Spar tid og nerver med Avent-sterilisator

Spar tid og nerver med Avent-sterilisator
Spar tid og nerver med Avent-sterilisator
Anonim

For de kvinder, der ikke ammer, næsten umiddelbart efter udskrivelse fra hospitalet, opstår spørgsmålet om sterilisering af retter, hvori der skal laves mad til babyen. Vores mødre og bedstemødre brugte gryder med kogende vand, hvori de desinficerede forskellige genstande - fra brystvorter til brystpumper. Men i dag er der mange enheder, der sparer tid, nerver og giver et højere niveau af sterilisering af forskellige genstande. Blandt dem kan Avent-sterilisatoren nævnes.

avent sterilisator
avent sterilisator

Denne enhed er tilgængelig i flere versioner, hver med sine egne funktioner. På markedet for børnevarer er der både billige prøver og dyre enheder, der giver en række yderligere muligheder. Den enkleste flaskesterilisator - Avent SFC281 / 02 - koster inden for et par hundrede rubler og bruges til sterilisering i en mikrobølgeovn. Der lægges blot flasker i enhedenvand tilsættes, strukturen placeres i 2-6 minutter i en mikrobølgeovn. Efter operationen får vi perfekt forarbejdede flasker, der ikke mister deres sterilitet inden for 24 timer, hvis sterilisatoren ikke åbnes. Denne model er meget praktisk på en rejse eller væk.

Mere avanceret er Avent SCF283\03 3-i-1 sterilisatoren, som kan sterilisere flasker med forskellige halse, sutter, brystpumper og forskelligt tilbehør. Sterilisering af opvask i denne model tager 6 minutter, hvorefter enheden slukker af sig selv. Enig i, at det er meget mere praktisk end at se en gryde med kogende vand, og desuden sparer det strøm.

Avent flaske sterilisator
Avent flaske sterilisator

I nogle tilfælde har Avent-sterilisatoren forskellige nyttige genstande i sit sæt (serie 285\03), blandt hvilke du kan finde flasker i passende størrelser, pincet osv. Enheden er placeret som miljøvenlig (ikke indeholder bisphenol A), praktisk at bruge og giver medicinsk sterilitet (99,9 % af de skadelige mikrober ødelægges).

Avent 286\03 "4 i 1" sterilisator har justerbare dimensioner, takket være hvilke det er muligt at udføre tre funktioner: a) sterilisere sutter; b) sterilisere brystpumper, knive, gafler, plader; c) steriliser flaskerne (6 stk.); 4) brug den indbyggede forvaskkurv til tilbehør og sutteflasker.

manual til avent sterilisator
manual til avent sterilisator

Hvis vi tager en Avent-sterilisator, er instruktionerne for det mestetypisk vil vi opdage, at det ikke vil være svært at bruge det. Flasker er installeret i enheden på hullerne, brystpumper og sutter lægges, lidt vand hældes. Sterilisatoren lukkes med et låg, der trykkes på en knap, efter et par minutter behandles alt indhold med varm damp. Dette enkle design kræver ikke særlig pleje, det er nok at skylle enheden regelmæssigt fra skalaen.

Mødre mener, at Avent-produkter er en stor hjælp, når de passer en baby, men de bemærker, at prisen er ret høj i forhold til russiske realiteter. Selvom de gennemgåede enheder bestemt er det værd.

Anbefalede: