Yogurtmaskine "Tefal": friske produkter uden konserveringsmidler

Yogurtmaskine "Tefal": friske produkter uden konserveringsmidler
Yogurtmaskine "Tefal": friske produkter uden konserveringsmidler
Anonim

Hvis du kan lide yoghurt, kan du ikke købe det, men tilberede det derhjemme uden konserveringsmidler og farvestoffer. Til dette er det bedre at bruge en yoghurtmaskine. En af de mest billige og pålidelige er Tefal 8872 yoghurt maker. Anmeldelser af denne model på kulinariske fora på internettet viser, at de har prøvet yoghurt maker i flere år.

tefal yoghurt maker
tefal yoghurt maker

Tefal-enheden til fremstilling af et fermenteret mælkeprodukt er den enkleste elektriske enhed.

Yogurtmaskine "Tefal" 8872 er en firkantet plastikkasse med låg. Et varmeelement er indbygget i bunden af kroppen, som giver den nødvendige temperatur til dannelsen af yoghurt i små beholdere. Denne "Tefal" yoghurtmaskine kommer med glaskrukker (8 stykker) på 150 gram hver. Krukkerne har skruelåg.

Tefal-yoghurtproducenten vejer omkring tre kilo og forbruger kun 120 watt. De elektriske komponenters pålidelighed og sikkerhed understøttes af en automatisk nedlukningsfunktion med en timer på op til otte timer.

At dømme efter anmeldelserne laver yoghurtproducenten "Tefal" godt og kræver ikke tilstedeværelseelskerinder.

tefal 8872 yoghurt maker anmeldelser
tefal 8872 yoghurt maker anmeldelser

Det er kun nødvendigt at blande letmælk med surdej og tilsætningsstoffer (nødder, bananer, tørrede abrikoser, marmelade, frugter), hæld det i glaskopper, kom dem i en yoghurtmaskine og tryk på knappen. Når produktet er klar, vil enheden bippe og afbryde forbindelsen til netværket.

Yogurtmageren "Tefal" arbejder lydløst. Indikatoren angiver, at apparatet er ved at lave mad.

Det tager norm alt op til ti timer at lave yoghurt til hele familien. Dette er den tid, der kræves for en komplet cyklus, inklusive afkøling.

Yoghurtmaskine fungerer sådan her. Efter at beholderne er fyldt med mælk med surdej og yderligere komponenter, opvarmer yoghurtmaskinen blandingen i halvtreds minutter til treogfyrre grader. Så stopper opvarmningen og genoptages efter et stykke tid igen. Inden for en halv time varmer mælk i krukker op til halvtreds grader. Så stopper opvarmningen igen, og den fremtidige yoghurt begynder at køle af med cirka tre grader i timen. De afkølede krukker med yoghurt tages ud af æsken otte timer efter tilberedningens start og sættes i køleskabet i et par timer.

tefal 8872 yoghurtmaskine
tefal 8872 yoghurtmaskine

Manualen, der følger med Tefal-yoghurtmaskinen, råder til at tilføje frisk frugt med det samme. Men erfarne husmødre siger, at det er bedre at gøre dette, før du sætter yoghurten i køleskabet. Så bevarer frugten friskhed, og yoghurten får en speciel smag. Inden du begynder at lave yoghurt, så tag et kig påkulinariske fora på internettet. Der er meget diskussion om surdej. Nogle anbefaler at bruge Danon-yoghurt som startkultur, mens andre anbefaler at bruge væsker fra hætteglas eller kapsler.

Med hensyn til mælk er det ikke tilrådeligt at bruge et produkt med et fedtindhold på mere end 6 % til fremstilling af yoghurt.

Hvis du køber en yoghurtproducent "Tefal" 8872, kan du altid få støtte fra hundredvis af russiske husmødre, som har arbejdet med hende i årevis. På nogle kulinariske fora har yoghurtproducenten endda hele sektioner dedikeret til det. Udover populær support er du også garanteret kvalitetsservice.

Anbefalede: