My things Monster High - elegant og fantastisk

Indholdsfortegnelse:

My things Monster High - elegant og fantastisk
My things Monster High - elegant og fantastisk
Anonim

I 2010 dukkede en usædvanlig samling af dukker op på verdensmarkedet. Nu er disse de mest berømte dukker - Monster High (Monster High). De begyndte at blive produceret efter optræden på tv af tegnefilmen "School of Monsters", bestående af flere serier. Monster High er designet til teenagere, men er også populær blandt førskolebørn.

Hver anden prinsesse drømmer om en dukke fra den berømte tegneserie, og hver tredje har allerede en.

Hvilken slags dukker kan mødes?

Monster High-kollektionen består af mange unikke dukker med forskellige hudfarver, hår og tøj. For eksempel:

  1. Abby er datter af en Yeti, så den koldeste dukke af alle, bogstaveligt t alt som is, med lyseblå hud og lilla øjne.
  2. Laguna er datter af et havuhyre med blå hud.
  3. Claudeen - den berømte hun-ulv (varulv).
  4. Frankie - med grønlig hud, den mindste dukke med to bolte i nakken.
  5. Rochelle er en charmerende og elegant gargoyle med lys hudtone.
  6. Venus er enestående, grøn med rødt hår og klare blå øjne.
  7. Twyla - Bogeymans datter med blålig hudnuance og lilla søde øjne.
  8. Draculaura er datter af Dracula, naturlig hudfarve med sort hår.
  9. Operette er datter af Phantom of the Opera, med en lyserød teint og lyst rødt hår.
  10. Sisters Meowlody og Pursephone er ret ens, men den første foretrækker lyse nuancer i tøj og makeup, mens den anden tværtimod er mørk.
Mine Monster High-ting
Mine Monster High-ting

Monster High Famous Things

Piger forelsker sig vanvittigt i charmerende monstre, og forældre beslutter, hvilken dukke de vil give. Spørgsmålet opstår på grund af det store udvalg. Monsterdukker er søde, yndefulde, moderigtige og lyse. Forfatterne forsøgte at tiltrække opmærksomhed så meget som muligt og klædte Monster High ud i de mest glamourøse ting. For eksempel er mine yndlings Monster High-genstande som følger. Abby er klædt i et cool-farvet Skarizh-kostume. Claudine foretrækker en sort kjole med lang kant, helst lilla. Venus er stadig en fashionista. Hun kombinerer flere farver i sit tøj på én gang: grøn, pink og gul. For hende er den bedste mulighed en top med en kort monteret nederdel. Draculaura bruger en kombination af sort og pink. En yndefuld fluffy bell-nederdel, en hvid top med sort mesh og en stor sløjfe er hendes yndlingstøj. Men Operette foretrækker en slankere tutu-nederdel og en sort top. Søstrene Myaulodia og Pursephone forsøger at ligne hinanden, og det er ret svært at skelne dem fra hinanden.

Monster High ting
Monster High ting

Yderligere tilbehør til Monster High-fashionistaer

Hver dukke er elegant på sin egen måde og hver har sin egenunik stil. Samtidig er hvert af monstrene skoet i sko, støvler eller sandaler, men altid med høje hæle og en bred platform. For hvert monster matches det tilsvarende tilbehør (briller, tasker, smykker, sko) i farve og stil.

Du kan også finde på ting til Monster High-dukker og diversificere deres garderobe på egen hånd. Det vigtigste er ikke at glemme dine yndlingsmonsterfarver.

Genstande til Monster High-dukker
Genstande til Monster High-dukker

Hvordan fylder jeg garderoben op og dekorerer mine Monster High-ting?

Det afhænger af monsterdukken, hvad hun skal have på. Det samme bliver dog kedeligt, og der er et ønske om at lave en ny. Mine Monster High-ting vil se sådan ud. Til den koldeste Abby kan du lave en elegant bluse, en kort nederdel med et langt mesh over. Alt dette er en delikat marinefarve. Søstrene Pursephone og Meowlody er klædt i smarte langsiddende bukser og toppe med sløjfer på ryggen, men vi må ikke glemme deres yndlingsfarver. Til Twyla kan du eksperimentere og sy en kjole med grønne og sorte farver. Og til Operetten ville en tilpasset nederdel i blå eller lyseblå med sort være velegnet. Glem ikke, de beskrevne muligheder er mine Monster High-genstande.

Du kan fantasere meget og sy hvad som helst efter din smag.

Mine Monster High-ting. Kollektion
Mine Monster High-ting. Kollektion

Monsterdukker er så populære, at de ikke kun kan findes i butikker, men også på internettet. Giv dit barn noget glæde, og byg en komplet samling af Monster High-dukker med dem.

Anbefalede: