Bekvemmelighed og fordele ved en bæresele til nyfødte

Indholdsfortegnelse:

Bekvemmelighed og fordele ved en bæresele til nyfødte
Bekvemmelighed og fordele ved en bæresele til nyfødte
Anonim
kænguru til nyfødte
kænguru til nyfødte

Efter fødslen af barnet reducerer moderen i et stykke tid antallet af udgange fra huset på forretningsrejse. Eller også gør han det slet ikke og overlader indkøbsture og offentlige myndigheder til sine pårørende. Når barnet bliver lidt stærkere, vil forældrene være i stand til at tage ham med på lange gåture, ture og besøg. For at barnet ikke skulle blive adskilt fra sin mor selv i et minut, blev kænguru-rygsække til nyfødte opfundet. De hjælper babyen med at føle varmen fra sin mors krop, opretholde øjenkontakt. På grund af deres design fordeler de belastningen på ryggen af en voksen jævnt, hvilket hjælper med at undgå rygsmerter og hurtig træthed. Mor kan også bruge "kænguruen" derhjemme, når hun skal lave daglige aktiviteter. Ved at putte babyen i den frigør hun sine hænder til at arbejde.

Sådan vælger du en kænguru til nyfødte

Modellen på rygsækken skal vælges afhængigt af babyens alder. Hvis du skal bruge det fra begyndelsenfødsel, så få en "kænguru", som giver dig mulighed for at holde barnet i vandret stilling. Indtil barnet kan sidde, skal det bæres i liggende stilling. Hvis barnet allerede selvsikkert holder hovedet, kan du vælge lodrette "kænguruer". I denne stilling, vendt mod moderen, begynder babyen at blive båret fra 2 måneder og fremad - efter 5 måneder. Til salg er der universelle modeller af rygsække, der giver dig mulighed for at bære et barn både liggende og siddende. Inden du køber, så tjek et par tips om, hvordan du vælger en bæresele til nyfødte.

bæreseler
bæreseler
  1. Giv fortrinsret til en rygsæk med en stiv ryg, der understøtter babyens kropsholdning. En komfortabel, sikker nakkestøtte er meget vigtig. Den vil støtte babyens hoved, hvis han falder i søvn i rygsækken.
  2. Sørg for at tage barnet med til tilpasningen af "kænguru" til nyfødte. Kun i praksis kan du forstå, hvor praktisk det er at bære. Du vil også sætte pris på belastningen fra rygsækken og trykket fra stropperne, pålideligheden af fastgørelserne.
  3. Stoffet skal være naturligt, tæt og behageligt at røre ved, men ikke strække. Det er godt, hvis bæreselens stropper er brede og komfortable.
  4. En kvalitetsrygsæk bør tages på uden hjælp. Du skal selv putte barnet i det under forskellige omstændigheder. Overvej dette faktum, og vælg en ergonomisk model.
  5. Tjek tilgængeligheden af en hætte og regnslag i forskellige modeller. Lommer til en flaske, et lommetørklæde, en ekstra ble vil også være praktisk. En indbygget frotté hagesmæk vil ikke være overflødig.
kænguru rygsæk til nyfødte
kænguru rygsæk til nyfødte

Når barnet er komfortabelt nok i bæreselen, kan det bæres på ryggen. Dette gælder især, når du laver mad i køkkenet, hvilket vil beskytte den nysgerrige baby mod skarpe og varme genstande.

Forholdsregler

Kan ikke bruge Kangaroo i mere end en time uafbrudt. Faktum er, at barnet ikke er i stand til at ændre position i rygsækken, hvilket kan forårsage blodstase. Babyens ben skal være vidt fra hinanden, når han sidder i bæreselen. Tag barnet ud hver time, og lad det bevæge sig frit.

Lad de fælles gåture ved hjælp af "kænguruen" kun bringe glæde!

Anbefalede: