Dickshirt - hvad er det, og hvordan bærer man det?

Indholdsfortegnelse:

Dickshirt - hvad er det, og hvordan bærer man det?
Dickshirt - hvad er det, og hvordan bærer man det?
Anonim

Enhver fashionista ved, hvor vigtigt tilbehør er i et look. Det er ved hjælp af tilbehør, at du kan opnå integritet, harmoni og fuldstændighed af billedet, tilføje nogle funktioner til det. Om efteråret og vinteren ser det ud til at være problematisk at vælge tilbehør, men faktisk er valget stort - lige fra tørklæder og stoles til bælter, handsker og skjortefronter. Hvad er det for et dyr, hvad skal man have det på? Lad os i denne artikel analysere, hvad en skjortefront er, og hvad vi skal have den på.

skjorter med strik i halsen

Smækken er et element i garderoben, som ofte kan ses på piger om vinteren eller efteråret. Hvis dit tøj eller dit barns tøj har en dyb halsudskæring eller en krave, der ikke sidder godt nok, er et alternativ til et tørklæde og en højhalset sweater en skjortefront, der går rundt om halsen. Skjortefronten dækker både halsen og ryggen og décolletéområdet fra den kolde vind.

pik det
pik det

Den mest populære, varme og praktiske model er skjortefronten med en voluminøs hals. Den kan bæresunder frakker, parkas, trenchcoats og jakker, der ikke spænder toppen godt nok. En hagesmæk er en fantastisk måde at undgå sæsonbestemt forkølelse og få et stilfuldt efterårs- eller vinterlook.

Sorts af skjortefronter

Udover varme skjortefronter med høj hals er gennembrudte strikkede skjortefronter, som er udvalgt til at matche tøjet, meget populære. De tjener mere som et dekorativt element, der kan efterlades rundt om halsen, mens de opholder sig indendørs. Også ret udbredte skjorte-fronter med strikket indretning - sommerfugle, blomster, mønstre. Denne type hagesmæk hjælper med at udtrykke din individualitet og romantik, mens du beskytter dig selv mod kulden.

hagesmæk til piger
hagesmæk til piger

Det mest praktiske er skjortefronter med en slange og skjortefronter med pandebånd eller hat. Den første mulighed er en meget behagelig hagesmæk til en pige eller dreng, da børn norm alt ikke kan lide at bære noget over hovedet, og en sådan hagesmæk vil være let at fastgøre og løsne rundt om halsen. Produktet skal dog vaskes omhyggeligt, ellers kan det strække sig. Hagesmække, der kommer med en bandage, hat eller endda vanter eller handsker, er et godt supplement til overtøj, fordi alt tilbehør allerede er foldet sammen til en harmonisk kombination.

Anbefalede: