Farver til brylluppet: ideer og muligheder for indretning af hallen, farvekombinationer, fotos
Farver til brylluppet: ideer og muligheder for indretning af hallen, farvekombinationer, fotos
Anonim

Bryllup… Hvor meget kræfter, fantasi og penge er der investeret her! Hver pige ønsker, at hendes bryllup skal være specielt og uforglemmeligt. At vælge det rigtige farveskema kan hjælpe med dette. Hvilke bryllupsfarver kommer i, og hvordan man arrangerer alt korrekt - denne artikel vil blive viet til dette.

Ensfarvet bryllupsmode

Når man forbereder sig til brylluppet, lægges der særlig vægt på valget af farvepalet. Det er dog ikke så let at vælge den, der passer perfekt ind i bryllupskonceptet, samt være en afspejling af fremtidige ægtefæller. For at gøre dette skal du gribe dette problem kompetent og klogt an.

I dag er bryllupper i en enkelt farve eller en kombination af to meget populære. Den valgte nuance skal være til stede ikke kun i de vigtigste bryllupselementer, men også i forskellige bagateller: invitationer, bordnumre, servering og så videre. Det skal huskes, at når du vælger to farver, er det nødvendigt at tage hensyn til deres kompatibilitet. Det kan selvfølgelig virke kompliceret, men brug af et specielt farvehjul kan gøre din opgave meget lettere.

farve cirkel
farve cirkel

At bruge farvehjulet er ret simpelt: du skal enten tage to tilstødende farver eller tegne en imaginær linje (modsatte farver fungerer godt).

Farvernes indflydelse på bryllupstemaet

For at vælge, hvilke farver du vil dekorere et bryllup i, skal du tage udgangspunkt i det generelle koncept for fejringen, mødestedet og sæsonen. Til et bryllup ved søen er gul, blå, blå perfekt, til et skovbryllup - orange, grøn, blå. Hvis brylluppet skal være i en festsal, så skal du bygge videre på rummets farvesammensætning, dets stil.

Til et efterårs- og vinterbryllup er lyse farver fantastiske: rød, orange, lilla, smaragd. Til et forårs- og sommerbryllup er det bedre at vælge pastelfarver: blå, pink, lavendel, mynte.

Vælg blå og hvid til et bryllup i marinestil, og til et bryllup i øko-stil skal du vælge brun, grøn, blå.

Betydningen af blomster i bryllupsfarvelægning

Selvfølgelig har hver farve sin egen betydning. Når du vælger en farve til et bryllup, så glem ikke dette.

Hvid - traditionelt givet er en klassisk bryllupsfarve. Begyndelsen på et nyt, hvidt ark, renhed og luftighed - det er, hvad denne farve betyder. Desuden passer hvid godt sammen med alle andre farver.

Rød er farven på kærlighed, lidenskab og rigdom. Det bringer glæde og velstand. Derudover er det også meget lyst. Et bryllup i rødt vil bestemt ikke være kedeligt.

Gul er solens farve og godt humør og udstråler kun optimisme. Gul under alle omstændighedervil bringe harmoni i familielivet.

Grøn er farven på naturen, vitalitet, ro og også rigdom. Grønt i designet af brylluppet vil betyde fødslen af et nyt.

Blå er farven på renhed og ømhed, harmoni og troskab. Et bryllup i denne farve vil være utrolig nemt, for blå er også himlens farve.

Blå - betyder fred, komfort, visdom og adel. Den perfekte farve til at starte et ægteskab med.

Lilac - denne farve bærer på et mysterium og mysterium.

Guld - luksus og rigdom. Disse to ord er nok til at formidle betydningen af farven. Men samtidig er det visdommens farve. Sådan et bryllup vil skinne og blive husket af alle i lang tid.

Pink er drømmernes farve, den er blid og romantisk.

Orange er en varm, munter farve, et symbol på et langt og lykkeligt familieliv. Et orange bryllup vil give energi til alle gæster.

Turkis er farven på medfølelse, tro og balance. Et turkis bryllup er noget utroligt, en fusion af himmel og hav.

Sådan vælger du en buket, klæder og dekorerer hallen

Valg af kjole og buket til en brud er en af de vigtigste dele af et bryllup. Hvis valget af farve til en brudekjole norm alt stopper ved hvid, så er mangfoldigheden af typer af blomster og deres farver simpelthen fantastisk.

Det er værd at sige, at det er en god løsning at droppe den traditionelle hvide kjole til fordel for en farvet kjole eller bruge farve i detaljerne. Så bryllupslooket vil vise sig at være uban alt og mindeværdigt (desuden er det ikke dårligt at spare penge på en kjole, fordi en farve kosterbilligere end blød hvid).

Hvad angår farven på buketten til brylluppet, så kan valget være meget svært. Derfor er det bedre at begynde at lede efter en mulighed på forhånd, samt diskutere ideer med en blomsterhandler. Temaet og farven på brylluppet vil hjælpe dig med at beslutte valget af blomster. Det er bedst at vælge sæsonbetonede planter. Tusindfryd og pæoner er perfekte til et sommerbryllup, solsikker til efteråret, roser og nåletræer til vinteren og tulipaner til forårets.

Udsmykningen af salen er også et meget vigtigt punkt i forberedelsen til brylluppet. Her er det allerede værd at være meget opmærksom på farveskemaet og temaet. Det er trods alt farven på hallen ved brylluppet, der enten perfekt kan vise ideen om fejringen eller helt ødelægge alt. Der skal lægges særlig vægt på de små ting. De er så subtile, men så vigtige!

Nuancerne i designet af det "røde" bryllup

Rød er en ret populær farve til bryllupper. Den passer godt til hvid, sort, blå, turkis og guld. Det er meget vigtigt, at brylluppet i skarlagenrøde farver ikke ser vulgært ud.

Rød vil se godt ud på baggrund af grønne omgivelser. Derfor kan du, hvis vejret tillader det, arrangere et bryllup i naturen. En rød bil er det, der kan være fejringens højdepunkt. Alles opmærksomhed garanteret.

Når man indretter hallen, er det vigtigste ikke at overdrive det. Det samme gælder for invitationskort, glas og andre småting.

Til bruden kan du vælge en rød kjole eller hvid kjole med rødt broderi. Roser er perfekte til en buket. Brudgommen vil se godt ud i en rød jakke elslips.

bryllup i rødt
bryllup i rødt

Bryllupsdekoration i blåt

Det er perfekt til en fest med et nautisk tema. Harmonisk blå farve vil blive kombineret med røde, gule, guld, blå, pink, lilla nuancer.

I udformningen af brylluppet bruges blå til bolde, duge, bånd. Når du vælger blomster, bør du stoppe ved kornblomster, delphinium, iris, hortensia, blå roser.

Og selvfølgelig er der lagt vægt på de små ting - siddekort, en lille pude til ringe. Muslingeskaller er perfekte til dekoration.

bryllup i blåt
bryllup i blåt

Hvid kjole med blå accenter er en fantastisk mulighed for en brud. Brudgommen vil se godt ud i et jakkesæt i blå nuancer.

Triumph i turkis

Turkis er ikke mindre almindeligt end rød farve, når man dekorerer et bryllup. Det går godt med hvide, gule, ferskenfarvede, lilla, lyserøde toner. Ligesom blå er den perfekt til en fest med nautisk tema.

Når du dekorerer et bryllup i turkis, behøver du ikke aktivt bruge det i indretning. Denne farve vil se godt ud som accentpletter. Til at dekorere glassene vil det være nok at bruge et turkis bånd.

Ideelle blomster til sådan et bryllup ville være hortensiaer, klematis, forglemmigej, blåklokker. Hvis bruden foretrækker en turkis kjole, så er det bedre, hvis den er lang med en smuk udskæring foran eller på bagsiden. Brudgommen kan bruge et tørklæde, slips eller hat i denne nuance.

bryllup iturkis farve
bryllup iturkis farve

Delikat pink bryllup

Ved dekoration af et bryllup vælges pink i kombination med hvid, sort, rød eller blå. Roser, orkideer, tulipaner og gerberaer vil være en god dekoration til en ferie i denne farve.

Pink kan bruges i en række detaljer. Norm alt vælger brude ikke kjoler i denne farve. Du kan dog bruge et bånd, sko eller friske blomster som lyserød dekoration. I en buket kan du bruge blomster i forskellige nuancer af pink, hvilket resulterer i en smuk og glat overgang. Til gommen er et lyst slips, boutonniere eller lommetørklæde også velegnet.

Bryllup i pink
Bryllup i pink

Bryllup i grønne nuancer

Når man ser på grønt, dukker naturen straks op. Derfor vil et bryllup i naturen være en glimrende mulighed. Grøn passer godt til mange farver. Blandt dem er hvid, blå, gul, pink, orange. Hvis det besluttes at holde et bryllup blandt træer og græsser, så er det bedre at bruge grønt i detaljerne, så der ikke sprænges af farver.

Frugter er ideelle som dekorationer til "grønne" bryllupper. For eksempel æbler, kiwi, pærer, limefrugter. Det vil være meget usædvanligt, hvis du bruger en lille kurv med mos i stedet for en pude til ringe. Dette vil understrege det naturlige tema.

Modige brude kan vælge en mint-, smaragd- eller anden grøn kjole. Glem ikke også tilbehør. I stedet for et slør kan du vælge en krans af blomster og urter. Til en bryllupsbuket, krysantemum, orkideer, roser,gladioler, liljer, tulipaner, såvel som sukkulenter og endda prydkål.

Gommen kan vælge en lysegrøn skjorte, slips eller lommetørklæde.

bryllup i grønt
bryllup i grønt

Bright orange bryllup

Hvor kan du finde en lysere og mere munter farve end orange? Dette bryllup vil helt sikkert blive uforglemmeligt. Farverne kombineret med det er: grøn, lilla, rød, gul, brun, sort. Et efterårsbryllup er præcis, hvad du har brug for til dem, der ønsker at bruge orange til deres bryllup.

Forskellige lanterner og stearinlys, samt citrusfrugter, ferskner, persimmons, græskar er perfekte til dekoration. Tørre blade, bær, frugter vil være en fantastisk tilføjelse til indretningen. Invitationer kan laves i form af en appelsinskive.

Bruden kan bære en orange kjole eller vælge lyst tilbehør: sko, handsker, du kan også bruge en krans af efterårsblade og bær. Krysantemum, gerberaer, roser, liljer, tulipaner er velegnede til en buket.

Et beige eller brunt jakkesæt er velegnet til gommen. Du kan bruge en orange skjorte, tørklæde, slips eller seler.

bryllup i orange
bryllup i orange

Hvilken farve skal jeg vælge til et bryllup? Der kan ikke være et klart svar her. Alle vælger, hvad han kan lide. Det vigtigste er ikke blindt at følge mode, men at arrangere et bryllup som en afspejling af en indre følelse. Så bliver bryllupsfejringen fantastisk.

Anbefalede: