Japanske navne til katte og katte

Indholdsfortegnelse:

Japanske navne til katte og katte
Japanske navne til katte og katte
Anonim

Katte er meget ærede i Japan. Disse kæledyr betragtes som et symbol på held og lykke. Der er en legende om dette emne. For mange år siden boede en fattig kvinde i Japan, hun kunne ikke forsørge sin kat tilstrækkeligt og smed hende ud. Kæledyret kom til værtinden i en drøm og beordrede at lave en kat af ler og sætte den uden for huset. Kvinden adlød, og lerkatten blev købt næsten med det samme. Den japanske kvinde begyndte at skulpturere katte, sælge dem og blev rig. Snart vendte den samme kat, som hun engang smed ud, tilbage til hende.

Lad os tale om, hvilke japanske navne til katte og katte du kan vælge til dit eget kæledyr.

Efter farve

Navnet på japansk vil lyde særligt smukt og usædvanligt. Men hvordan kan det hænge sammen med farve? Ligesom f.eks. amerikansk eller tysk.

Kæledyret er klædt i en sort pels? Navnet Kuroi er ganske velegnet til sådan et familiemedlem. Det betyder "sort" på japansk.

Den bløde prinsesses ejendom er blødt rødt hår? Hvorfor ikke kalde hende Akaya. Akai betyder rød.

Seriøs kat - smuknavn
Seriøs kat - smuknavn

Ifølge dyrets natur

Japanske navne til katte og katte kan vælges efter kæledyrets vaner. Er din kat bare utrolig legesyg? Asobu er navnet for ham. Du kan drukne i hans øjne, pelsen ligner sart fløjl, og karakteren er som skumfiduser i chokolade? For sådan en unik kat er der et navn, der matcher - Akira. På grund af dens alsidighed kan et sådant navn gives til en kat. Akira - "unik".

killingen begynder straks at spinde, er det værd at føre hånden langs dens ryg? Hopper på knæ, krøller sig sammen til en bold og begynder at rasle som en lille traktor? Hengivenhed er et vidunderligt træk ved en kats gemyt. Og dette afspejles frit i navnet Kokoro - kærligt.

Hele familien er forelsket i et kæledyr? Er han den smukkeste, den mest uimodståelige, den klogeste og værdige af alle præmierne på katteudstillingen? Hoshi, du er den bedste kat i verden, vores stjerne. Hoshi - "stjerne".

Hvilken vært ønsker ikke, at en elsket familieven skal leve et langt og lykkeligt liv? Der er en opfattelse af, at navnet efterlader et aftryk på skæbnen. Og det gælder også for dyr. Vil du være sammen med dit kæledyr i lang tid? Navngiv katten Kameko, som betyder langlivet.

Smuk og blid

Ejeren ønsker ikke at vælge japanske navne til katte og katte forbundet med farve eller karakter. Han er interesseret i mere blide og romantiske muligheder. Nå, vi foreslår, at du vælger et navn til et kæledyr blandt navnene på blomster og træer. Sådanne navne er meget ømme og usædvanlige at høre.

Hvad kunne være smukkere end kirsebærblomster? Og en kat til at matche hende -elegant, hvid, ægte Sakura.

Foråret er på vej, foråret er på vej
Foråret er på vej, foråret er på vej

Et andet godt navn til en fluffy pige er Hana. Det betyder "orkidé", når det oversættes til russisk.

Både katten og katten kan få det universelle navn Kiku. Det oversættes som "krysantemum".

Japanske navne til katte og piger (deres veninder) er meget sjældne og klangfulde. For eksempel Yuri - med vægt på "og". Ikke mindre smuk er oversættelsen - "lily".

Generelt kan du vælge et romantisk navn til dit yndige kæledyr.

Min juvel

Som du måske kan gætte, kan japanske navne til katte og katte gives til ære for ædelstene. Hvorfor ikke? Dyr er juveler i en animeret form.

Lad os starte med diamanter. Kongo eller Seki. Velegnet til både drenge og piger.

Du kan ikke undvære guld. Og Kogane afspejler navnet på dette ædle metal. Navnet er universelt, hvilket er meget praktisk.

Og dette er et navn for en smuk kat. Hakkin - "platin".

Navn for tegn
Navn for tegn

Vinter, sommer, efterår og igen… forår

For dem, der ønsker at fastholde sæsonen, hvor kæledyret med overskæg blev født, foreslår vi, at man overvejer japanske navne til drenges katte og deres kærester, der bærer årstidernes navne.

Alle navne er universelle, og det er meget godt. Du behøver ikke at skælde ud eller afvise det valgte navn, bare fordi det ikke passer til kønnet.

Kattingens fødselsdag faldt om vinteren? Fuyu på japansk"vinter".

Fluffy kæledyr født i foråret? Haru eller Haruko ville passe ham.

Kæledyr blev født i en varm sommer? Natsu, Natsumi - en smuk sommer. Og sådan er det, den bedste tid på året.

Gyldent efterår bragte nyt liv til verden? Lad os kalde hende Aki eller Akito.

Simpelthen smuk og symbolsk

Har du ikke lyst til at vælge navne fra ovenstående afsnit? Lad os se på japanske navne for katte og deres betydning, symbolsk og viser noget smukt.

Dejlige damer vil passe til navne som Takara, der betyder "skat", Chikara betyder "magt", Megami betyder "gudinde", Pika vil bringe en lysstråle ind i dit hjem, og Yusha - en heltinde.

Ejerens vigtigste juvel
Ejerens vigtigste juvel

Prankster-katte kan få følgende navne: Hesei, med hvem freden vil komme, Etsuko vil give glæde, Mai er en dans, Miyako er et nattens barn, hvilket er vigtigt, hvis katten blev født kl. tid på dagen. Solen vil skinne med Hareru, månen vil beskytte Tsukiko, og stjernerne vil beskytte Hoshiko.

Opsummering

Så vi har opdelt japanske smukke navne til katte og katte i flere typer. Det er farver, kæledyrets natur, blomster, ædelsten og metaller, årstiden og blot symbolske navne. Valget er betydeligt, og det er op til ejeren.

Konklusion

For at vælge et smukt navn til dit kæledyr behøver du ikke lede efter en mappe med japanske navne. I vores artikel finder du de mest usædvanlige og fantastiske navne til dit kæledyr.

Anbefalede: