Tillykke på det bashkiriske sprog - med en fødselsdag, med et jubilæum, med et barns fødsel

Indholdsfortegnelse:

Tillykke på det bashkiriske sprog - med en fødselsdag, med et jubilæum, med et barns fødsel
Tillykke på det bashkiriske sprog - med en fødselsdag, med et jubilæum, med et barns fødsel
Anonim

Enhver festlig begivenhed ledsages af lykønskninger, ønsker og gaver. Uden det vil der ikke være nogen følelse af ferie. Denne artikel vil overveje, hvilke lykønskninger på bashkirisk sprog der kan udtales på en fødselsdag eller et jubilæum.

Det velklingende bashkiriske sprog…

Bashkir-sproget er bashkirernes nationalsprog, det lyder meget blødt og smukt. At høre det til et bryllup, fødselsdag eller jubilæum for enhver Bashkir er en rigtig behagelig overraskelse. Når alt kommer til alt, afholdes der norm alt mange festlige begivenheder på russisk.

Selvfølgelig, hvis der ikke er andre bashkirer på ferien, så er lykønskninger på bashkirsproget ikke en særlig god idé. For dem, der ikke forstår dette sprog, kan ferien virke kedelig.

Tillykke på Bashkir-sproget med fødslen af et barn
Tillykke på Bashkir-sproget med fødslen af et barn

Gæster til begivenheden bør omhyggeligt forberede sig på ferien og tænke over de passende lykønskningsord. Gid de var specielle. Det er slet ikke svært. Der er visse kildesider, hvor du kan hente interessante digte og tillykke medBashkir sprog. De kan være både komiske og lyriske, de kan være i prosa. Dernæst vil vi se nærmere på, hvilke lykønskningsord på bashkirisk sprog, der kan udtales ved en bestemt festlig begivenhed.

Tillykke i Bashkir

Ønsker i Bashkir vil for altid blive husket i erindringen om dagens helt, fødselsdag eller anden person, som de er adresseret til. Og hvis de er ledsaget af et usædvanligt postkort og en god gave, så er der ingen grænse for glæde.

Tillykke med fødselsdagen i Bashkir:

Kotlayim hine tyugan konen menen, Kuzzerende Nurzar Hongmaehen.

Bogengelei gel yylmaep tor

Yozen kaigy – hesrat kurmehen.

(Oversættelse: tillykke med fødselsdagen, må ilden aldrig gå ud i dine øjne, smil altid som i dag, må sorgen ikke banke på dit hus).

Tormosh yulyn hinen balkyp torkhyn, Behet, Shatlyk Bulkhyn kunelende.

Haulyk, Ozone Gumer Telep

Bulaiyk berge Gumer-gumerge.

(Oversættelse: Må din livsbane altid være lys, lykke og glæde forlader ikke din sjæl. Vi ønsker dig sundhed, lang levetid, og vi vil altid være sammen).

Tillykke på det bashkiriske sprog tillykke med fødselsdagen
Tillykke på det bashkiriske sprog tillykke med fødselsdagen

Ud over fødselsdagen kan du forberede ønskeord til sådanne ferier som: jubilæum, et barns fødsel, bryllup og så videre. Her er nogle eksempler:

Bulkhyn jubilæumskedel, Hine bugen etmesh yash.

Sirleme, gel yilmayip tor

Jozen Bulkhyn gel yep-yesh.

(Oversættelse: Tillykke med dit jubilæum, du er halvfjerds år gammel i dag,vi ønsker, at du ikke bliver syg og altid smiler, må sjælen altid forblive ung).

Cutting hezze - bepesegez tyuzy, Bulkhyn hezge olo kuanys.

Igelege efterårstotyp khoyar emesh

Kyiyn Sakta Bulkhyn yuanys.

(Oversættelse: Tillykke med fødslen af et barn, må han være en stor glæde for dig, godt hjerte, må han være en støtte i livet).

Kort tillykke i bashkir i prosa

Kaderlebez! Nur hibus yakty koyashybyz! Hine matur bayramyn - tyugan konen menen ysyn kunelden kotlaybyz! Khine nykly haulyk, bekhetle tormosh, ozongummer telebez! Gel shundai matur kunelle bulip cal! (Tillykke med fødselsdagen).

Bugen zur bayram – ike yorek ber-berkhen tabyp kauyshkan con. Yashterge mohebatterene tap tidermeense, gaile usagyn sundermeense yesheuzeren telebez! (Ønsker på bryllupsdagen).

Tillykke i Bashkir
Tillykke i Bashkir

Alle lykønskninger og ønsker på forskellige sprog er individuelle. Det betyder, at hvis nogen ønsker at "forblive smuk", er dette højst sandsynligt et ønske for det kvindelige køn. Mænd vil generelt have mandlig styrke, en stærk ånd og så videre. Når du forbereder en lykønskningstale, skal du sørge for at tage højde for dette.

Anbefalede: