norm alt efter fødslen. Men dets tilstedeværelse under graviditet øger sandsynligheden for type 2-diabetes i fremtiden.

Derudover har moderkagen evnen til at absorbere glukose, der kommer ind i kvindekroppen. I fremtiden kan dets ophobning påvirke fosterets organer og væv. Til gengæld er dette fyldt med forekomsten af intrauterine patologier. Derudover er der en høj risiko for at udvikle diabetes hos et barn i fremtiden.

under graviditeten, hvem er født til slik
under graviditeten, hvem er født til slik

Dette er de alvorlige konsekvenser, der kan opstå, hvis du ikke begrænser dig selv, men følger dine ønsker.

Svaret på spørgsmålet: hvis du har lyst til slik under graviditeten, hvem vil, eksisterer i første omgang ikke. Husk derfor, at det er bedre at nægte slik igen under graviditeten end at rette op på konsekvenserne senere. Selvfølgelig har afvisningen af det ønskede produkt et betydeligt chok på den vordende mors følelsesmæssige tilstand. Og i fremtiden kan det føre til et alvorligt sammenbrud. Så hvis du ikke kan klare cravings, så tillad dig selv lidt, og bedst af alt, giv fortrinsret til sundt slik.

Pas på dig selv og din baby!

Anbefalede: