Originale japanske kattenavne
Originale japanske kattenavne
Anonim

Hvis du overvejer at anskaffe dig en kat, så bør du sørge for at vælge et kaldenavn til hende på forhånd. Simple navne, såsom Murka og Mashka, er falmet i baggrunden, og ejere leder i stigende grad efter noget origin alt og usædvanligt til deres kæledyr. I dette tilfælde vil Japan hjælpe dig. Det er på japansk, du finder et smukt og "anderledes" kaldenavn til din favorit.

Kat i sakura blomster
Kat i sakura blomster

Japan og katte

I Land of the Rising Sun er katte meget respekteret og behandlet med respekt. Og ikke alle har råd til at holde kat. Kun velhavende mennesker kan have en pelset ven, da kæledyrsafgiften i Japan er ret høj.

Japanerne elsker katte så meget, at de selv den 8. december har ferie - Cat Day. De betragter dem som intelligente og meget kloge væsener. De kalder katte i Japan med det velkendte ord "neko".

Japanerne elsker kæledyr
Japanerne elsker kæledyr

Imidlertid japanskkultur er blevet populær over hele verden. Og det er ikke overraskende, at katte ikke kun kaldes japanske navne af europæiske elskere og kendere af Japan og alt, hvad der er forbundet med det, men også af mennesker, der sætter pris på originalitet i alt.

Katte er respekteret i Japan
Katte er respekteret i Japan

Hvordan vælger man et kaldenavn til en kat?

Japansk har virkelig meget at vælge imellem for at navngive din furry. Du skal vælge et kaldenavn ud fra flere punkter, såsom: dyrets natur, køn, farve, øjne og race. Alt skal tages i betragtning, og endda om japanske kælenavne til killinger vil være relevante, når dyrene vokser op. Vi tager jo i første omgang en lille klump, som til sidst bliver til en voksen kat med sin egen karakter, vaner og egenskaber. Du kan vælge ikke kun et enkelt kaldenavn, men også et dobbelt, dette vil tilføje en form for adel til dit kæledyrs navn.

Næsten alle navne på japansk lyder meget godt, men du bør helt sikkert vide, hvad oversættelsen af dette eller hint søde kaldenavn er for at undgå en akavet situation i fremtiden. Når alt kommer til alt, er navnet på en kat også ofte forbundet med dens ejer. For eksempel er ejere, der giver et dyr et kaldenavn efter farve, sentimentale mennesker, unge mennesker kalder oftest killinger karakterer fra deres yndlingsfilm, tv-shows, anime, musikgrupper osv. Så med udgivelsen af Game of Thrones-serien, du kan ofte se blandt Targaryens' kæledyr med overskæg, Lannister og andre karakterer. Repræsentanter for videnskab og historie har katte med øgenavne i form af nogle udtryk. Det vil sige, at en person oftest vælger et navn forbundet medarten af hans aktiviteter eller hobbyer, så valget til fordel for det japanske kaldenavn vil uden tvivl være origin alt.

Valg af japanske navne til katte og deres betydning efter egenskaber. Farve

Farven på din kat er den nemmeste og sikreste ledetråd til at vælge et navn. Pelsens farve ændrer sig i modsætning til naturen ikke over tid. Så du kan ikke gå g alt med dette valg. Dette kaldenavn vil være relevant for både en killing og en voksen kat af enhver race. Det vil tydeligt understrege den smukke farve på dit dyrs pels.

Så hvis din kat er sort, vil hendes navn være Kura, hvis den er hvid - Shiroy, grå - Hairiro-no, og rød - Akage-no. Også kattens pels er ikke kun en farve. For eksempel har katte med brindle farve kaldenavnet Tora-no, katte af marmorfarvede katte har Dairiseki-no, og katte af skildpaddekatte har Kame-no.

Symboliske japanske kaldenavne til kattepiger med oversættelse

For at karakterisere en smuk, der passer til din kat, og i første omgang en killing, med et ord, skal du tænke dig grundigt om. Der er et stort antal tilnavne, der vil beskrive dit dyr på den bedst mulige måde, og du skal vælge en. Og her har du brug for at blive styret af din intuition og vision om din fluffy bolds indre verden.

  • Dayti er smart;
  • Karenna er sød;
  • Go-kana - luksuriøst;
  • Aiko - favorit;
  • Minaku er smuk;
  • Sei - guddommelig;
  • Junna er fræk;
  • Chizay - lille;
  • Mukuge er fluffy;
  • Shinsetsuna - venlig;
  • Hime - noble;
  • Akira - lyst;
  • Asobu er legende.

Kælenavne med navne på blomster og juveler

Piger for deres favoritters kaldenavne, du kan roligt tage navnet på din yndlingsblomst. Det vil ikke kun lyde smukt, men også organisk kombinere med værtindens præferencer. Den mest populære blomst blandt det retfærdige køn er rosen. Det japanske navn for en kat er Toge. Da det ser origin alt ud, lyder oversættelsen af orkidéen - Hana lige så original. Lily på japansk er Yuri, og aster er Sion. Men det mest almindelige og populære blomsternavn for en kat er Sakura, kirsebærblomsten.

Navngiv katten med navnet på en blomst
Navngiv katten med navnet på en blomst

Navnene på ædelstene og metaller vil lyde ikke mindre smukke på japansk. Fra denne liste kan mænd også trygt vælge et kaldenavn til deres kat med navnet på deres yndlings ædle metal. Et sådant navn vil hjælpe med at fremhæve sofistikeringen og skønheden i dit kæledyrs race. Elskere af guld vil kunne lide kaldenavnet Kogane, sølv - Shirogane. Platin lyder smukt på japansk - Hakkin. Fra ædelstene kan du vælge: perle - Shinju, diamant - Kongo, rav - Kohaku, smaragd - Flod og safir - Seigeku.

ædelstenens navn
ædelstenens navn

Japanske sammensatte navne

Meget original og sindssygt smuk lyd med ikke mindre smuk oversættelse har kaldenavne, der består af to ord. For eksempel betyder det første ord dyrets farve, og det andet - et træk ved hans karakter eller ejerens præference. Fra sådanne kombinationer, ædle og, kan man sige, eksklusivekaldenavne.

  • Siroy Bijin - hvid skønhed;
  • Shiroi Shinju - hvid perle;
  • Kuroy Prinsese - sort prinsesse;
  • Kuroi Koge - sort rose;
  • Shirogane Fuyu - sølvvinter;
  • Shinju Asa - pearl dawn;
  • Akai Megame - rød gudinde;
  • Akage no Seikatsu - rød sol.

Enig, sådanne kaldenavne vil være meget ekstraordinære, og du vil bestemt ikke høre dem på din dyrlægeklinik, i gården eller blandt venner. Japanske navne vil hjælpe dit kæledyr til at skille sig ud og være origin alt.

Anbefalede: