Lille håndtaske til en stilfuld og sofistikeret kvinde

Indholdsfortegnelse:

Lille håndtaske til en stilfuld og sofistikeret kvinde
Lille håndtaske til en stilfuld og sofistikeret kvinde
Anonim

For en kvinde er en taske mere en detalje af hendes kostume, et vigtigt element i at skabe et billede end en beholder til nogle ting, selvom hun uden tvivl også udfører denne funktion. Mange tror fejlagtigt, at en lille taske er en clutch. Dette er dog ikke altid tilfældet. En betydelig del af disse håndtasker har en klassisk form.

En lille taske
En lille taske

I 30'erne af det tyvende århundrede blev små håndtasker introduceret til den brede offentlighed. Chanel (og det var hun) introducerede dette tilbehør i sine kollektioner. I 40'erne blev de populariseret af den store Christian Dior, ved at bruge dem i den nye stil i form af en konvolut uden stropper eller håndtag.

Som regel har en kvinde i sin garderobe flere helt forskellige tasker med forskellige formål. Men fra hele rækken af modeller udpeger de fleste kvinder miniatureprøver. Det skal bemærkes, at førende designere har fremhævet disse små eksemplarer i deres kollektioner i flere sæsoner. Dette er let forklaret - på toppen af mode igen blød femininitet, udsøgtraffinement og unik charme.

Hvad er en lille håndtaske?

Først og fremmest er dette selvfølgelig en clutch-taske, der er elsket af mange. Han konstant

håndtaske lille foto
håndtaske lille foto

udvider sin indflydelse inden for damemode og går gradvist fra udelukkende at være et aftentilbehør til et afslappet.

Konvolut - en lille pose, som er et fladt rektangel med en ventil (norm alt på en lang rem eller kæde). Denne model passer til høje, slanke piger.

En anden populær model er en baguette. Det er et aflangt og norm alt blødt rektangel, nogle gange noget afrundet, på en mellemlang rem.

En lille taske med rund bund, som samles med en snor eller en tynd strimmel læder, kaldes en pose. I dag bliver denne lille håndtaske oftest brugt som et udsøgt tilbehør til bruden. Det er dekoreret med rhinsten, perler, fjer. Lavet af satin, brokade, fløjl eller blonder.

små chanel håndtasker
små chanel håndtasker

Et klassisk tilbehør er en lille håndtaske, som kaldes teatralsk. Den har form som en tegnebog med en metallås - en lås og et tyndt håndtag. Oftest bruges en kæde til dette formål. Det kan være elegant dekoreret med sten, pailletter, forskellige dekorative indsatser. På grund af dette ligner dette tilbehør ofte et smykke.

Og en lille håndtaske mere, som nok ikke er kendt for alle - Ristlit. Dette er en lillebitte model (ikke større end din håndflade), som bæres påhåndled. På trods af sin størrelse er den meget lys og fængende. Ofte er det den dyreste del af ensemblet (kun efter smykker).

Den kommende vintersæson forbereder som sædvanlig en masse ferier for os, så alle fashionistas skal bruge en lille håndtaske (du kan se billedet på denne side). I år er små håndtasker i retrostil lavet af fløjl og satin meget moderigtige. Derudover er modeller lavet af patentlæder populære, men læderkoblingen forbliver den ubestridte favorit. Denne håndtaske kan matches til ethvert outfit.

Anbefalede: