Sådan laver man en lego armbrøst: en nem og hurtig måde

Indholdsfortegnelse:

Sådan laver man en lego armbrøst: en nem og hurtig måde
Sådan laver man en lego armbrøst: en nem og hurtig måde
Anonim

Lego er et spændende legetøj, ikke kun for børn, men også for voksne. Men med tiden bliver det kedeligt at samle de samme bygninger eller genstande i henhold til instruktionerne, og nogle gange går nogle detaljer simpelthen tabt, og så kommer turen til eksperimenter. Så hvis du ledte efter hvordan man laver en Lego armbrøst og en fungerende og enkel model, så er denne artikel helt sikkert noget for dig.

Lego armbrøst
Lego armbrøst

Forberedende fase

Da denne artikel er for dem, der ikke har et specielt sæt til at skabe denne model, vil nogle detaljer kun være omtrentlige, de kan erstattes med længere eller kortere. Dimensioner, der er nyttige ved fremstilling af en armbrøst:

  • tre stykker 2 x 16 eller et stykke 2 x 16 og et stykke 4 x 16;
  • one piece 4 x 6;
  • to stykker 2 x 6;
  • one piece 4 x 4;
  • to høje stykker 2 x 4;
  • one piece 2 x 1;
  • fire glidende (det vil sige uden fastgørelsesanordninger eller buler på toppen) dele 2 x 4 eller ottekvadrater 2 x 2;
  • nogle få glidende dele, der, når de er tilsluttet, skal give to strimler 16 x 1 lange;
  • et par flade stykker, der tilsammen skal danne to 16 x 1 stykker;
  • elastisk bånd til pengesedler.

For at lave projektiler kan du blot forbinde tre 2 x 4 dele, eller du kan bruge kortere dele.

En simpel lego armbrøst
En simpel lego armbrøst

Tværbrøstsamling

Den første fase. I midten af de 2 x 16 stykker ovenpå placeres 4 x 16 stykkerne (to 2 x 16 stykker), så de danner et "T" med hatten tyndere end bunden.

Anden etape. På et af de 4 x 6 stykker placeres 4 x 4 stykkerne, så det er på kanten, men ikke går ud over. Under den resulterende del fastgøres med et 2 x 1 stykke på den modsatte kant i en lignende position i midten. Vend basen samlet i det foregående trin og fastgør den resulterende del til fastgørelsen.

Tredje etape. På hver af de høje 2 x 4 stykker skal du fastgøre 2 x 6 rektangler, disse vil være sidebeslagene til elastikken. Fastgør hver af de resulterende dele ovenfra overfor hinanden på en tynd base.

Fjerde etape. På siderne af den bredere base laver du spor en deling bred. Fastgør glidestykkerne 2 x 4 (eller et hvilket som helst tilgængeligt format) på den ufyldte midte, og dæk også siderne med glidestykkerne.

Femte etape. Fastgør elastikken. Bring den under den udragende del 2 x 1, før den derefter frem og cirk om sidefastgørelserne og placer den på bunden.

Hvis det ønskes, dettearmbrøsten kan modificeres, for eksempel for at tilføje et håndtag til den.

Nu ved du, hvordan man laver en armbrøst af Lego.

Anbefalede: