Graco-gynge til din baby

Graco-gynge til din baby
Graco-gynge til din baby
Anonim

En af de bedste assistenter til babyens udvikling og facilitering af mors arbejde er den elektroniske gynge "Graco". Hvorfor netop dette mærke? Fordi den kendte amerikanske producent Grako ikke kun har specialiseret sig i storskalaproduktion af forskellige produkter til børn (til gåture, sikkerhed på roadtrip, til hjemmet), men er også en pioner inden for elektroniske gynger.

Graco gynge
Graco gynge

Virksomheden "Grako" dukkede op i en vanskelig krigstid, i 1942, men slet ikke som producent af børneprodukter. Det var Graco Metal Products - en virksomhed med fokus på fremstilling af reservedele til biler og forskelligt udstyr. Men efter 11 års eksistens forlod en af grundlæggerne og medstifterne af virksomheden - Russell Gray - det. Eneejer Robert Cone besluttede sammen med ingeniør David Saint, far til ni, at fokusere på børneprodukter.

Første børnsden automatiske gynge "Graco", udviklet af designeren - en far til mange børn, blev drevet af vinden. Men deres succes var så overvældende, at den inspirerede alle virksomhedens medarbejdere til at udvide markedet og skabe nye og forbedrede modeller.

Graco elektronisk gynge
Graco elektronisk gynge

Med tiden er sortimentet af produkter til børn vokset, og ikke kun "Graco"-gyngen, men også en let, multifunktionel, sammenfoldelig kravlegård med det symbolske navn "Pack-and-play" (1987) dukkede op på udsalg. Et team af ingeniører udviklede også en klapvogn "Rejsesystem". Dens universelle design giver dig mulighed for at installere en autostol i stedet for en klapvogn eller endda en barneseng. Fra nu af er det blevet muligt at flytte et sovende barn fra bilen til gaden eller til huset og omvendt.

I dag producerer firmaet "Graco" gynger og køresygecentre til både nyfødte og ældre børn. I russiske butikker kan du finde sådanne modeller som "Lovin Hug Swing", "Sweetpeace", "Sihouette", "Swing N'Bounce", "Baby Delight Disney" til babyer, der vejer op til 11-13 kg. De er væsentligt forskellige fra de første designs, og moderne modeller kører ikke på vind, men på batterier eller lysnettet.

Graco gynge
Graco gynge

Det er ret svært at nævne alle fordelene og egenskaberne ved Graco-gyngen, men det vigtigste er, at du med et sådant produkt kan vugge din baby om natten eller om dagen uden at komme ud af sengen. Producenterne garanterer også fuldsikkerheden for selv de mindste børn, og lydeffekterne (den beroligende lyd af regn, havet, vindens susen eller klassisk musik) gør det muligt for barnet at slappe af, som i naturens skød. Sættet indeholder en lille pude, der er designet, så forældre kan gennembløde den med deres duft, og så vil babyen altid mærke dit nærvær. Og muligheden for at justere hældningen af sædet (4 positioner) og hastigheden af køresyge (6 muligheder) giver dig mulighed for at simulere køresyge i din yndlingsmors arme så præcist som muligt!

Vil du have dit barn til at kunne lege? "Graco"-gyngen er udstyret med et specielt bord med legetøj, og de står også på en speciel drejeskive over babyens hoved. Der er også åbninger til flasker eller andet tilbehør.

Børn vil elske at bruge tid på Graco-gyngen, så du kan være sikker - dette er en fantastisk gave til en nyfødt og hans forældre!

Anbefalede: