Vælg et ur med et kompas

Vælg et ur med et kompas
Vælg et ur med et kompas
Anonim

De fleste udendørsentusiaster og professionelle foretrækker ure med kompas.

Casio har produceret ure med digit alt kompas i flere år, som nøjagtigt viser 16 retninger.

se med kompas
se med kompas

Grundlaget for det digitale japanske kompas er en magnetisk sensor med to vinkelrette spoler og en magnetisk modstandsanordning imellem dem. Under påvirkning af jordens magnetfelt ændres modstanden, elektriske spændingssignaler dannes. Disse signaler behandles og transmitteres til displayet af mikroprocessoren.

Ure med et kompas er nu med i "Pro Trek"-serien. Enhederne i denne serie er designet til brug under ekstreme forhold.

I marts 2013 blev PRG260 kompasuret føjet til "Pro Trek"-serien. Disse "Casio" er udstyret med en kurssensor, der styrer betjeningen af kompasset. Retningen vises på det digitale display i "flydende" tilstand. Ruten kan rettes på kortet ved hjælp af rammen, som nemt kan drejes og låses.

PRG260 har en traditionel designstil. Dette kompasur er indbegrebet af en Pro Trek-klassiker. Store tal og mærker på dobbeltendisplayet kan tydeligt skelnes.

Casio ur med kompas
Casio ur med kompas

På trods af sit traditionelle udseende bruger Casio kompas-uret den nyeste teknologi til lysopladning, energibesparelse og automatisk baggrundsbelysning.

Udover retningssensoren er PRG260 udstyret med sensorer for tryk, højde og lufttemperatur.

PRG260 kan nedsænkes til en dybde på 200 meter.

PRG260 har 5 alarmer, viser lokal- og verdenstid, oplysninger om solopgang og solnedgang.

I foråret 2013 udgav Casio også en ny "G-Shock"-model. Compass-ure, hvis fulde navn er bestemt af indekset GA1000-1A, blev udviklet til flyvere, så hovedvægten er på øget læsbarhed. Mærkerne på kroppen er store. Arabiske tal er tykkere.

I GA1000-1A kompasset er sensoren ansvarlig for den nøjagtige orientering til kardinalpunkterne. Efter at have trykket på knappen giver denne enhed en kommando til sekundviseren, som stopper med at køre et stykke tid og begynder at pege mod nord. For at rette ruten gemmer Casio-uret med et kompas hovedbevægelsesretningen i hukommelsen. Kompasset beskytter den antimagnetiske urkasse.

Casio ur med kompas
Casio ur med kompas

Model "G-Shock GA1000-1A" fik baggrundsbelysning "Neon Illuminator". Om natten udsender markører og hænder grønt eller blåt lys. Casio-forskere mener, at disse farver opfattes bedre i mørke. For at aktivere LED-baggrundsbelysningen er det nokvip uret lidt mod dig.

Lokal tid vises med analoge hænder. Verdenstiden vises på LCD-displayet.

"G-Shock GA1000-1A" måler og viser den omgivende temperatur.

Den nye urmodel har en automatisk kalender og et komplet sæt timere, alarmer og stopure.

I denne anmeldelse blev der kun præsenteret to nye ure med kompas. Hvert år udvikler "Casio" snesevis af modeller. Du kan lære om nye produkter på internettet på producentens russisksprogede side.

Nye urmodeller kommer til salg gennem officielle forhandlere. Når du køber et sådant ur, skal du kontrollere tilgængeligheden af et certifikat og et garantikort. Disse dokumenter giver dig ret til professionel service.

Anbefalede: