Hvordan vælger jeg en guitarkasse?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan vælger jeg en guitarkasse?
Hvordan vælger jeg en guitarkasse?
Anonim

Selv en nybegynder guitarist vil helt sikkert købe ekstra tilbehør, når de køber et instrument. Uanset guitarens type og mærke, bør du købe en speciel taske til den. Et dæksel eller etui er nødvendigt, selvom du ikke har til hensigt at transportere instrumentet ofte. Opbevaring under forkerte forhold kan forringe lyden af strengene, mens kabinettet pålideligt vil beskytte mod støv og fugt, mekaniske skader i tilfælde af stød. Hvordan vælger man en guitarkasse?

Hvad er string cases?

Guitaretui
Guitaretui

Før du går i butikken efter et cover, så tænk på, hvor vigtig densiteten og kvaliteten af dets materiale er. De billigste modeller er lavet af slidstærkt tyndt stof. De øger ikke værktøjets dimensioner, har en lille vægt. En anden ubestridelig fordel ved denne kategori er lave priser. Du kan købe en almindelig "klude" sag til en guitar for kun 500-1000 rubler. Husk, at dette ikke er den bedste mulighed for værktøjer, der regelmæssigt flyttes fra sted til sted. Stofovertrækket beskytter ikke mod stød. Men snavs og støv er ikke forfærdeligt for din guitar i den. Og vælger du en taske lavet af stof med vandafvisende imprægnering, kan du gå uden frygt med en guitar i regnen eller imeget vådt vejr.

Etui til akustisk guitar
Etui til akustisk guitar

Hvis du planlægger at tage instrumentet med dig ofte, giver det mening at vælge en blød guitarkasse. Ud over stofbunden har poser af denne type et skumlag. Selvfølgelig er sådan et etui mindre pålideligt end et hårdt etui, men med skarpe slag er det meget mere effektivt end en almindelig blød taske. Vær opmærksom på designet og tilstedeværelsen af funktionelle elementer, når du vælger en sag. Etuiet skal have korte hanke til at bære på samme måde som en taske og en skulderrem. Lommer til små ting vil også være nyttige. Det er meget praktisk altid at have hakke, noder, rengøringsklude og elektriske guitarledninger ved hånden.

Etuiet eller etui til guitar?

Dyrt værktøj - dyr og pålidelig beskyttelse. Hårde sager kaldes sager. Sådanne sager ligner ikke længere almindelige stofposer, selv langtfra. De er lavet af plastik, ægte læder eller endda træ, har pålidelige metalbeslag. Etuiet kan følge formen af en guitar eller minde om en almindelig, noget aflang kuffert. Muligheden for at bære bag ryggen er som regel ikke givet - kun at bære i hænderne. Hvor meget koster denne type guitarkasse? Bliv ikke overrasket, hvis prisen på et hårdt etui er omkring 1/3 af prisen på instrumentet. Etuier fremstillet i Kina af plastik og lædererstatning kan dog koste så lidt som 1-2 tusinde rubler.

Hvor meget koster en guitarkasse
Hvor meget koster en guitarkasse

Til opbevaring af musikinstrumenter i hjemmet kan du købe et specielt skab eller en smuk vitrine. Hvis enat købe sådan en luksus er endnu ikke i dine planer, en almindelig akustisk guitarkasse vil hjælpe. Glem ikke, at sagen, ligesom et værktøj, kræver omhyggelig håndtering og ordentlig pleje. Glem ikke at rengøre kabinettet på den måde, producenten anbefaler, da det bliver snavset. Tjek tilstanden af spænder, håndtag og stropper, og reparer efter behov.

Anbefalede: