Solrygsæk: fordele og funktioner

Indholdsfortegnelse:

Solrygsæk: fordele og funktioner
Solrygsæk: fordele og funktioner
Anonim

En rygsæk med et solcellebatteri er en uundværlig opfindelse for rejseelskere. En rummelig rygsæk er norm alt lavet af holdbare, vandtætte materialer, og en bærbar strømkilde giver dig mulighed for at oplade din yndlingsgadget, selv når du er langt fra civilisationen. Ideel til vandreture, bjergvandring, cykling og andre spændende udendørs eventyr.

Hvad skal du kigge efter, når du køber

Når du vælger en rygsæk med et solcellebatteri, bør du være opmærksom på flere vigtige punkter. Smartphonen bruger cirka 10W ved opladning via USB. Styrken af panelerne angivet af producenten er dog kun gyldig for sollys rettet i en ret vinkel og ikke skjult af skyer eller andre forhindringer. Det betyder, at et solpanel med en deklareret effekt på 10 W i virkeligheden producerer meget mindremængde energi, så det er værd at købe en enhed med en strømreserve på 2-3 gange: dette er nødvendigt for behageligt arbejde. At købe en rygsæk med mindre end 10 W solenergi giver mening, hvis du skal oplade noget lille, som et digit alt ur.

Bærbar strømkilde på vandretur
Bærbar strømkilde på vandretur

Der er solpaneler med og uden indbygget batteri. I det første tilfælde oplader panelet først batteriet, som du derefter kan tilslutte enhver gadget til. Vær opmærksom på størrelsen af solpanelet: Jo mindre det er, jo længere tid tager det at oplade batteriet. Batterier uden batteri fungerer kun på en solskinsdag og overfører energi direkte til gadgetten. Det er ikke muligt at akkumulere en afgift og bruge den senere i dette tilfælde.

Solpaneler på en rygsæk
Solpaneler på en rygsæk

Det skal også bemærkes, at et lithiumbatteri øger prisen på enheden og reducerer dens levetid til et par år. Samtidig fungerer selve solcellebatteriet meget længere.

Birksun-rygsække

Birksun Levels solcelledrevne rygsække er meget populære på grund af det vellykkede og praktiske design. Rygsækken er lavet af bomuld og polyester, er let og har fremragende slidstyrke. Stiv ryg og brede stropper gør det så behageligt som muligt. Det dedikerede rum rummer komfortabelt en 17 bærbar computer og har et stort rum til personlige ejendele.

Det store solpanel er placeret øverst og er kompakt skjult indeni2400 mAh batteri. Sættet indeholder et USB-kabel og flere adaptere til de mest populære smartphones, tablets og andre enheder. Af hensyn til brugerens bekvemmelighed kan gadgetten placeres i en rygsæk og oplades på farten. I dette tidsrum vil batteriet fortsætte med at modtage strøm fra solpanelet.

SolarBag-rygsække

SolarBag SB-285 rygsækkene er lavet i Hong Kong og skiller sig ud fra konkurrenterne med yderligere funktioner. Rygsækken er lavet af slidstærkt jacquardstof, udstyret med elastiske stropper og behagelige fastgørelser. Udover 6 W solpanelet placeret i den forreste øvre del, er der indbygget en 2 liters vandtank med sugerør i rygsækken. Således kan den rejsende slukke sin tørst og oplade gadgetten lige på vejen uden at stoppe.

Aftagelige solpaneler

Rygsæk med bærbart solcellebatteri
Rygsæk med bærbart solcellebatteri

Du behøver ikke at opgive din yndlingsrygsæk for en bærbar strømkilde: Solpanelet kan købes separat. Til salg er der enheder af forskellige konfigurationer, med forskellig kraft og gennemtænkt design. Solbatteriet til en rygsæk er udstyret med en pålidelig montering og ekstra tilbehør: adaptere, adaptere, batterier. Derfor kan rejseelskere købe et sæt, der passer perfekt til deres behov.

Anbefalede: